2017-2018 Öğretim Yılı AÖF Öğrencilerinin Ders Programı Oluşturma/Bildirim Topiği

Bana bir arkadaşım çok erken başlamışsın çalışmaya diyor
ilahiyat 2.sınıf
geçen sene ben de sınavlardan bayaa bi önce başlamıştım.tabii ki biraz unutuluyo ama rahat edersin sınava yakın,bence böyle devam et.
yeni kayıtlar önce alıyo kitapları,geçen sene ikinci sınıflara acımıştım geç alıyolar kitapları gariplerim diye.şimdi ben o gariban vaziyetteyim

Bende rehavet var günlerdir, ne kadar uyusam yetmiyor resmen bahar yorgunluğu yaşıyorum ama çalışmaya devam yoksa hepten hasta hissedicem koca gün işsiz güçsüz..
Temel bilgi teknolojileri 1-2 bitti, bir yandan Apache indirdim, bir yandan online word'den kitaptaki işlemleri deneyerek ilerliyorum, uyguladığın şeyler daha akılda kalıcı oluyor. Ayrıca ctrl+y komutu ne işe yarıyor bulabilen varsa kitapta işlem tekrarı diyor ama uygulamada bir şey olmuyor sözcük işlemcilerde ifrit olmuş haldeyim Bu arada E-kampus girişi 10 Ekim olarak değişmiş bakalım yine ertelenmezse ..
Huy Meselesi ayrıca bölüm ekleme konusu bir açıdan yararlı olabilir, böylece şuanda buradakiler ve ya daha sonra aramıza katılacak ve aynı bölümde olanlar birbirlerini bulma konusunda kolaylık yaşarlar. Şuan 20 küsür sayfa okuyup buluruzda 50-100 olunca sıkıntı -Sosyal hizmet

Daha iyi olur tabii... Şu an bildiğim @2KediAnnesi ile ben varım bizim Bölğmde.. Arkadaşları bekliyoruz.
Yönetim bilişim sistemleri 1. Sınıf :)

Bugün nasılsın? Baş ağrın bana gecti valla catlıyor
Guzel bi uyku kendime getirdi beni ♡
Yeni uyandim
Telefondan bolumleri yaziyorum sonra bende gorunmuyor anlayamadim degisiklikleri kaydet diyrum halbuki.m
Aksam ekleme isini laptoptan yapicam kizlar..

Simdi guzel bi kahvalti ve kahvemi yapip dersin basina oturucam..
Gorusuruz

Yazdiklariniza aksam cevap vericem tek tek optummm

@cokpembix

Atatürk Üniversitesi Açıköğretim Fakültesi
Kaynak:http://www.ataaof.edu.tr/7145-2/

a. Öğrencilere kitap dağıtımı yapılıyor mu?
Fakültemiz tarafından öğrencilerimize basılı kitap dağıtımı yapılmamaktadır. Öğrenciler ders içeriklerine Öğrenim Yönetim Sistemi’nden (LMS) ulaşabilirler. LMS’ye web sitemizde yer alan “LMS” bağlantısı üzerinden ya da http://lms.atauni.edu.tr/ adresinden ulaşabilirsiniz.

b. Derslerle ilgili içerikler nasıl hazırlanıyor?
Ders ile ilgili içerikler gerek üniversitemiz gerek üniversitemiz dışından alanında uzman saygın öğretim elemanları tarafından hazırlanmaktadır.

c. Her ders için videolu anlatım hazırlanıyor mu?
Öğrencilerin görsel olarak anlamalarının önemli olduğu dersler öncelikli olmak üzere ders videoları hazırlanmaktadır. Ancak her ders için videolu anlatım uygulaması bulunmamaktadır.

d. Ders içerikleri ne zaman yayınlanır?
Öğrencilerimiz kayıtlı oldukları programlara ait ders içeriklerine akademik takvimde belirtilen ders başlama tarihi ile beraber erişebilirler.

e. Ders içeriklerine nereden ulaşabilirim?
Kayıtlı olduğunuz programın ders içeriklerine Öğrenim Yönetim Sisteminden (LMS) ulaşabilirsiniz. LMS’ye web sitemizde yer alan LMS bağlantısı üzerinden ya da http://lms.atauni.edu.tr/ adresinden ulaşabilirsiniz.

f. Derslerin üniteleri sisteme ne zaman yüklenir?
Akademik takvimde belirtilen ders başlama tarihleri ile beraber her haftanın başında ilgili haftaya ait ders içerikleri LMS’ye yüklenir.

g. Derslerin geçmiş ünitelerine ulaşabilir miyim?
LMS’ye giriş yaptıktan sonra sol taraftaki menüden “Sanal Kütüphane” bağlantısı aracılığıyla geçmiş dönem içeriklerine erişilebilir.

h. Geçmiş yarıyılın ders içeriklerine ulaşabilir miyim?
LMS e giriş yaptıktan sonra sol taraftaki menüden “Sanal Kütüphane” bağlantısı aracılığıyla geçmiş dönem içeriklerine erişilebilir.

i. Görme engelli öğrenciler ders içeriklerine nasıl ulaşabilirler? Konuyla ilgili bir uygulamanız var mı?
Konu ile ilgili çalışmalarımız devam etmektedir.

j. Ders içerikleri ile ilgili bilgi almak için size nasıl ulaşabilirim?
Fakültemiz web sitesinden ders içerikleri ile ilgili bilgi edinebilir ya da çağrı merkezimizi arayarak Fakültemize doğrudan ulaşabilirsiniz.

Çağrı Merkezi: 444 9282 – 0442 230 1000

Web Sitesi: http://www.ataaof.edu.tr

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…