2017-2018 Öğretim Yılı AÖF Öğrencilerinin Ders Programı Oluşturma/Bildirim Topiği

aleykümselam abla hiç sorma ben de kısa süreli bi şok yaşadım=))
26 sında başlıyo sanırım bizim kayıt yenilemeler.internetten de kayıt yapıcaz mı peki?
Parayı yatırınca kayıt yenileniyor diye biliyorum .pazartesi bizim kızlarla gidicez inşallah kitaplarıda alıp gelicez , ne zaman çalışmaya başlarsak artık
Burdaki hanımları görünce utandım bizimki hep son haftalara kalıyo , hoş şimdi çalışsam sınava kadar unutuyorum oda ayrı tabi

Son düzenleme:
Kendi adıma konuşayım. Daha birinci sınıfım. İkiye geçip sistemi anlayınca biz de son haftalarda çalışırız

Kendi adıma konuşayım. Daha birinci sınıfım. İkiye geçip sistemi anlayınca biz de son haftalarda çalışırız
Hanımlar ben 2. Sınıfım malum geçenyıl baya tecrübe edindik .burda ve reelde arkadaşlarımın ders çalışma metodu genelde murat yayınlarının özet ve soru kitapçıgından çalışıyoruz . Tüm kitapları çalışmak çok zor gerçekten . Birde kendi adıma erkenden çalışışıp not bile alsam sınava yakın unutmuş oluyorum o yüzden son birkaç hafta çok sıkı bu özetlerden çalışıyorum .

Kızlar kayıt olurken görevli internet sitesinden 2 kitabı indir dedi ama internet sitesi error veriyor biri yardimci olabilir mi bana

konuları sınava kadar yetiştirebilirsek ne ala.50 ye yakın konu var bir ay içinde bitmesi gereken.arapçayı napıcam hiç bir fikrim yok.Allah kerim=)

Ay bi mat1 e bakim dedim o ne öyle ya nasıl bi konu anlatımı roman gibi. Ne yaşamış bu yazarlar
Sadece kenarlardaki sarı kısımlara bakıyorum valla.

Ay bi mat1 e bakim dedim o ne öyle ya nasıl bi konu anlatımı roman gibi. Ne yaşamış bu yazarlar
Sadece kenarlardaki sarı kısımlara bakıyorum valla.

Okurken iyi uykun gelmemiş
Bende bugün bir ünite daha çalışırım diyordum ama çalışamadım kendimi hiç iyi hissetmiyorum başım felaket ağrıyor içimdende gelmiyor
Kendime izin verdim noliyi banaa

Ekledim canım senide, yaparız :)
Yazdırmak isteyenler varsa beni etiketleyin hopp damlarım :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…