- 28 Ağustos 2012
- 435
- 444
-
- Konu Sahibi Huy Meselesi
aleykümselam abla hiç sorma ben de kısa süreli bi şok yaşadım=))Mikrom selam
Bende kayıt tarihini yanlışmi biliyorum diye düşündüm arkadaşları görünce
Parayı yatırınca kayıt yenileniyor diye biliyorum .pazartesi bizim kızlarla gidicez inşallah kitaplarıda alıp gelicez , ne zaman çalışmaya başlarsak artıkaleykümselam abla hiç sorma ben de kısa süreli bi şok yaşadım=))
26 sında başlıyo sanırım bizim kayıt yenilemeler.internetten de kayıt yapıcaz mı peki?
Teşekkür ederim kayıt oldum :)Beyaz bir kağıda imzanı atıp resmini çek sonra kayıt yaparken imza yükle bölümüne o resmi yüklersin
Ben on kayit asamasinda imzami eklemedim
Cikti aldim, siyah tukenmez kalemle imza attim bende bi sorun cikmadi :/
Kendi adıma konuşayım. Daha birinci sınıfım. İkiye geçip sistemi anlayınca biz de son haftalarda çalışırızParayı yatırınca kayıt yenileniyor diye biliyorum .pazartesi bizim kızlarla gidicez inşallah kitaplarıda alıp gelicez , ne zaman çalışmaya başlarsak artık
Burdaki hanımları görünce utandım bizimki hep son haftalara kalıyo , hoş şimdi çalışsam sınava kadar unutuyorum oda ayrı tabi
7 Ekim mi7 ekime kadar denemiycem bundan once sisteme giriyordum sonea bi giriyorum bir hata veriyor sinirleeim geriliyor diye girmemem karari aldim
Hanımlar ben 2. Sınıfım malum geçenyıl baya tecrübe edindik .burda ve reelde arkadaşlarımın ders çalışma metodu genelde murat yayınlarının özet ve soru kitapçıgından çalışıyoruz . Tüm kitapları çalışmak çok zor gerçektenKendi adıma konuşayım. Daha birinci sınıfım. İkiye geçip sistemi anlayınca biz de son haftalarda çalışırız
Neden ? Ellerinde o kitaplar yokmuydu aceba ?Kızlar kayıt olurken görevli internet sitesinden 2 kitabı indir dedi ama internet sitesi error veriyor biri yardimci olabilir mi bana
Neden ? Ellerinde o kitaplar yokmuydu aceba ?
Canım 7 ekimden sonra indirebilirsin. Hepimizin E-kampus girişi o zaman açılacak tüm dönemlerin kayıtları tamamlanıncaSanirim yoktu 2 kitap haric diger kitaplarimi aldim ama internetten de indiremiyorum eksik olanlari :/
Ekledim canim ♡ hosgeldin aramizaHuy Meselesi beni de ekle canım ilahiyat 2. Sınıf
konuları sınava kadar yetiştirebilirsek ne ala.50 ye yakın konu var bir ay içinde bitmesi gereken.arapçayı napıcam hiç bir fikrim yok.Allah kerim=)Parayı yatırınca kayıt yenileniyor diye biliyorum .pazartesi bizim kızlarla gidicez inşallah kitaplarıda alıp gelicez , ne zaman çalışmaya başlarsak artık
Burdaki hanımları görünce utandım bizimki hep son haftalara kalıyo , hoş şimdi çalışsam sınava kadar unutuyorum oda ayrı tabi
Ay bi mat1 e bakim dedim o ne öyle yanasıl bi konu anlatımı roman gibi. Ne yaşamış bu yazarlar
Sadece kenarlardaki sarı kısımlara bakıyorum valla.
Ekledim canım senide, yaparız :)Huy Meselesi beni de ekleyebilir misiniz?
bi de işinize karışmak gibi olmasın amaisimlerin yayına bölüm ve sınıf yazılınca daha iyi oluyordu yardımlaşma,tanıma açısından.geçen seneki grubumuzda öyleydi mesela.