2017-2018 Öğretim Yılı AÖF Öğrencilerinin Ders Programı Oluşturma/Bildirim Topiği

Büroya gidemedim, bayramdan sonraya kaldı, iletişim notlarımı tamamladım, psikolojiye çalışmaya başladım, yarın yine işte olucam büyük ihtimalle ders çalışamam gelince yatar uyurum ama yinede çalışırsam buraya yazarım

Ne azimlisiniz kızlar sizi görünce BÖyle hem seviniyorum hem üzülüyorum şimdi de bayram girdi araya malum evdeyiz ama yine ders çalışamıyorum Her zaman yan yattı çamura battı birşey bulup mutlaka ders çalışmıyorum .. Çalıştığım Zaman da arkadaki testleri çözüyorum kiii bayağı yanlışım çıkıyor sanki anlamamışım başlamasa mıydım acaba hiç

Iyi bayramlar canim
Bayramdan sonra calisacagim bende misafirler var =(
Sağol kuzum benim sanada iyi bayramlar

Canım benim çalışırken özellikle tanımlara ve ünite başında amaçlarımız yazan kısımda üstünde durulan konulara ağırlık ver, birde sıra sizde sorularını cevaplıyabiliyor olman lazım çalışırken o zaman testlerde full'e yakın gidersin. Çok fazla detay ve laf kalabalığı var sözel derslerde ama yukarda söylediğim noktalara dikkat ederek çalışırsan daha fazla verim alırsın

Hukuklar gripliyken çalışmak için fazla dikkat gerektirdiğinden Sosyal politika çalıştım. Ünite 1'i okudum yarın notlarımı alıp tekrar yapabilirsem sıradakine geçerim

İşte sorunum bu. Çok fazla tanım var . Tamam ilk defa öğreniyoruz ama her derste bu kadar tanım niye ?

Hukuklar gripliyken çalışmak için fazla dikkat gerektirdiğinden Sosyal politika çalıştım. Ünite 1'i okudum yarın notlarımı alıp tekrar yapabilirsem sıradakine geçerim
Gecmis olsun canim
Nasil oldun..

Misafirlerimiz gitti bayram bitti
Bu aksam calismaya kaldigim yerden devam edicem bende =)

Tiramusum nasilsin canim ? Gorusemedik kac gundur
İyiyim Canım aynen öyle kaç gündür evdeyim güya ne ders çalıştım ne birşey yaptım Nasıl geçti Zaman onu da anlamadım neyse ki oğlum okula başlıyor her gün onunla beraber derse otururum ben de şnşallah :)) sen nasılsın Canım durumlar Nasıl çalışabiliyor musun bir tek çalışamayan ben miyim ARanızda??

Bende bu bayram hic bir sey calisamadim Canim

merhaba.
ben de ilahiyat ikinci sınıf=)
bizim kitaplarımız henüz yok kayıt yenileme olduğumuz için.geçen sene erkenden almıştık iyi olmuştu,bu sene baya geç ulaşmış olacak elimize=)

Gecmis olsun canim
Nasil oldun..

Misafirlerimiz gitti bayram bitti
Bu aksam calismaya kaldigim yerden devam edicem bende =)
Çok şükür yata kalka, bitki çaylarıyla iyileştim Bende az evvel Sosyal politika ünite 1'i bitirdim, bileğim çöktü yazmaktan hukukun temel kavramlarını çıkardım bir kenarda beni bekliyor, yatmadan okurum belki biraz, en azından göz gezdiririm neler varmış yarın beni ne tür HEYECAN dolu konular bekliyormuş

Onumla gecmis olsun canim bende derse verdim kendimi gozlerim gitti.. =)
Biraz ara verdimmm

Dersim bitsinde bi bildirim yapmaya gelicemmm =)

Diger kizlardan ses tok nerdesin hu huuuu

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…