- 29 Şubat 2012
- 61.512
- 62.458
-
- Konu Sahibi Huy Meselesi
Islerin rast gitsin =)1 sayfa iletişim notu çıkardım, kalanı yarın tamamlayacağım, işte yoruldum bugün. Yarın çalışmıyorum ama büroya gidebilirim imzala resim için, akşama kalır yine dersler
Ekleyecegim =)Bende geldim
Yönetim bilişim sistemleri 1. Sınıf eklerseniz sevinirim
Iyi bayramlar canimen sonunda fırsat bulup psikoloji çalıştım, az öncede notlarımı aldım yarın hukuklardan birine başlarım hayırlısıyla özlemişim ders çalışmayı
Sağol kuzum benim sanada iyi bayramlarIyi bayramlar canim
Bayramdan sonra calisacagim bende misafirler var =(
Canım benim çalışırken özellikle tanımlara ve ünite başında amaçlarımız yazan kısımda üstünde durulan konulara ağırlık ver, birde sıra sizde sorularını cevaplıyabiliyor olman lazım çalışırken o zaman testlerde full'e yakın gidersin. Çok fazla detay ve laf kalabalığı var sözel derslerde ama yukarda söylediğim noktalara dikkat ederek çalışırsan daha fazla verim alırsınNe azimlisiniz kızlar sizi görünce BÖyle hem seviniyorum hem üzülüyorumşimdi de bayram girdi araya malum evdeyiz ama yine ders çalışamıyorum Her zaman yan yattı çamura battı birşey bulup mutlaka ders çalışmıyorum .. Çalıştığım Zaman da arkadaki testleri çözüyorum kiii bayağı yanlışım çıkıyor sanki anlamamışım başlamasa mıydım acaba hiç
Sağol kuzum benim sanada iyi bayramlar
Canım benim çalışırken özellikle tanımlara ve ünite başında amaçlarımız yazan kısımda üstünde durulan konulara ağırlık ver, birde sıra sizde sorularını cevaplıyabiliyor olman lazım çalışırken o zaman testlerde full'e yakın gidersin. Çok fazla detay ve laf kalabalığı var sözel derslerde ama yukarda söylediğim noktalara dikkat ederek çalışırsan daha fazla verim alırsın
Gecmis olsun canimHukuklar gripliyken çalışmak için fazla dikkat gerektirdiğinden Sosyal politika çalıştım. Ünite 1'i okudum yarın notlarımı alıp tekrar yapabilirsem sıradakine geçerim
Tiramusum nasilsin canim ? Gorusemedik kac gundurİşte sorunum bu. Çok fazla tanım var . Tamam ilk defa öğreniyoruz ama her derste bu kadar tanım niye ?
İyiyim Canım aynen öyle kaç gündür evdeyim güya ne ders çalıştım ne birşey yaptım Nasıl geçti Zaman onu da anlamadım neyse ki oğlum okula başlıyor her gün onunla beraber derse otururum ben de şnşallah :)) sen nasılsın Canım durumlar Nasıl çalışabiliyor musun bir tek çalışamayan ben miyim ARanızda??Tiramusum nasilsin canim ? Gorusemedik kac gundur
Bende bu bayram hic bir sey calisamadim Canimİyiyim Canım aynen öyle kaç gündür evdeyim güya ne ders çalıştım ne birşey yaptım Nasıl geçti Zaman onu da anlamadım neyse ki oğlum okula başlıyor her gün onunla beraber derse otururum ben de şnşallah :)) sen nasılsın Canım durumlar Nasıl çalışabiliyor musun bir tek çalışamayan ben miyim ARanızda??
Çok şükür yata kalka, bitki çaylarıyla iyileştimGecmis olsun canim
Nasil oldun..
Misafirlerimiz gitti bayram bitti
Bu aksam calismaya kaldigim yerden devam edicem bende =)
Bende bu bayram hic bir sey calisamadim Canim
Hosgeldiniz aramizaa =)merhaba.
ben de ilahiyat ikinci sınıf=)
bizim kitaplarımız henüz yok kayıt yenileme olduğumuz için.geçen sene erkenden almıştık iyi olmuştu,bu sene baya geç ulaşmış olacak elimize=)
Onumla gecmis olsun canim bende derse verdim kendimi gozlerim gitti.. =)Çok şükür yata kalka, bitki çaylarıyla iyileştimBende az evvel Sosyal politika ünite 1'i bitirdim, bileğim çöktü yazmaktan hukukun temel kavramlarını çıkardım bir kenarda beni bekliyor, yatmadan okurum belki biraz, en azından göz gezdiririm neler varmış yarın beni ne tür HEYECAN dolu konular bekliyormuş
Nasil olayim canim uzerimde bayram yorgunlugu var. Boyle deli gibi dinlenmek istiyorum ama calismadanda olmuyoDaha daha nasılsın peki
Maaşallah çalışkansınız vesselamNasil olayim canim uzerimde bayram yorgunlugu var. Boyle deli gibi dinlenmek istiyorum ama calismadanda olmuyo