2017-2018 Öğretim Yılı AÖF Öğrencilerinin Ders Programı Oluşturma/Bildirim Topiği

aleykümselam abla hiç sorma ben de kısa süreli bi şok yaşadım=))
26 sında başlıyo sanırım bizim kayıt yenilemeler.internetten de kayıt yapıcaz mı peki?
Parayı yatırınca kayıt yenileniyor diye biliyorum .pazartesi bizim kızlarla gidicez inşallah kitaplarıda alıp gelicez , ne zaman çalışmaya başlarsak artık :-)
Burdaki hanımları görünce utandım bizimki hep son haftalara kalıyo , hoş şimdi çalışsam sınava kadar unutuyorum oda ayrı tabi :işsiz:

Son düzenleme:
Parayı yatırınca kayıt yenileniyor diye biliyorum .pazartesi bizim kızlarla gidicez inşallah kitaplarıda alıp gelicez , ne zaman çalışmaya başlarsak artık :-)
Burdaki hanımları görünce utandım bizimki hep son haftalara kalıyo , hoş şimdi çalışsam sınava kadar unutuyorum oda ayrı tabi :işsiz:
Kendi adıma konuşayım. Daha birinci sınıfım. İkiye geçip sistemi anlayınca biz de son haftalarda çalışırız :KK66:

Kendi adıma konuşayım. Daha birinci sınıfım. İkiye geçip sistemi anlayınca biz de son haftalarda çalışırız :KK66:
Hanımlar ben 2. Sınıfım malum geçenyıl baya tecrübe edindik .burda ve reelde arkadaşlarımın ders çalışma metodu genelde murat yayınlarının özet ve soru kitapçıgından çalışıyoruz . Tüm kitapları çalışmak çok zor gerçekten :KK43:. Birde kendi adıma erkenden çalışışıp not bile alsam sınava yakın unutmuş oluyorum o yüzden son birkaç hafta çok sıkı bu özetlerden çalışıyorum .:KK43:

Kızlar kayıt olurken görevli internet sitesinden 2 kitabı indir dedi ama internet sitesi error veriyor biri yardimci olabilir mi bana :KK43:

konuları sınava kadar yetiştirebilirsek ne ala.50 ye yakın konu var bir ay içinde bitmesi gereken.arapçayı napıcam hiç bir fikrim yok.Allah kerim=)

Ay bi mat1 e bakim dedim o ne öyle ya:KK70: nasıl bi konu anlatımı roman gibi. Ne yaşamış bu yazarlar:KK70:
Sadece kenarlardaki sarı kısımlara bakıyorum valla.

Ay bi mat1 e bakim dedim o ne öyle ya:KK70: nasıl bi konu anlatımı roman gibi. Ne yaşamış bu yazarlar:KK70:
Sadece kenarlardaki sarı kısımlara bakıyorum valla.

Okurken iyi uykun gelmemiş :deli:
Bende bugün bir ünite daha çalışırım diyordum ama çalışamadım kendimi hiç iyi hissetmiyorum başım felaket ağrıyor içimdende gelmiyor
Kendime izin verdim :hasta: noliyi banaa

Huy Meselesi Huy Meselesi beni de ekleyebilir misiniz?
bi de işinize karışmak gibi olmasın ama:KK5:isimlerin yayına bölüm ve sınıf yazılınca daha iyi oluyordu yardımlaşma,tanıma açısından.geçen seneki grubumuzda öyleydi mesela.
Ekledim canım senide, yaparız :)
Yazdırmak isteyenler varsa beni etiketleyin hopp damlarım :)

X