-
- Konu Sahibi Huy Meselesi
- #1.261
Tebrikler vallave sonuçlar..
- Hukuk: 1y 19d
- Türk Anayasa Hukuku : 1y 19d
- Sosyal Politika: 1y 19d
- Sosyal Hizmet: 1y 19d
- İletişim: 1y 19
- Sosyoloji: 3y 17d
- Psikoloji: 4y 16d
Psikolojideki yanlış sorularımı incelerken 1'i hatalı gibi geldi onu şikayet edicem, diğer 2 si kesin yanlış, 1 taneside yorum olduğundan muallak kafayı toplayınca tekrar bakıcam onuda raporlarım.. Dün gece Sosyal hizmet 5. üniteye başladım bu akşam tekrar eder not çıkarırım. Sanırım finallere çalışırken sosyoloji ve psikolojiye daha çok ağırlık vericem.. Umarım herkesin sonuçları beklediğine ve hayallerine yakın gelir, olmadı üzülmek yok finaller var daha birbirimize destek olmaya devam edicez
Son olarak yeni ders programımıda koyayım burada dursun
-Final-
- Sosyal Hizmete Giriş (0/4)
- Sosyolojiye Giriş (0/4)
- İletişim Bilgisi (0/4)
- Psikoloji (0/4)
- Sosyal Politika (0/4)
- Hukukun Temel Kavramları (0/3)
- Türk Anayasa Hukuku (0/4)
Sağol kuzum, kitabı ve e-kampusteki konu özetini okuduktan sonra kitaptan önemli yerleri belirleyip konu özeti çıkarıyorum, yazarak daha iyi kalıyor aklımda.. Öğlende gitti uzun süre, herkes bakmaya çalıştığı için yoğunluk var, umarım en düşük notun 50 olurTebrikler valla
Not alarak mi calisiyorsun?
Ben bakamadim açılmıyor bir turlu. Ama 50 şer alsam öpüp de başıma koyacağım.
Şimdi açıldı demin bakımdaydı , umutlandım alıştırmalar geri eklenecek diye değilmiş.. Eğer değişiklik yapmak istemiyorsan güncellemene gerek yokYa mesaj gelgi sinav yeri secimi icin..
ayni ilde girecegim yine degistirmem veya guncelleme yapmam sart mi
Yarinda sonmus sanirim
Kampusede mubarek saatlerdir giremiyorum ..
Sağol kuzum, kitabı ve e-kampusteki konu özetini okuduktan sonra kitaptan önemli yerleri belirleyip konu özeti çıkarıyorum, yazarak daha iyi kalıyor aklımda.. Öğlende gitti uzun süre, herkes bakmaya çalıştığı için yoğunluk var, umarım en düşük notun 50 olur
ingilizce zor oluyormuş genelde
Harikasin tatlimmmmmmm ♡♡♡ tebrik ederimmmve sonuçlar..
Psikolojideki yanlış sorularımı incelerken 1'i hatalı gibi geldi onu şikayet edicem, diğer 2 si kesin yanlış, 1 taneside yorum olduğundan muallak kafayı toplayınca tekrar bakıcam onuda raporlarım.. Dün gece Sosyal hizmet 5. üniteye başladım bu akşam tekrar eder not çıkarırım. Sanırım finallere çalışırken sosyoloji ve psikolojiye daha çok ağırlık vericem.. Umarım herkesin sonuçları beklediğine ve hayallerine yakın gelir, olmadı üzülmek yok finaller var daha birbirimize destek olmaya devam edicez
-Final-
- İletişim Bilgisi (0/4)
- Psikoloji (0/4)
- Sosyal Politika (0/4)
ve sonuçlar..
-Final-
- İletişim Bilgisi (0/4)
- Psikoloji (0/4)
- Sosyal Politika (0/4)
Bende geldim
Ama zordu ya sinav
Oyle ic acici bir durum yok
Ingilizce cok basitti bulca
Cok dusuk seviyede soru sormuslar
Şık esitliginden kastiniz nedir ve hala anlayamadim yani bir sorunun iki dogru cevabi var anlamina mi geliyor oyle bir sey var mi cidden :)Cevapların çoğunu hatırlayamadım iyi mi?
Bu arada şık eşitliği var büyük ihtimal 2 derste var şuan . Neyse sonuçlar sürpriz olacak baya. Hayirlisi ne deyim. :)
Her şıktan 4 er tane var. Yani 19 sorudan tam eminseniz 100 almak için sonuncuyu bilmeye gerek bile yok hangi şık eksikse onu isaretlersiniz. :) Ama belli olmaz finalde iptal de edebilirler. Ne yaptıkları belli olmuyor.Şık esitliginden kastiniz nedir ve hala anlayamadim yani bir sorunun iki dogru cevabi var anlamina mi geliyor oyle bir sey var mi cidden :)
Her şıktan 4 er tane var. Yani 19 sorudan tam eminseniz 100 almak için sonuncuyu bilmeye gerek bile yok hangi şık eksikse onu isaretlersiniz. :) Ama belli olmaz finalde iptal de edebilirler. Ne yaptıkları belli olmuyor.
Bu arada benim sınav tek kelimeyle berbat. Çok sinirim bozuldu. Calismasam hiç uzulmeyecegim ama o kadar zamanımı harcadim böyle resmen boşa kürek cekiyorum artık.
Her şıktan 4 er tane var. Yani 19 sorudan tam eminseniz 100 almak için sonuncuyu bilmeye gerek bile yok hangi şık eksikse onu isaretlersiniz. :) Ama belli olmaz finalde iptal de edebilirler. Ne yaptıkları belli olmuyor.
Bu arada benim sınav tek kelimeyle berbat. Çok sinirim bozuldu. Calismasam hiç uzulmeyecegim ama o kadar zamanımı harcadim böyle resmen boşa kürek cekiyorum artık.
Hukuğa bakamadım hiçbir cevabımı hatırlamıyorum neredeyse. Baksam da sanırım 30-35 ancak gelir.
Matematikten 1 yanlışım var soruyu yanlış anlamışım.
Tbt 8-9 net anca sanırım
Muhasebe de berbat malesef.
Pazarlamaya bakmadım ama iyidir o herhalde.
İşletme ve iktisat da fena değil.
Yani özetle hukuk ve genel muhasebe cok fena. Kesin batık onlar. Tbt de belki geçerim.