-
- Konu Sahibi Huy Meselesi
- #1.301
İtiraz et hazır açıkken. :))))Kesinliklee
Simdi ben yeni kayidim
Su finallerimi sence ogle saatlerine verirler mi
A gerçekten itiraz edebiliyor muyuzİtiraz et hazır açıkken. :))))
Keşke kuzum ama sınav saatlerini derslere göre ayarladıkları için değişme imkanı yokA gerçekten itiraz edebiliyor muyuz
Seneye rahat edersin inşallah. Senin bölüm neydi ?A gerçekten itiraz edebiliyor muyuz
istediğin kadar dondurursun sınır yok :) atılma yok eğer güz dönemi dersin olmazsa bahar dönemi kayıt yenilersin.bulca birşey soracagim.Suan 5.yariyildayim. Ben şimdi bahar dönemi dondursam. Yani 6.yariyilda. Sonra mesela 2 yıl sonra tekrar güz dönemi kayıt yenileme hakkım var mı? Varsa 4.siniftan guz dönemi 7. yariyil derslerini mi alacağım? Bahar doneminde de 6.yariyil dersleri almış olacağım öyle olursa. Kafama takıldı da.
Bir de en fazla kaç yıl dondurulabiliyor? Var mı ust alt sınır? 1. Sınıftan sonra 2 yıl dondurmustum mecburi sebeplerden de daha fazlası oluyor mu acaba?
Ayy anlatabildim mi???
yalnız şöyle birşey var 2014 kadar ingilizce 3 ve 4 varmış ve vermek çok zormuş o dersleri kaldırdılar çünkü geçmek çok zordu hakikaten yerine farklı dersler geldi o çocuğun o olmasın.Yok kuzum hic bakmadim o kitaba
Yardimci kitaba da
Tam sinava gircem disarda cocugun biri
Allah kahretsin 3 senedir veremiyorum ingilizceyi cok zor soruyolar dedi
Eyvah dedim witch sen misin bakmayan
Yandin simdi
Kostum gittim ilk ingilizceye
Tirnaklarimi yiye yiye
Actim baktim
Guldum
5 dk da bitti
Cocukta beni ayak ustu kalpten goturduguyle kalacakti
eğer şehir dışına taşınmadıysan senlik bir durum yok.Ya mesaj gelgi sinav yeri secimi icin..
ayni ilde girecegim yine degistirmem veya guncelleme yapmam sart mi
Yarinda sonmus sanirim
Kampusede mubarek saatlerdir giremiyorum ..
yok ona edemezsin :) saatlere 1 ve 3 sınıflar sabah 2 ve 4 sınıflar öğleden sonra.A gerçekten itiraz edebiliyor muyuz
Çok sağol. Benim merak ettiğim güz dönemi yenilersem(güz dönemi alttan hiç dersim yok diyelim) 4,sinif güz dönemi derslerini üstten alabilir miyim? Böyle bir hakkım var mı? Yoksa mecburi 3.sinif bahar dönemi mi yenileyecegim kaydimi?istediğin kadar dondurursun sınır yok :) atılma yok eğer güz dönemi dersin olmazsa bahar dönemi kayıt yenilersin.
Alttan dersin olmazsa 4.sınıf derlerini alırsınEğer 3.sınıftan dersin olursa güz dönemi kredin yettiği kadar yine alırsın 4.sınıf derslerini.Çok sağol. Benim merak ettiğim güz dönemi yenilersem(güz dönemi alttan hiç dersim yok diyelim) 4,sinif güz dönemi derslerini üstten alabilir miyim? Böyle bir hakkım var mı? Yoksa mecburi 3.sinif bahar dönemi mi yenileyecegim kaydimi?
Günaydın.
Aaaaaa tamam cooook sağol Allah razı olsun.Alttan dersin olmazsa 4.sınıf derlerini alırsınEğer 3.sınıftan dersin olursa güz dönemi kredin yettiği kadar yine alırsın 4.sınıf derslerini.
yalnız şöyle birşey var 2014 kadar ingilizce 3 ve 4 varmış ve vermek çok zormuş o dersleri kaldırdılar çünkü geçmek çok zordu hakikaten yerine farklı dersler geldi o çocuğun o olmasın.
Bende kim diyorum buValla bilemiyorum ama 5 dk da nasil korktum
Bende kim diyorum bunickini değiştirmişsin hayırlı olsun.
hahaha bu daha samiMi geldi
Avatarınıda sucuklu kuru fasülye resmi yap tam olsunhahaha bu daha samiMi geldi
Avatarınıda sucuklu kuru fasülye resmi yap tam olsun
Sen beni aglatmak mi istiyorsun((( sinavdan ciktiktan sonra o cocukla ayni dusunceleri paylasiyordum