2017-2018 Öğretim Yılı AÖF Öğrencilerinin Ders Programı Oluşturma/Bildirim Topiği

bulca birşey soracagim.Suan 5.yariyildayim. Ben şimdi bahar dönemi dondursam. Yani 6.yariyilda. Sonra mesela 2 yıl sonra tekrar güz dönemi kayıt yenileme hakkım var mı? Varsa 4.siniftan guz dönemi 7. yariyil derslerini mi alacağım? Bahar doneminde de 6.yariyil dersleri almış olacağım öyle olursa. Kafama takıldı da.

Bir de en fazla kaç yıl dondurulabiliyor? Var mı ust alt sınır? 1. Sınıftan sonra 2 yıl dondurmustum mecburi sebeplerden de daha fazlası oluyor mu acaba?

Ayy anlatabildim mi???

istediğin kadar dondurursun sınır yok :) atılma yok eğer güz dönemi dersin olmazsa bahar dönemi kayıt yenilersin.

yalnız şöyle birşey var 2014 kadar ingilizce 3 ve 4 varmış ve vermek çok zormuş o dersleri kaldırdılar çünkü geçmek çok zordu hakikaten yerine farklı dersler geldi o çocuğun o olmasın.

istediğin kadar dondurursun sınır yok :) atılma yok eğer güz dönemi dersin olmazsa bahar dönemi kayıt yenilersin.
Çok sağol. Benim merak ettiğim güz dönemi yenilersem(güz dönemi alttan hiç dersim yok diyelim) 4,sinif güz dönemi derslerini üstten alabilir miyim? Böyle bir hakkım var mı? Yoksa mecburi 3.sinif bahar dönemi mi yenileyecegim kaydimi?

Günaydın.

Alttan dersin olmazsa 4.sınıf derlerini alırsınEğer 3.sınıftan dersin olursa güz dönemi kredin yettiği kadar yine alırsın 4.sınıf derslerini.

yalnız şöyle birşey var 2014 kadar ingilizce 3 ve 4 varmış ve vermek çok zormuş o dersleri kaldırdılar çünkü geçmek çok zordu hakikaten yerine farklı dersler geldi o çocuğun o olmasın.

Valla bilemiyorum ama 5 dk da nasil korktum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…