-
- Konu Sahibi Huy Meselesi
- #1.221
Yarın cevaplar açıklanır büyük ihtimal. Sonuçları bilemiyorum.Sonuclar ne zamana aciklanir bilgisi olan ??
Anladim canim..Yarın cevaplar açıklanır büyük ihtimal. Sonuçları bilemiyorum.
Ne güzel adapte olmussunuz işte devam edin bence alismisken. Ben de en ufak boşlukta kaçak gocek çalışmakla olmayacağını anladım. Adamakıllı yazarak çalışmam lazim ama vaktim yok. Dersler gitgide agirlasiyor. Edebiyat derken tek Türkçe değil osmanlıca, uygur Türkçesi, Orhon Türkçesi. Bu sene de Azeri Türkçesi vardı. Finalde Özbek Türkçesiyle Türkmen Türkçesi daha var. Yine bu sene Karahanli, Tatar, Kazak, Harezm vs. vs. Türkçeleri vardı seneye bıraktım. Hepsi yeni bir dil ve bütün bu dillerin dilbilgisi var. Nereden bu bölümü sectim diyorum. Birakasim geliyor ama diyorum 3. Sınıf olmuş ha gayret. Canim çok sıkkın....Anladim canim..
Ben alismisim ders calismaya.
Yapacak bir sey bulamadim suan ne yapacagimi bilemiyorum
Pdfleri indirip telefon elimdeyken tibbi belgeleme 5. Unite calismaya basladim..
Canim sıkılıyor diye ders calisiyorum inanamiyorum
Hic bir sey kalmamis canim bir senen var neredeyde..Ne güzel adapte olmussunuz işte devam edin bence alismisken. Ben de en ufak boşlukta kaçak gocek çalışmakla olmayacağını anladım. Adamakıllı yazarak çalışmam lazim ama vaktim yok. Dersler gitgide agirlasiyor. Edebiyat derken tek Türkçe değil osmanlıca, uygur Türkçesi, Orhon Türkçesi. Bu sene de Azeri Türkçesi vardı. Finalde Özbek Türkçesiyle Türkmen Türkçesi daha var. Yine bu sene Karahanli, Tatar, Kazak, Harezm vs. vs. Türkçeleri vardı seneye bıraktım. Hepsi yeni bir dil ve bütün bu dillerin dilbilgisi var. Nereden bu bölümü sectim diyorum. Birakasim geliyor ama diyorum 3. Sınıf olmuş ha gayret. Canim çok sıkkın....
İnşallah bitirebilirim. 4 olmazsa 5 yılda artık napalim. Benim bölümden kimse de yokki kritik yapayim..:)Hic bir sey kalmamis canim bir senen var neredeyde..
Insallah hepsini verirsin..
Dil dersleri daha agir oluyor..
Oyle kitaptan okuyarak anlasilmiyor bazilari..
Allah yardimcimiz olsun..
Alismisim boyle kendimi bir boslukta gibi hissediyorum sinavdan geldigimden beri.
Her gun bir unite calissam ocaga kadar hallederim hepsini..
Artik sinav heyecanim gitti...
Nasilmis gordum sistemi...
Ilk sinavimdi, o cuma gece uyuyamadim stres ve heyecandan.. neyseki artik stres ve heyecan olmaz..
Calisip girerim. Ama hic ara veresim yok. Hastalik vs disinda ara vermeyi dusunmuyorum. Insallah devamli olarak calisabiliri.
Canim 1-2 hafta icinde aciklanir, belli olmuyor.Sonuclar ne zamana aciklanir bilgisi olan ??
Ne güzel adapte olmussunuz işte devam edin bence alismisken. Ben de en ufak boşlukta kaçak gocek çalışmakla olmayacağını anladım. Adamakıllı yazarak çalışmam lazim ama vaktim yok. Dersler gitgide agirlasiyor. Edebiyat derken tek Türkçe değil osmanlıca, uygur Türkçesi, Orhon Türkçesi. Bu sene de Azeri Türkçesi vardı. Finalde Özbek Türkçesiyle Türkmen Türkçesi daha var. Yine bu sene Karahanli, Tatar, Kazak, Harezm vs. vs. Türkçeleri vardı seneye bıraktım. Hepsi yeni bir dil ve bütün bu dillerin dilbilgisi var. Nereden bu bölümü sectim diyorum. Birakasim geliyor ama diyorum 3. Sınıf olmuş ha gayret. Canim çok sıkkın....
İnşallah bitirebilirim. 4 olmazsa 5 yılda artık napalim. Benim bölümden kimse de yokki kritik yapayim..:)
Canim 1-2 hafta icinde aciklanir, belli olmuyor.Sonuclar ne zamana aciklanir bilgisi olan ??
Ne güzel adapte olmussunuz işte devam edin bence alismisken. Ben de en ufak boşlukta kaçak gocek çalışmakla olmayacağını anladım. Adamakıllı yazarak çalışmam lazim ama vaktim yok. Dersler gitgide agirlasiyor. Edebiyat derken tek Türkçe değil osmanlıca, uygur Türkçesi, Orhon Türkçesi. Bu sene de Azeri Türkçesi vardı. Finalde Özbek Türkçesiyle Türkmen Türkçesi daha var. Yine bu sene Karahanli, Tatar, Kazak, Harezm vs. vs. Türkçeleri vardı seneye bıraktım. Hepsi yeni bir dil ve bütün bu dillerin dilbilgisi var. Nereden bu bölümü sectim diyorum. Birakasim geliyor ama diyorum 3. Sınıf olmuş ha gayret. Canim çok sıkkın....
İnşallah bitirebilirim. 4 olmazsa 5 yılda artık napalim. Benim bölümden kimse de yokki kritik yapayim..:)
Amin. Geçen yıldan kalan dersim vardı sınav bitince onlara da bi göz attım geçen yıldan daha da zordu. Gözünüzü korkutmak istemem ama çok iyi çalışın emekleriniz boşa gitmesin. Hatta bence vizelerde konular az iken çok sıkı çalışıp finale yükü az bırakmak daha iyi bence. 90 alsak 27 puan getiriyor. Finalden 40 alınsa bile ortalama 55 gelir. Garanti olur geçmek. Nasildi sınav? Calisabilmismiydiniz?Ben varım
Ama benim ilk senem dersler çok ağır, ileriki sınıflarda daha da ağır olacak senin az kalmış ne güzel Allah yardımcımız olsun
yok kaldırıldıŞık eşitliği var mıydı?
3 iş günü içinde eklenir tabi daha erkende olabilir 1-2 gün geçte bu hafta itiraz süresi eğer itirazınız varsa edin sadece sorulara değil,okul-gözetmen-soru vs.nasıl geçti sınav çanta ile aldılar demi eğer almadılarsa ona bile itiraz edersinÖğrenci girişi yaptığımız sayfaya, şu sınav yerimizi falan gördüğümüz, sınav itiraz sekmeleri gelmiş herhalde yarın eklerler soruları..
20 iş günü içinde açıklama süresi değişiyor misal 19. günde de açıklanan oldu 18.günde de 12.günde de bu hafta bekleme ama bu hafta itiraz süresi.haftasonu açıklamazlar.genelde hafta ortası oluyor salı gibi.Sonuclar ne zamana aciklanir bilgisi olan ??
ingilizce zor oluyormuş geneldeIngilizceden kalirsam gulmeyin banabisiler salladim hic parcalara bakamadim dun sirf tip terimleri calistim cunku
olursun.Önce liseyi bitir,hatta açık ihl yazıl,sonra 2 yıllık sınavsız geçiş hakkı edersin,aöf de 2 yıllık ilahiyatı tercih edersin daha sonra dikey geçiş sınavına girerek,örgün yada uzaktan eğitim ile ilitama tamamlarsın formasyon aldın mı öğretmen olursun.Kızlar banada yardimci olurmusunuz siz bilgilisinizdir benim hep öğretmenlik hayalim var ocakta liseye kayıt yapcam sizce açıktan lise ve uniyi okuyup din kültürü öğretmeni olabilirmiyim
öyle düşünme az çalışanlar duyuyorum mesela yüksek puan alıp geçen çok oluyor :)Bide biz calisip yapamiyorsak az calisanlar hic yapamaz ortalama duser...
100 alsalarda fark etmez çünkü çan eğrisine dahil etmiyorlar o zamanBu sorularla 100 alanların da alinlarindan opecegim.
çanta,takı-para,cüzdan serbest eğer almadılarsa itiraz edebilirsin.@2KediAnnesi canımmm beni unutmamışsın öpüyorum seniii meslektaşımbitirebilirsek tabii ben bu şartlarda hiç sanmıyorum ya
Bu arada kızlar hepinize başarılar sınava çanta bile sokmuyorlar orda da öyle mi durumlar ?