2017-2018 Öğretim Yılı AÖF Öğrencilerinin Ders Programı Oluşturma/Bildirim Topiği

Hepsi de kötü net bile hesaplamadim artık sinirim bozuldu. Çalıştım yani ustunkoru bakmadim. Tamam çok önceden baslayamadim ama ciddi çalıştım. Konu sonu testleri, denemeler, cikmis sorular hepsini çok iyi yapıyordum. Ama diyorum ya bizim bölümde birşey var. Yani her yil soru sistemi bile değişiyor. Aman neyse işte sonuçlar gelsin bakalım. Zaten bu moralle olan çalışma şevki de uçtu gitti. Calistigimin karşılığı yok çünkü.

Bu arada seni de tebrik ederim.

Allahımmm sen nasıl bir seysin ya böylee? Çok tatlısın kuşum benim çok teşekkür ederim. Ama ben böyle kendimi kötü hissederim çünkü benim sana bir faydam yok. Üniversitede not tutmayıp sınav zamanı calıskanların basına üşüşenler gibi oluyor

yok kuzum ayrıntılı olması değilde hangi konular üstünde durulmuş onunla alakalı, ama Marganın dediği gibi kitaptaki tablo ve örneklerden bile soru vardı özellikle psikolojide üstünde ısrarla durduğu değilde, üstün körü geçtiği şeyleri sormuşlardı, yani..
@Margarikotin bu dönem şık eşitliği kalmış zaten canım, eskiden her şıktan eşit sayıda oluyormuş arkadaşın dediği gibi ama bu dönem o da yok..

Ya şöyle düşün. Vizeler yüzde 30 etkiliyor, finaller yüzde 70. Finaller cok daha önemli şimdi kendini salarsan yaparsın asıl yanlışı.
Bak CuriousCat ve Huy Meselesi en baştan sistemli çalıştılar, karsılıgını aldılar. Biraz onlara uyarsak hallederiz inşallah

Ask olsun oyle dusunme lutfen..

Ikimizde faydalanicaz. Hem inan bana aklimizda kalicak. Sinav zamani geldiginde calisirken diyeceksin ki aaaaa ben bunu biliyorfum hatirladim diyeceksin..
Hem sen ogrenceksin hem ben ogrenicem..
Matematikten hangi soruyu yanlis yapmissin

Ya varya bir de sınavdan sonra bircok yerde sınavın zor oldugu konusuldu. Zor halinde boyleyse notların, kolayında ne yapacaksın cok merak ediyorum

Tesekkur ederim canim.
Seninlede ortak derslerimiz var ise kediyle yapacagimiz bilgi paylasimini yapabilirimmmmm ♡

İnşallah canım ya. Ama şu hukuğa kafam hiçbir türlü basmaz gibi geliyor
Şöyle bir soruydu 2<x<4 bunun gösterimi hangisi diye sormus. Ben niyeyse a şıkkında direkt {2,3,4} görünce liste görünümü gibi algılayıp bunu işaretlemişim diğer şıklara bakmamışım. Doğrusu [2,4]
Bu kadar basit sorudan gittim yani

Ya varya bir de sınavdan sonra bircok yerde sınavın zor oldugu konusuldu. Zor halinde boyleyse notların, kolayında ne yapacaksın cok merak ediyorum
Ben sinava ilk girdim zaten heyecan stres nasil olcak nasil bitcek ne yapicam korkusuyla girdim..
Ama artik finallere daha rahat girebilirim. En azindan soru stillerini sistemi sinavda surenin yetip yetmedigini gordum ogrendimm =)

Ama zordu bak ben tibbi belgelemeyi varya garanti gozuyle bakiyordum.
Kolay gelir diyordum askinda simdi okuyunca ne kadar kolaymis dedim yanlislarima guldum.. iste o anda psikolojiyle insan dusunemiyor .

Tip terimlerinide zor bekliyordum kolay geldi..

Ingilizce caliscam ben ingilizceden ne yapcagimi sapittim sinavda

David ve Tom ile arami iyi tutmam lazim..

Kalmaya hic niyetim yok

Tesekkur ederim canim.
Seninlede ortak derslerimiz var ise kediyle yapacagimiz bilgi paylasimini yapabilirimmmmm ♡
Maalesef yok çok iyi olurdu. İngilizce var bir tek ama ondan da muafim zaten. Keşke muaf olmasam ortalamam yükselirdi. Hem konuları tekrar hatırlamış olurdum.

Ama sen ozelden cocuklarima bak ben çalışirim o olur bak.

Kapali aralik sorusu. Esitlik varsa ha o yazdigin parantezlerden olcak

Hukuk zor gercektende birde simdi bastan sona sorumluyuz..
Bence finalleri kolay yapcaklar

Bu sene yeniliklerin hepsi bize vurdu sansimiza beeee

Hahahaha bakarimmm ne demeeeek cocuklara o yasta hukuk matematik ingilizce isletme vs ogretirimm biz zorlandik bari cocuklarimiz zorlanmasin gelecege hazirlik

Ay o zaman ingilizceden takıldıgın bir soru olursa da ben sana yardım edeyim Benim ingilizce bu dönem yok keşke olsaydı.
Evet artık deneyim kazandık. Uyanmak dısında bir sıkıntım yok sınavlar için:)

Tabi senin ingilizcen iyiii hosgeldin tatlimm

Yok kuzum hic bakmadim o kitaba
Yardimci kitaba da
Tam sinava gircem disarda cocugun biri
Allah kahretsin 3 senedir veremiyorum ingilizceyi cok zor soruyolar dedi
Eyvah dedim witch sen misin bakmayan
Yandin simdi
Kostum gittim ilk ingilizceye
Tirnaklarimi yiye yiye
Actim baktim
Guldum
5 dk da bitti
Cocukta beni ayak ustu kalpten goturduguyle kalacakti

Sen beni aglatmak mi istiyorsun ((( sinavdan ciktiktan sonra o cocukla ayni dusunceleri paylasiyordum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…