-
- Konu Sahibi Huy Meselesi
- #1.281
Hepsi de kötü net bile hesaplamadim artık sinirim bozuldu. Çalıştım yani ustunkoru bakmadim. Tamam çok önceden baslayamadim ama ciddi çalıştım. Konu sonu testleri, denemeler, cikmis sorular hepsini çok iyi yapıyordum. Ama diyorum ya bizim bölümde birşey var. Yani her yil soru sistemi bile değişiyor. Aman neyse işte sonuçlar gelsin bakalım. Zaten bu moralle olan çalışma şevki de uçtu gitti. Calistigimin karşılığı yok çünkü.Gun gectikce sinava dair yeni seyler ogreniyomm :))
Cok mu kotu canim baktin mi kac netin var
Gecer notun altinda bir puan mi aldin ? Uzulmee daha finaller var daha duzenli calisirsin halledersin
Ben mesela e cok murat yayinlarindan calismistim
Kitaplari tekrar etmek zor oluyor diye.
Ama bir daha boyle yapmayacagim.
Direk kitap calisicam.
Cunku sorularda kitaptaki verdigi orneklerden bile vardi..
Mesele zayif dusuk derslerini belirle onlara daha cok yogunlas. Son gune birakma..
Saglik olsun kuzum sıkma canini
seninle ortak derslerimiz cok var.
Napicam biliyor musun :) calistigim dersleri aklimda kaldigi kadariyla sana gelip ozelden yazarak anlaticam sende okuyacaksin . Beni dinlemeni istiyorummmmm .. hem senin aklinda kalcak hemde benim..
Hele bi okumada goreyim hih
yok kuzum ayrıntılı olması değilde hangi konular üstünde durulmuş onunla alakalı, ama Marganın dediği gibi kitaptaki tablo ve örneklerden bile soru vardı özellikle psikolojide üstünde ısrarla durduğu değilde, üstün körü geçtiği şeyleri sormuşlardı, yani..İnşallah öyle olur.
E kampusteki konu özeti kitaptaki özetle aynı diye bakmadim hic. Daha mı kapsamlı? Ben yardımcı kitaptan çalışıyorum önce . Konuya hakim olmuş oluyorum. Sonra da normal ders kitabindan yardimcida olmayan ayrıntılara bakıp konu sonu testini cozuyorum. Testlerde zorlanmiyorum çok ama sınava gelince sağ gosterip sol soruyorlar kafam iyice karışıyor ne yaptığımı bile bilmiyorum. Kendim özet yazsam dedim ama o kadar uzun ki yaz yaz bitmez isimler, eserler, tanımlar vs. Artık oldugu kadar ne yapayım.
Hepsi de kötü net bile hesaplamadim artık sinirim bozuldu. Çalıştım yani ustunkoru bakmadim. Tamam çok önceden baslayamadim ama ciddi çalıştım. Konu sonu testleri, denemeler, cikmis sorular hepsini çok iyi yapıyordum. Ama diyorum ya bizim bölümde birşey var. Yani her yil soru sistemi bile değişiyor. Aman neyse işte sonuçlar gelsin bakalım. Zaten bu moralle olan çalışma şevki de uçtu gitti. Calistigimin karşılığı yok çünkü.
Bu arada seni de tebrik ederim.
Ask olsun oyle dusunme lutfen..Allahımmm sen nasıl bir seysin ya böylee? Çok tatlısın kuşum benim çok teşekkür ederim. Ama ben böyle kendimi kötü hissederim çünkü benim sana bir faydam yok. Üniversitede not tutmayıp sınav zamanı calıskanların basına üşüşenler gibi oluyor
Gelelim notlarima..
Sonunda bitti..
En yukseginden alcaklara dogru cakilacagim bir tablo ile karsi karsiyayiz.. =)
Matematik - 100 hic yanlisim yok..
Isletme - 90 şıklarda adi sirket yazan bir soru vardi ya ben o basit soruyu yanlis yapmisim. Hayret ediyorum kendime
Temel bilgi tekn. - 90 cevap şıklarinda parduslu android bir soru vardi ya hanim ben bu kadar basit bir soruyu hangi akla dayanarak gitmisim pardus yapmisim hahaha
Hukukun Temel Kavramlari - 85 - iyi yirttim. Iki sık arasinda kaldiklarimi riske girip isaretlemistim dogru cikti onlarda =) bir boşum vardı.. diger kalanlar yanliş puh banaaa!
Iktisat - 85 oldugu kadar artik
Tip terimleri - 85 kolay geldigi icin mutlu olmustum. Kabizlik ve dogum sirasinda yirtilmayla ilgili sorular vardi yanlis yapmisim. Bir de bende kronik kabizlik var yani. Hastaligimla ilgili soruyu yapamadigim icin guluyorum kendime
Tibbi belgeleme- 80 kotu gectigini soylemistim. Ama yirttim..
Ingilizce - 70 ile yirttim eveeeeet yirttim kalmadimmm iyi ki bilmediklerimi sallamamisim. bos biraktiydim.
Gordun mu David Abii kalmadim
@bulca ogretmenim karnem nasil hahahaha
Tesekkur ederim canim.Hepsi de kötü net bile hesaplamadim artık sinirim bozuldu. Çalıştım yani ustunkoru bakmadim. Tamam çok önceden baslayamadim ama ciddi çalıştım. Konu sonu testleri, denemeler, cikmis sorular hepsini çok iyi yapıyordum. Ama diyorum ya bizim bölümde birşey var. Yani her yil soru sistemi bile değişiyor. Aman neyse işte sonuçlar gelsin bakalım. Zaten bu moralle olan çalışma şevki de uçtu gitti. Calistigimin karşılığı yok çünkü.
Bu arada seni de tebrik ederim.
Ask olsun oyle dusunme lutfen..
Ikimizde faydalanicaz. Hem inan bana aklimizda kalicak. Sinav zamani geldiginde calisirken diyeceksin ki aaaaa ben bunu biliyorfum hatirladim diyeceksin..
Hem sen ogrenceksin hem ben ogrenicem..
Matematikten hangi soruyu yanlis yapmissin
Ben sinava ilk girdim zaten heyecan stres nasil olcak nasil bitcek ne yapicam korkusuyla girdim..Ya varya bir de sınavdan sonra bircok yerde sınavın zor oldugu konusuldu. Zor halinde boyleyse notların, kolayında ne yapacaksın cok merak ediyorum
Maalesef yok çok iyi olurdu. İngilizce var bir tek ama ondan da muafim zaten. Keşke muaf olmasam ortalamam yükselirdi.Tesekkur ederim canim.
Seninlede ortak derslerimiz var ise kediyle yapacagimiz bilgi paylasimini yapabilirimmmmm ♡
İnşallah canım ya. Ama şu hukuğa kafam hiçbir türlü basmaz gibi geliyor
Şöyle bir soruydu 2<x<4 bunun gösterimi hangisi diye sormus. Ben niyeyse a şıkkında direkt {2,3,4} görünce liste görünümü gibi algılayıp bunu işaretlemişim diğer şıklara bakmamışım. Doğrusu [2,4]
Bu kadar basit sorudan gittim yani
İnşallah ..Ya şöyle düşün. Vizeler yüzde 30 etkiliyor, finaller yüzde 70. Finaller cok daha önemli şimdi kendini salarsan yaparsın asıl yanlışı.
BakCuriousCat ve Huy Meselesi en baştan sistemli çalıştılar, karsılıgını aldılar. Biraz onlara uyarsak hallederiz inşallah
Bu sene yeniliklerin hepsi bize vurdu sansimiza beeeeyok kuzum ayrıntılı olması değilde hangi konular üstünde durulmuş onunla alakalı, ama Marganın dediği gibi kitaptaki tablo ve örneklerden bile soru vardı özellikle psikolojide üstünde ısrarla durduğu değilde, üstün körü geçtiği şeyleri sormuşlardı, yani..
Huy Meselesi bu dönem şık eşitliği kalmış zaten canım, eskiden her şıktan eşit sayıda oluyormuş arkadaşın dediği gibi ama bu dönem o da yok..
Hahahaha bakarimmm ne demeeeek cocuklara o yasta hukuk matematik ingilizce isletme vs ogretirimmMaalesef yok çok iyi olurdu. İngilizce var bir tek ama ondan da muafim zaten. Keşke muaf olmasam ortalamam yükselirdi.Hem konuları tekrar hatırlamış olurdum.
Ama sen ozelden cocuklarima bak ben çalışirim o olur bak.
Ben sinava ilk girdim zaten heyecan stres nasil olcak nasil bitcek ne yapicam korkusuyla girdim..
Ama artik finallere daha rahat girebilirim. En azindan soru stillerini sistemi sinavda surenin yetip yetmedigini gordum ogrendimm =)
Ama zordu bak ben tibbi belgelemeyi varya garanti gozuyle bakiyordum.
Kolay gelir diyordum askinda simdi okuyunca ne kadar kolaymis dedim yanlislarima guldum.. iste o anda psikolojiyle insan dusunemiyor .
Tip terimlerinide zor bekliyordum kolay geldi..
Ingilizce caliscam ben ingilizceden ne yapcagimi sapittim sinavda
David ve Tom ile arami iyi tutmam lazim..
Kalmaya hic niyetim yok
Ingilizceden sinavda cikmis soru geldi mi onu bile idrak edemeden cozdum hahahaAy o zaman ingilizceden takıldıgın bir soru olursa da ben sana yardım edeyimBenim ingilizce bu dönem yok keşke olsaydı.
Evet artık deneyim kazandık. Uyanmak dısında bir sıkıntım yok sınavlar için:)
Di mi hazır olsunlar simdiden. :)Hahahaha bakarimmm ne demeeeek cocuklara o yasta hukuk matematik ingilizce isletme vs ogretirimmbiz zorlandik bari cocuklarimiz zorlanmasin gelecege hazirlik
Tabi senin ingilizcen iyiiihosgeldin tatlimm
KesinlikleeDi mi hazır olsunlar simdiden. :)
Bu arada benim bütün derslerde şık eşitliği var lutfetmisler.
Sen beni aglatmak mi istiyorsunYok kuzum hic bakmadim o kitaba
Yardimci kitaba da
Tam sinava gircem disarda cocugun biri
Allah kahretsin 3 senedir veremiyorum ingilizceyi cok zor soruyolar dedi
Eyvah dedim witch sen misin bakmayan
Yandin simdi
Kostum gittim ilk ingilizceye
Tirnaklarimi yiye yiye
Actim baktim
Guldum
5 dk da bitti
Cocukta beni ayak ustu kalpten goturduguyle kalacakti