2017-2018 Öğretim Yılı AÖF Öğrencilerinin Ders Programı Oluşturma/Bildirim Topiği

Amin. Geçen yıldan kalan dersim vardı sınav bitince onlara da bi göz attım geçen yıldan daha da zordu. Gözünüzü korkutmak istemem ama çok iyi çalışın emekleriniz boşa gitmesin. Hatta bence vizelerde konular az iken çok sıkı çalışıp finale yükü az bırakmak daha iyi bence. 90 alsak 27 puan getiriyor. Finalden 40 alınsa bile ortalama 55 gelir. Garanti olur geçmek. Nasildi sınav? Calisabilmismiydiniz?

Çok çalışmıştım eski Türk edebiyatı ve osmalıca çok zordu diğerlerinde de zor sorular vardı ama yine de daha iyi gibiydi .
Aöf öğrencileri için yüz yüze dersler oluyormuş üniversitelerde bizim bölümden bi tek Osmanlıca var derslere gircem

olursun.Önce liseyi bitir,hatta açık ihl yazıl,sonra 2 yıllık sınavsız geçiş hakkı edersin,aöf de 2 yıllık ilahiyatı tercih edersin daha sonra dikey geçiş sınavına girerek,örgün yada uzaktan eğitim ile ilitama tamamlarsın formasyon aldın mı öğretmen olursun.
Çok saol canım peki illa ilahiyat mi okumak lazım din kültürü için bide açık ilahiyata yazıl demişsin lise bitince mi yazılı yo yoksa simdimi oluyo

Çok saol canım peki illa ilahiyat mi okumak lazım din kültürü için bide açık ilahiyata yazıl demişsin lise bitince mi yazılı yo yoksa simdimi oluyo
Lise bitirmen gerek üniversite için.Örgün okursanız üniversiteyi 4 yıllık din kültürü ve ahlak bilgisi öğretmenliği bölümüne gidebilirsiniz.Ama aöf istiyorsanız önce 2 yıllık ilahiyat okuyup daha sonra dikey geçiş sınavı ile 4 yıllığa tamamlayacaksınız.Hele bir liseyi bitirin siz daha 4 yıl var lise bitmesine.

100 alsalarda fark etmez çünkü çan eğrisine dahil etmiyorlar o zaman :KK70: ederlerse ortalama yükselir.
Hah tamam onu unutmusum bak isteyen herkes 100 alabilir o zaman izin verdim. Yeter ki ortalama yukselmesin. :KK70:
O zaman şöyle diyim edebiyatta yüz alanların hakikaten alnından opecegim. Hakediyorlar. :KK70:

Ben 4 yanlışın 1 doğruyu götürmesine itiraz edecegim. :KK53:
Edebilirsin :)ama üniversiteye değil yöke çünkü üniversite getirmedi bu kuralı yök istemiş üniversitede mecburen getirdi birçok kişi üniversite getirdi zannediyor :)

Edebilirsin :)ama üniversiteye değil yöke çünkü üniversite getirmedi bu kuralı yök istemiş üniversitede mecburen getirdi birçok kişi üniversite getirdi zannediyor :)
Evet onun için bu ciddi olmayan emojiyi koydum zaten. :)
Aslında yoke topluca bir itiraz yapilsa olur mu ki? Sonuçta herkes şikayetçi bu durumdan.

Evet onun için bu ciddi olmayan emojiyi koydum zaten. :)
Aslında yoke topluca bir itiraz yapilsa olur mu ki? Sonuçta herkes şikayetçi bu durumdan.
imza başlatmışlar aöf sayfalarında linkleri var ama işe yarayacağını zannetmiyorum,misal yıllarıdır bütünleme gelsin diye yapılıyor üniversiteye ama gelmedi.

Hah tamam onu unutmusum bak isteyen herkes 100 alabilir o zaman izin verdim. Yeter ki ortalama yukselmesin. :KK70:
O zaman şöyle diyim edebiyatta yüz alanların hakikaten alnından opecegim. Hakediyorlar. :KK70:
sınava girerken nasıl girdin bazı yerlerde çanta,para vs almamışlar,kardeşimin girdiği okulda sorunla karşılaşmamışlar çanta-para-cüzdan konusunda.

sınava girerken nasıl girdin bazı yerlerde çanta,para vs almamışlar,kardeşimin girdiği okulda sorunla karşılaşmamışlar çanta-para-cüzdan konusunda.
Hiç öyle bir problem yaşamadım şimdiye kadar. 15 farklı okulda girmisimdir hiçbirinde yaşamadım. Hatta birinde sınıftaki gözetmen telefon varsa kapatın ya da bana verin bile dedi. :)

buarada açık lise 3 yıl değil 4 yıl not ortalamanız çok yüksek olursa 3 yılda biter.

eskiden 30 günmüş :) şimdi 20 iş günü ama geç açıklanması itiraz süresinden ötürü aslında daha iyi oluyor geç açıklanması itirazları vs değerlendiriyorlar.
Bulcacım şimdi diyelimki sınav açıklandıktan sonra farkettik hatalı soruları ya da çıkan herhangi bir sorunu hiç mi şikayet hakkımız olmayacak. Mesela bir dersimde 2 doğru cevabı birden olan 2 sorum vardı ama soru numarasını hatırlamıyorum ne yapmam lazım itiraz süresi bitmeden sorular aciklanmazsa?

Bulcacım şimdi diyelimki sınav açıklandıktan sonra farkettik hatalı soruları ya da çıkan herhangi bir sorunu hiç mi şikayet hakkımız olmayacak. Mesela bir dersimde 2 doğru cevabı birden olan 2 sorum vardı ama soru numarasını hatırlamıyorum ne yapmam lazım itiraz süresi bitmeden sorular aciklanmazsa?
Açıklanır bu hafta en geç çarsamba günü,sınav sonuçları açıklandıktan sonra yine itiraz süresi veriyorlar 5 gün o konularda iyi sonuçlarınada itiraz edebilirsin.Kitaçık kodunuzu ,kitapçığa vs imza attınız değil mi geçmiş yıllarda kitapçık kodu yüzünden birçok kişinin sınavı geçersiz sayıldı.

beklemediğim dersler tavan, beklediklerim baş üstü çakılmış, Hukuk 1y 19d, Türk Anayasa hukuku 1y 19d, psikoloji!! 4y 16d.. sistem gitti gelsede diğerlerinede baksam, psikolojiye sinir oldumm sinir..

ve sonuçlar..:halay::rapci::halay::KK71:
- Hukuk: 1y 19d
- Türk Anayasa Hukuku : 1y 19d
- Sosyal Politika: 1y 19d
- Sosyal Hizmet: 1y 19d
- İletişim: 1y 19
- Sosyoloji: 3y 17d
- Psikoloji: 4y 16d

Psikolojideki yanlış sorularımı incelerken 1'i hatalı gibi geldi onu şikayet edicem, diğer 2 si kesin yanlış, 1 taneside yorum olduğundan muallak kafayı toplayınca tekrar bakıcam onuda raporlarım.. Dün gece Sosyal hizmet 5. üniteye başladım bu akşam tekrar eder not çıkarırım. Sanırım finallere çalışırken sosyoloji ve psikolojiye daha çok ağırlık vericem.. Umarım herkesin sonuçları beklediğine ve hayallerine yakın gelir, olmadı üzülmek yok finaller var daha birbirimize destek olmaya devam edicez :KK19:

Son olarak yeni ders programımıda koyayım burada dursun :KK57:

-Final-
  • Sosyal Hizmete Giriş (0/4)
  • Sosyolojiye Giriş (0/4)
  • İletişim Bilgisi (0/4)
  • Psikoloji (0/4)
  • Sosyal Politika (0/4)
  • Hukukun Temel Kavramları (0/3)
  • Türk Anayasa Hukuku (0/4)
En Büyük TÜRKİYE:işsiz:

X