2017-2018 Öğretim Yılı AÖF Öğrencilerinin Ders Programı Oluşturma/Bildirim Topiği

Ben bu hukuktan kalcam kesin hic ilgimi cekmiyor sevmedim hic

Selam herkese
nasıl gidiyor arkadaşlar çalışmalar
son 4 ders kaldı ama çalıştıklarımı da hatırlamıyorum sanki
tekrar için kitaptaki altını çizdiğim yerlere mi göz atmak daha doğru yoksa sitedeki özet ve testler yeterli olur mu
sanki özetler yeterli değil gibi geldi bana sınavda oradan mı geliyor sorular sadece.
Tecrübeli arkadaşlar siz ne tavsiye edersiniz.

Benimde 2 ünite kaldı, çalışmadan önce bitirdiğim her derste deneme çözüyorum 4er tane eğer yanlışım çıkarsa hemen ilgili bölümü tekrarlayıp geçiyorum. Ayrıca her ders bitiminde baştan çıkardığım notları okuyorum. Son unitelerimde bitince tüm derslerin çıkmış sorularını çözücem en baştan halada bilemedim çıkarsa yine ilgili bölüm tekrarı.. artık gerisi kader kısmet

Hiç olmadı çıkmış sorularla deneme sınavındaki soruları ezberlersin sıkıntı yapma daha zaman var hergün 1 saat okusan sınava kadar kavrarsin.
Insallah bakalim 3 ve 4 uniteleri okudum aklimda biraz bisiler kaldi.
5 unite kaldi birtek onuda aksam okurum. Bu dersten cok korkuyorum asiri zorlandim.

Harikasın canım benim çok zamanım olmuyor malesef haftada 5gün sertifikalı bir eğitime katılıyorum. sabah 9 dan akşam 8 e kadar evde yokum. birde kpss var yani hepsi çorba oluyor ama elimden geleni yapmaya çalışıyorum canım. kitaptan tekrara pek vaktim kalmayacak gibi o nedenle sordum sitedeki özet ve testler yeterli olurmu tekrar için diye.senin çok başarılı olacağına inanıyorum canım

sitedeki özet bazen yüzeysel kalıyor, ona ek sorularla öğrenelim yada, slayt konu anlatımını direk çalış daha faydalı olur. Allah yardımcın olsun, bu kadar yoğunluğa haklısın

Hemen hemen bütün derslerde, her ünite için 1 test sorusu yazmışlar foruma, en kötü 4 soru cepte ayrıca özellikle sosyal hizmetlerde farkettim her sene istinasız, sosyal hizmetleri diğer disiplinden ayıran farkı, çocuk esirge kurumunun kurum yılı ve yasa sayısı (1982-2828), 1 ara yaklaşım,1 ana yaklaşım,ilk adım yada ilk okul sorulmuş.. Diğer derslerde vardır böyle anahtar konular belirleyin ona göre ezberlemeye çalışın 90% çıkar bu senede

sitedeki özet bazen yüzeysel kalıyor, ona ek sorularla öğrenelim yada, slayt konu anlatımını direk çalış daha faydalı olur. Allah yardımcın olsun, bu kadar yoğunluğa haklısın
canım benim çok sağol tavsiyene uyacağım. slayt konu anlatımı derken sitedeki ünite bölümündeki video yu mu kastediyorsun canım sosyal politika da yok e seminerler de çok uzun.

süper

Lilruba sosyal politikada işe yarayan tek birşey yokki ne çıkmış sınav soruları, ne sorularla öğrenelim.. Akşamüstü deneme pdfsini çözeyim dedim beynimde vurulmuşa döndüm, birde forumdaki sorularına baktım hem detay hem bilgi sormuş.. çıkmış soruları başka siteden çözebilirsin, birde önemli noktaları işaretleyip ezberlemek lazım

Hukuk 5. ünite özetim bitti ama kafam çorba oldu, bir noktada o kadar fazla çatallanıyor ki maddeler, hangisi hangi ana bölüme ait bulamıyorum. Deneme ve alıştırmada yok konu hakkında, cidden moralim bozuldu..

sosyal hizmet ve ilahiyat bu konuda şanslı :) en çok çıkmış soru onlarda çıkıyor.

İlk yazdığını anlamadım cnm ?

Bir iki saat once aynı sıkınti bendede vardi neyseki duzeldi..

Evet arastir bul etkinliklerinde sinava hazirlik sorulari soruluyor veya konu ile ilgili bilgi olcumu yapiliyor..

Ben tum derslerin etkinliklerinde sorulan sorulari not ettim temize cektim
Sisteme girememek telaslandirdi beni cunku indiremedigim ders ozetleri vardi.. hepsini indirdim sonunda..

Dediginiz gibi bazi derslerin cikmis sorulari yok..
Keske butun dersler mp3 seklinde olsa..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…