- 23 Mart 2011
- 2.582
- 4.361
-
- Konu Sahibi Huy Meselesi
O sorulardan mi sorulur diyorsun yani ?E-kampuste her dersin tartışma forumu bölümü var ya, her ünitenin kendi sekmesinde hani araştır-bul falan olan kısımda bazılarında yeni başlıkta bazılarında araştır-bul;'un içindeki sorunun altına 1 test sorusu yazmışlar.
Mobil uygulamayı indirip ordan çalış canım ben öyle yapıyorum . Hem pratik de oluyor arabada durakta hemen ac çöz sorularıBir iki saat once aynı sıkınti bendede vardi neyseki duzeldi..
Evet arastir bul etkinliklerinde sinava hazirlik sorulari soruluyor veya konu ile ilgili bilgi olcumu yapiliyor..
Ben tum derslerin etkinliklerinde sorulan sorulari not ettim temize cektim
Sisteme girememek telaslandirdi beni cunku indiremedigim ders ozetleri vardi.. hepsini indirdim sonunda..
Dediginiz gibi bazi derslerin cikmis sorulari yok..
Keske butun dersler mp3 seklinde olsa..
Birebir olmasa bile üstünde durulduğuna göre kesin gelirO sorulardan mi sorulur diyorsun yani ?
HaniiiSınav giriş belgeleri yayınlanmış
Sorulari bir uygulamaya kaydettim ordan ulasmasi kolay oluyor diye =)Mobil uygulamayı indirip ordan çalış canım ben öyle yapıyorum . Hem pratik de oluyor arabada durakta hemen ac çöz soruları
mobil uygulama nın adı neidr canım yardımcı olurmusunMobil uygulamayı indirip ordan çalış canım ben öyle yapıyorum . Hem pratik de oluyor arabada durakta hemen ac çöz soruları
kuzum kayıt bilgilerimizin olduğu sayfa varya öğrenci girişinden açılıyor oradaHaniii
bb studentmobil uygulama nın adı neidr canım yardımcı olurmusun
bb student
kuzum kayıt bilgilerimizin olduğu sayfa varya öğrenci girişinden açılıyor orada
Eki Görüntüle 1913419
15 dk yürüme mi? Aynı semte bile raziyim ta obur uçtan obur uca veriyorlar. Sınavdan en az 2 saat önce çıkıyorum. Donus trafik. Kafa cümbüş.Benimkide yürüme mesafesiyle 10-15 dk, yarın yürüyüşe inince bir gidip bakıcam, 2 gün aynı bina,aynı kat,farklı salonlar, sonrada gider belgemi çıkarttırırım. Tek negatif olay cumartesiye hukukları koymuşlar.. daha ilk sınavda moralim pert olacak
Telefondan bakıyorsan sorun olabilir, yüklediğin programdan değilde google üzerinden anadolunun sayfasına giriş yaparsan görebilirsin, Fb'da birkaç kişi daha söylemiş, sanırım telefondan görünmüyormuşYok açıklanmamış .
Bu sene benim şansıma bulunduğum ilçede sınav merkezi açıldı çok şükür, beni araba falanda tutuyor nasıl giderdim bilemiyorum15 dk yürüme mi? Aynı semte bile raziyim ta obur uçtan obur uca veriyorlar. Sınavdan en az 2 saat önce çıkıyorum. Donus trafik. Kafa cümbüş.
Evet benimde cumartesi gunuBenimkide yürüme mesafesiyle 10-15 dk, yarın yürüyüşe inince bir gidip bakıcam, 2 gün aynı bina,aynı kat,farklı salonlar, sonrada gider belgemi çıkarttırırım. Tek negatif olay cumartesiye hukukları koymuşlar.. daha ilk sınavda moralim pert olacak
Ben telefondan baktigimda goremedim curinin yonlendirdigi sayfaya giris yaptim ordan gordumYok açıklanmamış .
Yok netten direk aof sayfasına giriyorum.Ben telefondan baktigimda goremedim curinin yonlendirdigi sayfaya giris yaptim ordan gordum