2017-2018 Öğretim Yılı AÖF Öğrencilerinin Ders Programı Oluşturma/Bildirim Topiği

Sosyoloji dersi olan arkadaşlarım, deneme sınavlarında çok fazla hata çıkıyor, emin olmadığınız soruları tartışma forumunda sormadan ezbere atmayın sınavda dert olmasın

-14 Kasım-Pazartesi-
  • Sosyal Hizmete Giriş (4/4)
  • Sosyolojiye Giriş (4/4)
  • İletişim Bilgisi (4/4)
  • Psikoloji (4/4)
  • Sosyal Politika (3/4)
  • Hukukun Temel Kavramları (2/3)
  • Türk Anayasa Hukuku (3/4)
En sonunda son 3 kaldı 2 gündür derse başlamadan önce bitirdiğim derslerden 3'er deneme çözüyorum, hem kısa bir tekrar oluyor, hemde unutmamış oluyorum biten dersleri.. az evvel psikoloji özetimde bitti 2 deneme daha çözüp, sosyal politikaya geçicem yarında yine ilk 4 dersden deneme çözerek başlıcam. 3-4 gün içinde bitirebilirsem kalan 3 dersi, denemelere göre yanlışım çıkan konuları tekrar ederek giderim sınava kadar, bu haldede sınavda zorlanırsam döner kendimi tekmelerim artık

Dünden beri aof ders portalina giriş yapamıyorum acaba sadece bende mi bu sorun
Bende şimdi onu soracaktım, akşam çalışıyordu demin testin ortasında gitti, sonra bir ara girdim ama dersler açılmadı, şimdide giriş yapmak için onayladığımda başlangıç sayfasına geri atıyor...

Marga ve senden yüksek onur bekliyorum

Selam sekerler sinava cok az kaldi..

Okulun sistemindeki deneme sinavlarini cozdum gerci kitaptaki sorularin aynisida olsa sinavda gelme olasiligi vardir diye cozdum..

Murat yayinlari denemeler ve konu soru testlerini cozuyorum..

Cikmis sorulari cozdum..
Simdilik iyi gidiyor..

Su tibbi terminolojiden korkuyordum ama onuda kavradim sayilir artik.m
On ek son ek kok mök derken cikariyorum artik terimleri..

Hukuk calismadim hic.
ne zaman calisicam hic bilmiyorum . Hic calisasimda yok..

Bugun tibbi terminolojiden soru cozdum eksikleri kapattim unuttuklarimi hatirladim.
Cok yoruldum
Masa basinda oturmaktan belim agridi vallahi..

Sinava giris yerleri onumuzdeki hafta ici aciklanir dimi ?

kuzum hukuka başla ufaktan, mantığını kavradıktan sonra öyle böyle tahmin ediyorsun testte yanıtı ama önemli tanım vbde var. en azından baştan sona 1 kez oku, sonra testlerden çalış

kuzum hukuka başla ufaktan, mantığını kavradıktan sonra öyle böyle tahmin ediyorsun testte yanıtı ama önemli tanım vbde var. en azından baştan sona 1 kez oku, sonra testlerden çalış
Yarin hukuka baslayim o vakit.
Dizim bittikten sonra gece yatmadan bir kez daha tibbi terminoloji bakarim yarinsa hukuka baslarim Insallah cok ezber yoktur
Kafamda yer kalmadii =))

genelde sınava 1 hafta kala yada 4-5 gün kala.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…