- 29 Şubat 2012
- 61.512
- 62.458
-
- Konu Sahibi Huy Meselesi
Matematik temelin yoksa konu anlatimli videolarla calis daha verimli olurKızlarrr matematiği nasıl çalışayım bana bi akıl verin :/
Bende diyom bulcam kk da ne kadar topik var geziyosınava az kaldıbu yıl dondurdum kafam rahat.
Senle ortak dersim var
Tibbi belgeleme :)
Hukuk -tbt -isletme -iktisat dersleride goruyorum
Temel bilgi teknolojileri Bende size basarilar dilerimmBaşarılar dilerim
Tbt nedir
Aof sayfanda varsa o derse ait sesli kitap dinleyebilirsin .Dersler sesli nereden dinleniyor?
Bende şimdi onu soracaktım, akşam çalışıyordu demin testin ortasında gitti, sonra bir ara girdim ama dersler açılmadı, şimdide giriş yapmak için onayladığımda başlangıç sayfasına geri atıyor...Dünden beri aof ders portalina giriş yapamıyorum acaba sadece bende mi bu sorun
AynenBende diyom bulcam kk da ne kadar topik var geziyo
Marga ve senden yüksek onur bekliyorum-14 Kasım-Pazartesi-
En sonunda son 3 kaldı
- Sosyal Hizmete Giriş (4/4)
- Sosyolojiye Giriş (4/4)
- İletişim Bilgisi (4/4)
- Psikoloji (4/4)
- Sosyal Politika (3/4)
- Hukukun Temel Kavramları (2/3)
- Türk Anayasa Hukuku (3/4)
2 gündür derse başlamadan önce bitirdiğim derslerden 3'er deneme çözüyorum, hem kısa bir tekrar oluyor, hemde unutmamış oluyorum biten dersleri.. az evvel psikoloji özetimde bitti 2 deneme daha çözüp, sosyal politikaya geçicem yarında yine ilk 4 dersden deneme çözerek başlıcam. 3-4 gün içinde bitirebilirsem kalan 3 dersi, denemelere göre yanlışım çıkan konuları tekrar ederek giderim sınava kadar, bu haldede sınavda zorlanırsam döner kendimi tekmelerim artık
Ayyyy insallah =) ♡Marga ve senden yüksek onur bekliyorum
kuzum hukuka başla ufaktan, mantığını kavradıktan sonra öyle böyle tahmin ediyorsun testte yanıtı ama önemli tanım vbde var. en azından baştan sona 1 kez oku, sonra testlerden çalışSelam sekerler sinava cok az kaldi..
Okulun sistemindeki deneme sinavlarini cozdum gerci kitaptaki sorularin aynisida olsa sinavda gelme olasiligi vardir diye cozdum..
Murat yayinlari denemeler ve konu soru testlerini cozuyorum..
Cikmis sorulari cozdum..
Simdilik iyi gidiyor..
Su tibbi terminolojiden korkuyordum ama onuda kavradim sayilir artik.m
On ek son ek kok mök derken cikariyorum artik terimleri..
Hukuk calismadim hic.
ne zaman calisicam hic bilmiyorum . Hic calisasimda yok..
Bugun tibbi terminolojiden soru cozdum eksikleri kapattim unuttuklarimi hatirladim.
Cok yoruldum
Masa basinda oturmaktan belim agridi vallahi..
Sinava giris yerleri onumuzdeki hafta ici aciklanir dimi ?
Yarin hukuka baslayim o vakit.kuzum hukuka başla ufaktan, mantığını kavradıktan sonra öyle böyle tahmin ediyorsun testte yanıtı ama önemli tanım vbde var. en azından baştan sona 1 kez oku, sonra testlerden çalış
genelde sınava 1 hafta kala yada 4-5 gün kala.Selam sekerler sinava cok az kaldi..
Okulun sistemindeki deneme sinavlarini cozdum gerci kitaptaki sorularin aynisida olsa sinavda gelme olasiligi vardir diye cozdum..
Murat yayinlari denemeler ve konu soru testlerini cozuyorum..
Cikmis sorulari cozdum..
Simdilik iyi gidiyor..
Su tibbi terminolojiden korkuyordum ama onuda kavradim sayilir artik.m
On ek son ek kok mök derken cikariyorum artik terimleri..
Hukuk calismadim hic.
ne zaman calisicam hic bilmiyorum . Hic calisasimda yok..
Bugun tibbi terminolojiden soru cozdum eksikleri kapattim unuttuklarimi hatirladim.
Cok yoruldum
Masa basinda oturmaktan belim agridi vallahi..
Sinava giris yerleri onumuzdeki hafta ici aciklanir dimi ?