2017-2018 Öğretim Yılı AÖF Öğrencilerinin Ders Programı Oluşturma/Bildirim Topiği

Günler aymaz olduuu Ben sınav kalemi aldım normalde uçlu kalem kullanıyorum ama optik belgeyi deler birşey yapar - paranoyağım azcıkk- birde kalemtraş aldım, üstüne yetmedi geniş kutu şeklinde kalemlik aldım, kalemlerimi kimliğimi vs koyarım o gün diye, sonra çok sade geldi bir ton simli sticker aldım -the panda family- komple süsledim bu da böyle bir anımdır

Ay resmen muhasebeyi bitirdim iyi kötü Yanlışım cok cıkıyor ama bidaha calısamam o konuları valla yiter
Matematiği daha önceden bitirmiştim
İktisatta 3, işletmede 2ünite bitirmiştim ama bukadar ara verince unutmusum geri hepsini aman ya of.

Ya valla idolsün

Hatirlarsin yahu =)
Daha sinavaaaa cooook var 2 haftadan az

Bende zar zor hukuka giris unite 3 calistim

Simdi unute 1 ve 2 den hic soru gelmeyecek demi CuriousCat

Yok canım sadece 3-4-5 ten gelicek, deneme sınavını düzelttiler sanırım , düzeltmedilersede ilk 2 üniteden olan soruları pas geç
Tamamdir canimmm bugun dedigin givi bastan sona okudum. soru cozdum
Dedigin gibi sinava kadar biraz biraz pekisir 2- 3 kere daha okursam..
Ilk okudugumda hic bir sey anlamamistim

Sende bendensin bende kalemligime mini converse ördüm anahtarlık gibi kalemliklik

Hatirlarsin yahu =)
Daha sinavaaaa cooook var 2 haftadan az

Bende zar zor hukuka giris unite 3 calistim

Simdi unute 1 ve 2 den hic soru gelmeyecek demi CuriousCat
kitapçığı iyi inceleyin eğer size 1 ve 2 üniteden soru gelmeyecek deyipte gelirse sınav sonrası 5 günlük itiraz veriyorlar sınav soruları-cevapları-gözetmen-okul itirazı gibi itiraz edersiniz.hangi ders bu direk 3.üniteden başlıyan.

Hukuka giris dersi bulcam.
Benimde 3 -5 yaziyor sorumlu oldugum unitelerde
Gelirse deliririm ben daha 3. Uniteyi zar zor kavradim
Bulcam genelde cumartesi gunleri hangi derslerin sinavlari oluyor ?

sınav giriş belgesi yayınlanmadan belli olmaz ki :) ama genelde cumartesi 3 pazar 4 tü galiba.derslerin yeri giriş belgesinde belli olur.

Kampust3 zaten arastir bul etkinliklerinin hepsi 3 4 5 uniteden
Ben daha hukuktan deneme sinavini uygulamadim

Kardeşimde doğru dürüst çalışamadı işe gidiyor iş harici iş yeri eğitimleri var onlara katılıyor,sertifa vs için çıkmış sorulara bakarım artık dedi.cumartesi-pazar evde hafta sonları bakıyor anca.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…