2017-2018 Öğretim Yılı AÖF Öğrencilerinin Ders Programı Oluşturma/Bildirim Topiği

Bir iki saat once aynı sıkınti bendede vardi neyseki duzeldi..

Evet arastir bul etkinliklerinde sinava hazirlik sorulari soruluyor veya konu ile ilgili bilgi olcumu yapiliyor..

Ben tum derslerin etkinliklerinde sorulan sorulari not ettim temize cektim
Sisteme girememek telaslandirdi beni cunku indiremedigim ders ozetleri vardi.. hepsini indirdim sonunda..

Dediginiz gibi bazi derslerin cikmis sorulari yok..
Keske butun dersler mp3 seklinde olsa..
Mobil uygulamayı indirip ordan çalış canım ben öyle yapıyorum . Hem pratik de oluyor arabada durakta hemen ac çöz soruları

kuzum kayıt bilgilerimizin olduğu sayfa varya öğrenci girişinden açılıyor orada
sgb.png

Benimkide yürüme mesafesiyle 10-15 dk, yarın yürüyüşe inince bir gidip bakıcam, 2 gün aynı bina,aynı kat,farklı salonlar, sonrada gider belgemi çıkarttırırım. Tek negatif olay cumartesiye hukukları koymuşlar.. daha ilk sınavda moralim pert olacak :olamaz:

Benimkide yürüme mesafesiyle 10-15 dk, yarın yürüyüşe inince bir gidip bakıcam, 2 gün aynı bina,aynı kat,farklı salonlar, sonrada gider belgemi çıkarttırırım. Tek negatif olay cumartesiye hukukları koymuşlar.. daha ilk sınavda moralim pert olacak :olamaz:
15 dk yürüme mi? Aynı semte bile raziyim ta obur uçtan obur uca veriyorlar. Sınavdan en az 2 saat önce çıkıyorum. Donus trafik. Kafa cümbüş.:KK34:

15 dk yürüme mi? Aynı semte bile raziyim ta obur uçtan obur uca veriyorlar. Sınavdan en az 2 saat önce çıkıyorum. Donus trafik. Kafa cümbüş.:KK34:
Bu sene benim şansıma bulunduğum ilçede sınav merkezi açıldı çok şükür, beni araba falanda tutuyor nasıl giderdim bilemiyorum o_O

Evet benimde cumartesi gunu
Benimde cumartesi gunu hukuk var
En zoruda pazar gunu tip terimleri :KK70: yandim ki ne yandimmmm

Haber verdigin icin tesekkurler canim yogunluk olmadan giris belgesine kavustum :KK70:

Nasil gidiyor hukuk ?
Netlerin iyi mi ?

X