- 29 Şubat 2012
- 61.512
- 62.458
- Konu Sahibi Huy Meselesi
Gunaydin ♡♡♡
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Sinava giderken kendi kalemimizle mi gidiyoruz ?genelde sınava 1 hafta kala yada 4-5 gün kala.
evet kendin götürüyorsun.Kurşun götür derim uçlu götürme uçlunun çat çat ucu kırılır.Sinava giderken kendi kalemimizle mi gidiyoruz ?
Tesekkurler bulcam Ben genelde renkli tukenmez kalemle calisiyorum ders. o yuzden ellerime avuclarima dovme yapmisim gibi millet kagida yazar notlari ben ellerime yazip ezberliyorumevet kendin götürüyorsun.Kurşun götür derim uçlu götürme uçlunun çat çat ucu kırılır.
Günler aymaz olduuu Ben sınav kalemi aldım normalde uçlu kalem kullanıyorum ama optik belgeyi deler birşey yapar - paranoyağım azcıkk- birde kalemtraş aldım, üstüne yetmedi geniş kutu şeklinde kalemlik aldım, kalemlerimi kimliğimi vs koyarım o gün diye, sonra çok sade geldi bir ton simli sticker aldım -the panda family- komple süsledim bu da böyle bir anımdır
Hatirlarsin yahu =)Ay resmen muhasebeyi bitirdim iyi kötü Yanlışım cok cıkıyor ama bidaha calısamam o konuları valla yiter
Matematiği daha önceden bitirmiştim
İktisatta 3, işletmede 2ünite bitirmiştim ama bukadar ara verince unutmusum geri hepsini aman ya of.
Yok canım sadece 3-4-5 ten gelicek, deneme sınavını düzelttiler sanırım , düzeltmedilersede ilk 2 üniteden olan soruları pas geçHatirlarsin yahu =)
Daha sinavaaaa cooook var 2 haftadan az
Bende zar zor hukuka giris unite 3 calistim
Simdi unute 1 ve 2 den hic soru gelmeyecek demi CuriousCat
Tamamdir canimmm bugun dedigin givi bastan sona okudum. soru cozdumYok canım sadece 3-4-5 ten gelicek, deneme sınavını düzelttiler sanırım , düzeltmedilersede ilk 2 üniteden olan soruları pas geç
Ayh hemen gireyim sinir oldum ya ordan çalışmıyorum ama çıkmış sorularda doğruluğundan şüphe ettiklerime ordan bakıyordum. ThanksAmin Powerfull kuzum ekampus düzelmiş az evvel girdim
Ben sınavda daha rahatım inan. Evde telaş yapıyorum yetişmeyecek diye sınavda daha bir rahatımAyyyy insallah =) ♡
Ilk sinav tecrubem olcak
Evde kahve icerek yayila yayila rahat cozuyor insan soru
Bakalim sinav zamani heyecanlanip korkmam insallah.. ♡
Sende bendensin bende kalemligime mini converse ördüm anahtarlık gibi kalemliklikGünler aymaz olduuu Ben sınav kalemi aldım normalde uçlu kalem kullanıyorum ama optik belgeyi deler birşey yapar - paranoyağım azcıkk- birde kalemtraş aldım, üstüne yetmedi geniş kutu şeklinde kalemlik aldım, kalemlerimi kimliğimi vs koyarım o gün diye, sonra çok sade geldi bir ton simli sticker aldım -the panda family- komple süsledim bu da böyle bir anımdır
Bende tam tersiiBen sınavda daha rahatım inan. Evde telaş yapıyorum yetişmeyecek diye sınavda daha bir rahatım
kitapçığı iyi inceleyin eğer size 1 ve 2 üniteden soru gelmeyecek deyipte gelirse sınav sonrası 5 günlük itiraz veriyorlar sınav soruları-cevapları-gözetmen-okul itirazı gibi itiraz edersiniz.hangi ders bu direk 3.üniteden başlıyan.Hatirlarsin yahu =)
Daha sinavaaaa cooook var 2 haftadan az
Bende zar zor hukuka giris unite 3 calistim
Simdi unute 1 ve 2 den hic soru gelmeyecek demi CuriousCat
Hukuka giris dersi bulcam.kitapçığı iyi inceleyin eğer size 1 ve 2 üniteden soru gelmeyecek deyipte gelirse sınav sonrası 5 günlük itiraz veriyorlar sınav soruları-cevapları-gözetmen-okul itirazı gibi itiraz edersiniz.hangi ders bu direk 3.üniteden başlıyan.
sınav giriş belgesi yayınlanmadan belli olmaz ki :) ama genelde cumartesi 3 pazar 4 tü galiba.derslerin yeri giriş belgesinde belli olur.Hukuka giris dersi bulcam.
Benimde 3 -5 yaziyor sorumlu oldugum unitelerde
Gelirse deliririm ben daha 3. Uniteyi zar zor kavradim
Bulcam genelde cumartesi gunleri hangi derslerin sinavlari oluyor ?
Kampust3 zaten arastir bul etkinliklerinin hepsi 3 4 5 unitedenkitapçığı iyi inceleyin eğer size 1 ve 2 üniteden soru gelmeyecek deyipte gelirse sınav sonrası 5 günlük itiraz veriyorlar sınav soruları-cevapları-gözetmen-okul itirazı gibi itiraz edersiniz.hangi ders bu direk 3.üniteden başlıyan.
Kardeşimde doğru dürüst çalışamadı işe gidiyor iş harici iş yeri eğitimleri var onlara katılıyor,sertifa vs için çıkmış sorulara bakarım artık dedi.cumartesi-pazar evde hafta sonları bakıyor anca.Hukuka giris dersi bulcam.
Benimde 3 -5 yaziyor sorumlu oldugum unitelerde
Gelirse deliririm ben daha 3. Uniteyi zar zor kavradim
Bulcam genelde cumartesi gunleri hangi derslerin sinavlari oluyor ?
Insallah sozel dersler cumartesi gunudur ya iktisat isletme hukuk falan pespese olsa super olursınav giriş belgesi yayınlanmadan belli olmaz ki :) ama genelde cumartesi 3 pazar 4 tü galiba.derslerin yeri giriş belgesinde belli olur.