2017-2018 Öğretim Yılı AÖF Öğrencilerinin Ders Programı Oluşturma/Bildirim Topiği

Kendi adima konusayim sanmiyorum cok yuksek not alacagimi daha ilk girisim oldugu icin korku ve heyecan var biraz =)
Bende o kadar calisiyorum ama soru okuyunca aklima geliyor
Durduk yerde şu nedir desen cevap vermekte zorlanirim
Yazarak calismanin olumsuz yonleri iste =)
Yarin ki programimda iktisat ve isletme var
Varda var of.. insallah kolay olur ya
Matematik nasil gidiyor ?

Ortak derslerden anlayamadigimiz konular var ise soralim birbirimize yardimci olalimm

Canım sizde muhasebe var mı bilmiyorum ama şu bilanço tablosu işini biri bana açıklasa o kadar sevaba girer ki anlatamam . Kasa borçlu kasa alacaklı sola yazılır sağa yazılır artış olur azalış olur biri bana açıklasın lütfen :bicak:

Canım sizde muhasebe var mı bilmiyorum ama şu bilanço tablosu işini biri bana açıklasa o kadar sevaba girer ki anlatamam . Kasa borçlu kasa alacaklı sola yazılır sağa yazılır artış olur azalış olur biri bana açıklasın lütfen :bicak:
en nefret ettiğim konu :KK70: birisi banada açıklasın.

E bilmediysen nasıl geçtin bulcam ya bana da anlar çünkü bunu anlamazsam diğer şeyleri de anlayamam gibime geliyor o muhasebenin temel taşı gibi birşey :/
geçmedim galiba :KK70: unuttum yani aöf sayfasına bakmam gerek :) ama genel muhasebe çok zor oluyor

foruma uzun zamandır yazamıyorum ev, iş, hastane derken çok zaman gidiyor.. :KK43: Bende İşletme İlkeleri, İktisada Giriş I, Lojistik İlkeleri, İletişim Bilgisi derslerinin konularını bitirdim tamamen test çözüyorum. Hukuk, Muhasebe ve Davranış Bilimlerinden 1-2 ünite duruyo hep fırsat bulamıyorum. İş değişikliği yaptım bu arada kızlar kendi bölümümle alakalı bi mesleğe geçiş yaptım. Önceden hastanede çalışıyordum bıraktım şimdi bi Lojistik firmasında çalışıyorum. :)

Bugün dolaplarımı temizledim, o sırada vaktim boşa geçmesin diye Sosyal hizmete giriş ünitelerini sesli dinledim böylece tekrarın büyük kısmı aradan çıkmış oldu. Vakti olmayan arkadaşlara tavsiyem gerçekten yararlı oluyor, özellikle türk anayasa hukukunuda okuduktan sonra mutlaka dinliyorum birkaç kez iyice yer ediyor beynime :deli:

İyi akşamlar herkese.İlahiyatçı arkadaşlar nerelerdesiniz,harıl harıl ders mi çalıyorsunuz bi ses verin :KK66:Diğer bölümleri çalışan arkadaşlara da kolay gelsin inşallah.Bu sene bende bi gevşeklik bi aymazlık var sormayın gitsin.Geçen sene 2 dönemde yüksek onur aldım şimdi ise acaba hangi dersleri geçerim hangilerinden kalırım hesabındayım:KK43:Üstümde bi tembellik.Nolucak halim bilmem

İyi akşamlar herkese.İlahiyatçı arkadaşlar nerelerdesiniz,harıl harıl ders mi çalıyorsunuz bi ses verin :KK66:Diğer bölümleri çalışan arkadaşlara da kolay gelsin inşallah.Bu sene bende bi gevşeklik bi aymazlık var sormayın gitsin.Geçen sene 2 dönemde yüksek onur aldım şimdi ise acaba hangi dersleri geçerim hangilerinden kalırım hesabındayım:KK43:Üstümde bi tembellik.Nolucak halim bilmem
Valla su aralar bende oyleyim.
Bir gun adam akilli calisiyorum sonra yan gelip yatiyorun
Bugun kitabi elime aldim tekrar edicem ama istek yok su gunlerde..
Havalarda oyle bi guzel ki sicacik..
Gez dolas yorul derken vakit geciyor..
Sinavada az zaman kaldi..
Napicagimi bilemiyorum beni sardi bi sinav korkusu..
Yerimde sayiyorum resmen..

-9 Kasım-Çarşamba-
  • Sosyal Hizmete Giriş (4/4)
  • Sosyolojiye Giriş (3/4)
  • İletişim Bilgisi (3/4)
  • Psikoloji (3/4)
  • Sosyal Politika (3/4)
  • Hukukun Temel Kavramları (2/3)
  • Türk Anayasa Hukuku (3/4)*
Son 17 gün çalışmaları hızlandırdım, artık önce son üniteyi çalışıp, sonrasında baştan sona genel tekrar ve dersin ara dönem denemelerini ve çıkmış soruları çözüyorum. Şimdilik sadece sosyal hizmet bitti tamamen, tüm dersler bittiğinde vaktim kalırsa tekrar bir deneme çözüp hatam çıkarsa tekrar yaparım, bu gece sosyoloji 4ü bitircem testlerden sonra genel tekrara geçerim yorgun olmazsam, bazen okuyorum ama algılamıyorum şu sınav geçsede 2 güncük dinlensem bari :kızgın:

:kızgın::kızgın::kızgın:
14956558_1204369499608901_8920785415196664212_n.jpg

Ya bu dördüncü üniteleri tekrar etmeye gelince hakikaten sıkılıyorum artık :KK70: bakmayınca da içim rahat etmiyor..

AÖF Kitapları + Murat Yayınları

Tıbbi belgeleme / Her iki kaynaktan tekrar edildi soru ve çıkmış sorular çözüldü.. :rapci:
İktisat / Her iki kaynaktan tekrar edildi soru ve çıkmış sorular çözüldü..:rapci:
İşletme / Her iki kaynaktan tekrar edildi soru ve çıkmış sorular çözüldü ..:rapci:
İngilizce / çalışmaya gerek yok sadece çıkmış soruları çözdüm..:rapci:
Matematik / çok önceden çalışmıştım bir kere oda murat yayınlarından.Çıkmış soruları çözdüm:rapci:
Temel Bilgi Tek. / Sadece murat yayınları tekrar edildi soru ve çıkmış sorular çözüldü :rapci: Niyeyse bu derste çok kafam karışıyor benim.. Yine tekrar etmeyi düşünüyorum.Unutuyormuş hissine kapılıyorum..

Yarın tekrar edilecek baştan sona çalışılacak ders ;
Tıp terimleri..:olamaz:

Ve hiç başlamadığım Hukuka giriş var daha.. :sinirli:

Ama 2-3 gündür çok sıkıldım biraz hava almaya ihtiyacım vaaaaar..:KK51:

CuriousCat CuriousCat - Sosyal Hizmetler

Tiramisu35 Tiramisu35 -Yönetim Bilişim Sistemleri

Evelynn Evelynn - Yönetim Bilişim Sistemleri

Y yasilbuludd - Uluslararası ticaret ve lojistik yönetimi

bulca bulca - Işletme

Squidy Squidy -Sosyoloji

witch hunt witch hunt -Uluslararasi iliskiler

A Aofybs -Yönetim Bilişim Sistemleri

@cokpembix- Acil durum afet yönetimi / Çocuk Gelişimi

aeben aeben - İlahiyat

Powerfull Powerfull -İlahiyat

@mikrodalga- İlahiyat

@Kozlenmis patates - Sosyal Hizmetler

Yahyistannn Yahyistannn
-ilahiyat

@womennn -sosyal hizmetler

@ebruli-- Türk Dili ve Edebiyat

Merhabalar
Ben Sağlık Yönetimi 1.sınıfım ilk kez sınava giricem bu bölümü okuyan var mı?
Derslerim
Hukukun temel kavramları
Muhasebe
İktisada giriş
İşletme
Pazarlama yönetimi
Tıbbi belgeleme
Temel bilgi teknolojileri

Merhabalar
Ben Sağlık Yönetimi 1.sınıfım ilk kez sınava giricem bu bölümü okuyan var mı?
Derslerim
Hukukun temel kavramları
Muhasebe
İktisada giriş
İşletme
Pazarlama yönetimi
Tıbbi belgeleme
Temel bilgi teknolojileri
Senle ortak dersim var
Tibbi belgeleme :)

Hukuk -tbt -isletme -iktisat dersleride goruyorum

X