- 8 Nisan 2009
- 5.603
- 4.208
-
- Konu Sahibi Huy Meselesi
Kendi adima konusayim sanmiyorum cok yuksek not alacagimi daha ilk girisim oldugu icin korku ve heyecan var biraz =)
Bende o kadar calisiyorum ama soru okuyunca aklima geliyor
Durduk yerde şu nedir desen cevap vermekte zorlanirim
Yazarak calismanin olumsuz yonleri iste =)
Yarin ki programimda iktisat ve isletme var
Varda var of.. insallah kolay olur ya
Matematik nasil gidiyor ?
Ortak derslerden anlayamadigimiz konular var ise soralim birbirimize yardimci olalimm
amin cümlemizin inşallahMaşallah tebrik ederim. Allah emeklerinizi boşa cikarmasin.
Bende muhasebe yok tatlimCanım sizde muhasebe var mı bilmiyorum ama şu bilanço tablosu işini biri bana açıklasa o kadar sevaba girer ki anlatamam . Kasa borçlu kasa alacaklı sola yazılır sağa yazılır artış olur azalış olur biri bana açıklasın lütfen
en nefret ettiğim konuCanım sizde muhasebe var mı bilmiyorum ama şu bilanço tablosu işini biri bana açıklasa o kadar sevaba girer ki anlatamam . Kasa borçlu kasa alacaklı sola yazılır sağa yazılır artış olur azalış olur biri bana açıklasın lütfen
en nefret ettiğim konubirisi banada açıklasın.
geçmedim galibaE bilmediysen nasıl geçtin bulcam ya bana da anlar çünkü bunu anlamazsam diğer şeyleri de anlayamam gibime geliyor o muhasebenin temel taşı gibi birşey :/
rica ederim kuzum inşallah işine yarar, sayısal derslerde olmasada en azından sözel derslerde vakit kazanırsınCuriousCat cansınn canım sağol tavsiyelerin içinn..
Valla su aralar bende oyleyim.İyi akşamlar herkese.İlahiyatçı arkadaşlar nerelerdesiniz,harıl harıl ders mi çalıyorsunuz bi ses verinDiğer bölümleri çalışan arkadaşlara da kolay gelsin inşallah.Bu sene bende bi gevşeklik bi aymazlık var sormayın gitsin.Geçen sene 2 dönemde yüksek onur aldım şimdi ise acaba hangi dersleri geçerim hangilerinden kalırım hesabındayım Üstümde bi tembellik.Nolucak halim bilmem
Senle ortak dersim varMerhabalar
Ben Sağlık Yönetimi 1.sınıfım ilk kez sınava giricem bu bölümü okuyan var mı?
Derslerim
Hukukun temel kavramları
Muhasebe
İktisada giriş
İşletme
Pazarlama yönetimi
Tıbbi belgeleme
Temel bilgi teknolojileri