2017-2018 Öğretim Yılı AÖF Öğrencilerinin Ders Programı Oluşturma/Bildirim Topiği

Merhaba arkadaşlar. Sosyal hizmetler staj dosyası paylaşabilecek arkadaşlar var mı acaba?

Bnde şeytanın bacağını kırdm çalştm bugün islamda inanç esasları ve islam sanat tarihi ilk konuları bitrdm şükür

e-kampüste görünüyor mu bilişim dersi bütün bölümlerde ortak ders olur genelde.Kitap vermişse vardır yanlışlıkla vereceklerini zannetmem sonuçta onların elinde liste oluyor.Senin adına sistemde gözüküyor onlarda.

Kolay gelsin ne güzel başlamışsınız çalışmaya bende başlayacağım artık. Gerçi aöf dışı başka bir sınava daha hazırlanıyorum. Nasıl vakit bulacağım muamma
Bende 2. üniversite olarak işletme okuyorum.

Hayır e kampüste de yok. Sorduğum diğer 1. Sınıflarda da yok. Öğrenci temsilcisinin kontrol ettiği kadarıyla sistemdeki yok.. neyse bakalım sınav belgesinde yazar mı hangi gün hangi dersler var sınavda? En kötü ihtimalle sınav belgemi alınca varsa çalışırım hızlıca

yazar ama sınav belgesi geç çıkar normalde sınavdan 1 hafta önce çıkar ama geçen sene 3-4 gün kalamı ne çıkmıştı.

Kızlar 4 yanlışın 1 doğruyu götürmesi bu dönem kesinleşti bu gün fb daki sayfalarından duyuru yapılmış herkes isyanlarda

Ben geçen sene attımda ne oldu her derste değil tabi doğru düzgün tutmadı bile tutturanlar tutturuyor ama.Soru sayısı çoğalacak o zaman her ders 20 soruydu.

Ben geçen sene attımda ne oldu her derste değil tabi doğru düzgün tutmadı bile tutturanlar tutturuyor ama.Soru sayısı çoğalacak o zaman her ders 20 soruydu.

Ya benim de öyle valla hiç tutturamıyordum ben de, atmak da bir sanat
Ya ama burda resmen bir haksızlık cıkıyor ortaya.
Gecen sene ve öncesinde mezun olup bitirenlerle, atmadan gercekten calısarak bugunden itibaren mezun olanlar bir mi olacak şimdi?

Mezuniyet zorlaşak artık bakalım nasıl olacak kaç soru olacak 20 soru olsa ders başı 4 yanlış 1 doğruyu nasıl götürecek.

Oha yani anadolu universiteside mi 4 yanlis 1 doguruyu goturur sekilde sınav yapacak vay anasini be
Evet anadolu üniversitesi,erzurum atatürk üniversites ve istanbul üniversitesi.Üniversitelerden kaynaklı değilmiş yök istemiş.

Evet anadolu üniversitesi,erzurum atatürk üniversites ve istanbul üniversitesi.Üniversitelerden kaynaklı değilmiş yök istemiş.
Şansa kadere bak
Her işin zoruna denk gelirim zaten

Neymiş acaba bunu istemekteki amaçları. Egitim sistemini duzeltin diyolar ya cok yanlıs anlamıslar onlar örgünü düzenleyin diyor. Bunlar aöfyle ugrasiyor

Şansa kadere bak
Her işin zoruna denk gelirim zaten

Neymia acaba bunu istemekteki amaçları. Egitim sistemini duzeltin diyolar ya cok yanlıs anlamıslar onlar örgünü düzenleyin diyor. Bunlar aöfyle ugrasiyor
ygs gibi oldu kısıtlama geliyor artık aöf ye herkes giremiyecek ve mezun veremeyecek fazla.Eskiden kontenjan ve taban puan yoktu şimdi her ikiside var.Eskiden lisans tamamlamak sınavsızdı şimdi dgs şartı getirildi.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…