- 29 Şubat 2012
- 61.512
- 62.458
-
- Konu Sahibi Huy Meselesi
Ben de baktım ünitelere, logaritmik falan diyor. Ay bu ne dedim hiç bakmadımartık yarına bakarım belki kolaydır. Ben hala yardımcı kaynak almadım ya işe başladım hiç baska seylere zaman yetiremiyorum.
Ya sen demesen ben de 0 alırdım valla sağol
Benim nelerim kaldi biliyor musun
Isletme hukuk onlari saymiyorum hallederim en onemlisi en kazık dersim kaldi sona
Ve ben cok korkuyorum
Tibbi terminolojiden..
Ben şifremi o numaradan aldım, büroya gitmeden, benim kayıt biraz sorunluydu ya 3 kez kayıt için gidince 4.ye şifre için gitmek zor gelmişti çok şükür oluyormuş
Full ezberEzber hep dimi. Onları bide unutma ihtimalinde olur sınava kadar. Benim Allahtan yok öyle ders bu dönem enazından
Yaa ciddimi cok sevindim şimdi valla büroya gitmek acaip büyüyordu gözümde. Teşekkürler
yasak değil sadece telefon yasak çanta,takı vs serbestPara yasak mi bulca yaaaa telefonu evde biraksam para alsam uzerime yine mi almazlar iceriyeee
Misafirim oldugu icin girenedim pek =)
Bi yakalayamadim seni :))Selam
Sizi izliyorum uzaktan ama sanirim 15~20 gun sonra baslarim ben calismaya
Umarim gecerim
Siz baya iyi gidiyorsunuz masallah
Basarilar..
Hosgeldiniz aramizaBnde varim ilk yılım olcak ilahiyat fakat hiç çalışamıyorum ew iş çocuk derkn vaktim kalmıyor snfta kalcam galiba
Nasıl çalışacagımı bilmiyorumHosgeldiniz aramiza
Benc3 calismaya baslayin ufaktan =)
Canim onu derslerine konulara bakarak kendin planlamalisinNasıl çalışacagımı bilmiyorum
Yani günde kaç saat ne kadar çalşacagımı falan
Canim onu derslerine konulara bakarak kendin planlamalisin
Mesela kendine ne kadar vakit ayirabiliyorsun gun icinde ?
İslam düşünce tarihi yedi bitirdi beni. O nasıl bir derstir arkadaş . Felsefe sosyoloji fıkıh ve islam alimleri tarihini alıp kısık ateşte 40 dk pişirip çorba yapmışlar bize.İlitam zaten çok düşünmüyordum ama su saatten sonra hiç düşünmüyorum. Ömrümü yiyemem ben bu dersler ile . Çocuk gelişimi okur canımı sıkmadan çalışır geçerim dersleri.