2017-2018 Öğretim Yılı AÖF Öğrencilerinin Ders Programı Oluşturma/Bildirim Topiği

ygs gibi oldu :KK70: kısıtlama geliyor artık aöf ye herkes giremiyecek ve mezun veremeyecek fazla.Eskiden kontenjan ve taban puan yoktu şimdi her ikiside var.Eskiden lisans tamamlamak sınavsızdı şimdi dgs şartı getirildi.
Dgs taban puanlarınıda bulamadim zaten :110::110:

Sanki universite mezunu işsizler aöfden kaynaklaniyor gibi :63:
Ama zor olması bi konuda iyi oldu aöfye karşı herkes ön yargiliydı sanki eşegi kayıt etsen okur sanıyolar:bicak:
Artık calısanlarin hakki yenmeyecek :rapci:

Dgs taban puanlarınıda bulamadim zaten :110::110:

Sanki universite mezunu işsizler aöfden kaynaklaniyor gibi :63:
Ama zor olması bi konuda iyi oldu aöfye karşı herkes ön yargiliydı sanki eşegi kayıt etsen okur sanıyolar:bicak:
Artık calısanlarin hakki yenmeyecek :rapci:

dgs puanlarına bakmadım ben de ama yerleşemeyen çok var galiba yorumlardan okudum düşük değil galiba.

dgs puanlarına bakmadım ben de ama yerleşemeyen çok var galiba yorumlardan okudum düşük değil galiba.
Dgs ye cok zor bi sinav diyorlar. Ama bilemiyorum bende. Birde 3 den fazla giremiyormussun dogru mu bilmiyorum ama.
Ben giricem seneye canim acil durum ve afet yonetimi icin. Butun universitelerinki yaziyordu aöf kısmini bulamadim ben.
Birde dgs için ortalama önemliymiş.

O zamn bir taban puan koymasınlar çan eğrisi belirlesin geçme puanını. Büt yok , tek ders için 200 tl para öde öğretmen yok kendi imkanların ile çalış sonra da 4 yanlış 1 doğruyu götürsün. O zamn 4 doğru da 1 yanlışı götürsün.

Off can sıkıntısından ders de çalışamıyorum .. Diğer dersler neyse de Arapça yi ne yapicam ya. Geçen sene 5 tane kesin bilip yapıyordum gerisini ayni sık yapınca geçiyordum o 5 tane yi bile bilmek mucize iken benim için 7 yada 8 i nasıl bileceğim ben .. Of aof of !!

Dgs ye cok zor bi sinav diyorlar. Ama bilemiyorum bende. Birde 3 den fazla giremiyormussun dogru mu bilmiyorum ama.
Ben giricem seneye canim acil durum ve afet yonetimi icin. Butun universitelerinki yaziyordu aöf kısmini bulamadim ben.
Birde dgs için ortalama önemliymiş.
Evet ortalama önemli sınır yok istediğin kadar girersin kazanıncaya kadar.

günaydın eskiden olan birşeymiş galiba.Aöf den mi tamamlayacaksın yine.1.sınıftın değil mi şuan.
Evet bulcam 1. Sinifim yeni kayıt oldum bu yıl. Acil durum ve afeti aöfden tamamlamayı düşünüyorum. Bakalım şartlar neyi gösterecek belki o zaman örgüne gitme imkanım olur.

O zamn bir taban puan koymasınlar çan eğrisi belirlesin geçme puanını. Büt yok , tek ders için 200 tl para öde öğretmen yok kendi imkanların ile çalış sonra da 4 yanlış 1 doğruyu götürsün. O zamn 4 doğru da 1 yanlışı götürsün.
Bende tam onu diycektim kızlar taban puan ne olacak bu durumda ?
Bu konuda bir değişiklik varmı ?

Bende tam onu diycektim kızlar taban puan ne olacak bu durumda ?
Bu konuda bir değişiklik varmı ?
tabab puan var şuanda 35 çan eğrisi tabi geçme puanı değil bu 35 olunca geçilmiyor sadece çan eğrisine dahil oluyorsun.

4 yanlış 1 doğruyu götürme olayı bizim üniversitede de başlamış.Dün yayınlandı.

Hadi ya =(
Daha fazla calismak gerekecek desene =(
Dun isletme 3. Unite bitirdim. Ezber yaptim biraz ozellikleri falan. Bugunde 4. Unite calisicam..
Az kaldi sinava biraz daha sıkı calismam lazim benim of..

X