2017-2018 Öğretim Yılı AÖF Öğrencilerinin Ders Programı Oluşturma/Bildirim Topiği

Ben de baktım ünitelere, logaritmik falan diyor. Ay bu ne dedim hiç bakmadım:KK70: artık yarına bakarım belki kolaydır. Ben hala yardımcı kaynak almadım ya işe başladım hiç baska seylere zaman yetiremiyorum.

Ya sen demesen ben de 0 alırdım valla sağol

Rica ederim canim benim.
Kolay kolay hic bir zorlugu yok =)
Sen ama yardimci kitabindan calis
Ama mutlaka sifreni girince sende bak matematik videosuna =)

Benim nelerim kaldi biliyor musun
Isletme hukuk onlari saymiyorum hallederim en onemlisi en kazık dersim kaldi sona
Ve ben cok korkuyorum
Tibbi terminolojiden..

Ezber hep dimi. Onları bide unutma ihtimalinde olur sınava kadar. Benim Allahtan yok öyle ders bu dönem enazından

Ben şifremi o numaradan aldım, büroya gitmeden, benim kayıt biraz sorunluydu ya 3 kez kayıt için gidince 4.ye şifre için gitmek zor gelmişti çok şükür oluyormuş

Yaa ciddimi cok sevindim şimdi valla büroya gitmek acaip büyüyordu gözümde. Teşekkürler

Ezber hep dimi. Onları bide unutma ihtimalinde olur sınava kadar. Benim Allahtan yok öyle ders bu dönem enazından

Yaa ciddimi cok sevindim şimdi valla büroya gitmek acaip büyüyordu gözümde. Teşekkürler
Full ezber
Turkce tanim olsa hic yoktan aklinda kalir ucundan bir yerinden hatirlarsin
Mubarek en ezber olan dersi benim bolume vermisler sanki..
Simdi calissam unuturum ben onlari

E-kampus e kitap ve derslerim yüklenmiş artık telefondan açılıyor, daha pcden denemedim ama hayal kırıklığı oldu. Deneme dedikleri kitabın arkasındaki 10 soru, alıştırma dedikleri o soruların karışık düzende 5 erli olarak gruplanmislari.. çıkmış soru değilde etrafında soru bankası tarzı birşey bulursam alıcam. Bu arada sosyal politika notlarımın yarısı kaldı gündüz tamamlanmamış gece hukuk 3 ten başlayacağım. Hukuk demişken pdf ler 3 ten başlıyor yani dedikleri gibi sınavda ilk 2 ünite yok 3 ten 5e çalışılacak, son olarak temel bilgi teknolojileri görünmüyor derslerimde de sorumluluk unitelerimde de haftaya kadar düzelmezse arar sorarım

2 ünite işletme çalıştım+matematik cıkmıs soruları çözdüm son 2senenin. Matematik kolay görünüyor ya genelde 20/20 ya da 19/20 oluyor

Şuana kadar sadece 2ünite matematik ve 2ünite işletme bitti.
Daha yüzünü açmadım diğer kitapların

Selam :KK50:
Sizi izliyorum uzaktan ama sanirim 15~20 gun sonra baslarim ben calismaya :KK76:
Umarim gecerim
Siz baya iyi gidiyorsunuz masallah:KK54:
Basarilar..

dgs sonuçları açıklanmış aöf ye yerleşmeye bir sürü ögrenci var galiba puanlar yüksek tutulmuş heralde bir kontenjan sınırı geldi tabi

@Cesminazz

Son düzenleme:
Bnde varim ilk yılım olcak ilahiyat fakat hiç çalışamıyorum ew iş çocuk derkn vaktim kalmıyor snfta kalcam galiba :KK43:

-18 Ekim-Salı-
  • Sosyal Hizmete Giriş (2/4)
  • Sosyolojiye Giriş (2/4)
  • İletişim Bilgisi (2/4)
  • Psikoloji (2/4)
  • Sosyal Politika (2/4)
  • Hukukun Temel Kavramları (1/3)
  • Türk Anayasa Hukuku (1/4)
Az önce hukuk ünite 3'ü tamamladım az buçuk dinlenip, sonra EN SEVDİĞİM ders olan Türk Anayasa Hukukuna:kusmuk: geçicem. Temel Bilgi Teknolojilerini listeden çıkardım 90% ihtimalle öyle bir dersim yok, önce bölümdeki diğer insanlara bugünde arayıp öğrenci temsilcimle konuştum 3 kez kontrol etti sorumlu olduğum derslere dahil değil, büyük ihtimalle büroda yanlışlıkla vermişlerdir dedi..:işsiz: Neyse bakalım 40 günden az kaldı hatırlatayım dedim :KK56:

İki aylık bebeğim var ev işlerimi ancak yetiştryrm çalşmk hayal oluyr sadece

İslam düşünce tarihi yedi bitirdi beni. O nasıl bir derstir arkadaş . Felsefe sosyoloji fıkıh ve islam alimleri tarihini alıp kısık ateşte 40 dk pişirip çorba yapmışlar bize. :kk77:İlitam zaten çok düşünmüyordum ama su saatten sonra hiç düşünmüyorum. Ömrümü yiyemem ben bu dersler ile . Çocuk gelişimi okur canımı sıkmadan çalışır geçerim dersleri.:KK50:

İslam düşünce tarihi yedi bitirdi beni. O nasıl bir derstir arkadaş . Felsefe sosyoloji fıkıh ve islam alimleri tarihini alıp kısık ateşte 40 dk pişirip çorba yapmışlar bize. :kk77:İlitam zaten çok düşünmüyordum ama su saatten sonra hiç düşünmüyorum. Ömrümü yiyemem ben bu dersler ile . Çocuk gelişimi okur canımı sıkmadan çalışır geçerim dersleri.:KK50:
:halay:

X