- 22 Kasım 2011
- 3.572
- 2.522
-
- Konu Sahibi Huy Meselesi
Senin nasil gidiyor calismalar canim ?
Ben gunduz ders calisicam diyorum ama bir turlu gunduz calisamiyorum bir iki sefer denedim. Ama gece calismaya alismisim..
Ya ben kendime gore program yapmistim ama uyamadim meselacanım ben kpss ye de calisçalıştığım için hergün AÖF e çalışmak için niyet ediyorum ama en fazla birkaç sayfa okuyabiliyorum zamanım az bir program yapmam lazım. yardımcı kitabı düşünüyorum en azından AÖF kitaplarında zorlandigim yerlere bakarım diye düşünüyorum.
Ben kayıtların sonuna doğru almıştım kitaplarımı o günden beride düzenli çalışıyorum, kitaplarımı paketlenmiş olarak aldım hepsi tamdır. Sistemde görünmesi lazım neden giremiyorsun? Bende kayıtta seçmiştim aynısı görünüyor ekstra bir işlem yapmana gerek yok. İlk sene derslerimiz aynı sanırım seneye benim üst yıldan aldığım dersler olur fark. Ufak tefek testlere bakmıştım onlisans ve lisans soruları aynıydı.
Para yasak mi bulca yaaaa telefonu evde biraksam para alsam uzerime yine mi almazlar iceriyeeezaten ösym sınavından farkı yokti kidışarıda üst baş aramalar şimdi şeyde gelirmiş takı,çanta,para yasak olayı sadece telefon yasak ya
Amin insallah canim ♡Sağol canım sana da başarılar diliyorum. ..umarım bu süreci keyifli atlatiriz. ..
Biten uniteler
Matematik unite 1 -2-3-4 bitirdim bugun
Calismiycam dedim ama bazi seyleri unutmusum =)
Temel bilgi teknolojileri unite 1-2-3-4 bitti
Cikmis sorularda sunumla ilgili soru yapamamistim tekrar ettim bugun.
Tibbi dokumantasyon unite 1-2 -3 -4 bitti.
Iktisat 1-2-3 bitti
Ayrica ingilizce cikmis sorulari cozdum ingilizce calismadim ama yapiliyor ya cok basit.
Iktisat unite 3 teki grafik ve formul calistim
Soru cozdum
Yoruldum ya
Masallah guzel gidiyorsun ♡Matematik 1-2 calıstım bugün. Fonksiyonlar kafamı ağrıttı ya cok sıkıcı.
Sisteme de giriş şifremi unutmusum büroya gidince alırım artık şimdilik ihtiyacım yok gibi.
canım geçen bende unutmustum sonra aklıma geldi mesaj attıkları istersen bir tele bak mesaj duruyorsa buroya gitmene gerek kalmaz.Matematik 1-2 calıstım bugün. Fonksiyonlar kafamı ağrıttı ya cok sıkıcı.
Sisteme de giriş şifremi unutmusum büroya gidince alırım artık şimdilik ihtiyacım yok gibi.
Masallah guzel gidiyorsun ♡
Ilk unite calisirken sistemdeki videolarda baktim ben.
Dogal sayilar kumesine 0 ı almiyor
Eger bakmasaydim sinavda soru gelse deger sorsa ben 0 ï alirdim dahil ederdim
iyi ki bakmisim
Yok canım ben henüz kaynak kitap almadım, kendi özetimi kendim çıkarmayı seviyorum, yazarak daha akılda kaldığı için, sistem açıldıktan sonra denemeler vs yeterli gelmezse alırım diye düşündüm. Biraz sıkıcı ama 2 kez okuyup not çıkararak gayet verimli gidiyorum şimdilik.canım nasıl gidiyor çalışmalar. ..AÖF kitapları pek keyifli değil sanki zor ilerliyor. yardimci kitap almayi düşünüyorum canım sen almismiydin. Murat yayınları iyi diyorlar gerçekten bizim bölüm yok satıyor kitapcilarda yok.senin bu kaynak için bir fikrin varmı canım danışmak istedim.
4441026 dan alabilirsin şifreni büroya gitmene gerek yok, şifre hatırlatmadan sistemde kayıtlı numarana msj olarak geliyor.Matematik 1-2 calıstım bugün. Fonksiyonlar kafamı ağrıttı ya cok sıkıcı.
Ben sayisalciyim ondan cok seviyorumHey maşallah ya. Mat 4üniteyi de bir günde mi bitirdin kız. E senin hiçbir sey kalmamıs sınava daha cok var bolbol soru çözersin artık
canım geçen bende unutmustum sonra aklıma geldi mesaj attıkları istersen bir tele bak mesaj duruyorsa buroya gitmene gerek kalmaz.
Tam sayilar kumesini tanimlarda 0 ı dahil etti zaten olmasi gerekende oydu.Nasıl almıyor ya, ay hiç duymadım böyle şey. Doğal sayılar her ünide farklımıymıs kafam karıstı
4441026 dan alabilirsin şifreni büroya gitmene gerek yok, şifre hatırlatmadan sistemde kayıtlı numarana msj olarak geliyor.
Benim nelerim kaldi biliyor musunHey maşallah ya. Mat 4üniteyi de bir günde mi bitirdin kız. E senin hiçbir sey kalmamıs sınava daha cok var bolbol soru çözersin artık
Ben şifremi o numaradan aldım, büroya gitmeden, benim kayıt biraz sorunluydu ya 3 kez kayıt için gidince 4.ye şifre için gitmek zor gelmişti çok şükür oluyormuşO numaradan sadece bilgi veriliyor şifre için buroya gitmek gerek diye biliyordum. Bu şifre hatırlatmada tek kullanımlık koddan deniyorum ama tel numaran kayıtlı değil diyor. Yarın arayıp sorayım yine de
Ben sayisalciyim ondan cok seviyorum
Mat 1 im mat 2 imden daha iyi benim.
Ve sansima en sevdigim uniteler var sorumlu oldugum
Evet tatlim bir gunde bitti cok sukur ki.
Aof kitabindan calismatim
Murat calistim sonra sistemteki videolari izledim soru cozdum bitti.
Cok basit hic zor degil.
Ama mesela bende fonksiyonlarda bazi unuttugum seyler vardi. Onlarida halletim =)
Tam sayilar kumesini tanimlarda 0 ı dahil etti zaten olmasi gerekende oydu.
Ama dogal sayilar kumesini 1 den baslatti.
Bende sasirdim ogrendigimde
Dusunsene sayilarla ilgili soru gelse
a ve b dogal sayidir dese
Kac tane degeri var diye sorsa 0 ï dahil edecektim ve yanlis cikacakti
Ve bir soru gidecekti
Bir soru bir sorudur dimi