2017-2018 Öğretim Yılı AÖF Öğrencilerinin Ders Programı Oluşturma/Bildirim Topiği

İyi akşamlar arkadaşlar.Geçen sene ki ilahiyat topiğini bulamadım ama orada yazışanların burada olduğunu farkettim.Bu gün kitaplarımı aldım yarında çalışmaya başlayacağım inşallah.İlahiyat 2.sınıfım.Bu sene sınav tarihi 2 hafta öne çekilmiş sinirrr oldum..4 yanlış bir doğruyu götürecekmiş diyorlar inş doğru değildir..İyice sıtkım sıyrıldı bu okuldan. İlahiyat 2.sınıf okuyan arkadaşlar;hangi yardımcı kitabı önerirsiniz.Bugüne dek hep okulun kitaplarıyla çalıştım şimdi çıkan soruların da olduğu bi set almak istiyorum.Öneriniz varsa yazarsanız sevinirim.

Hoşgeldin cnm öncelikle. Malesef doğru 4 yanlış 1 doğru meselesi. Bende 2.sınıfım sana tavsiyem yardımcı kitap alma çıkmış soruları da mobil uygulama ve aof un kendi sayfasından çalış . Ben murat aldım çıkmış soruları 26 soruluk testte 10 küsur yanlış cevap anahtarı şıkkı vardı attım bir kenara mobilden çalışıyorum. Hem daha rahat misal şuan yatağın içindeyim elimde telefon çıkmış sorulara bakıyorum. Yatmadan 1 ünite okuyorum aof sayfasından o ünite ile ilgili yaprak testi indirip çözüyorum sonra çıkmış sorulara bakıyorum. İlk defa bu sene elime kitap alıp çalışıyorum . Rabbim yardımcımız olsun inş.

4 yanlış 1 doğruyu götürme olayı doğru yök istemiş okullarda kabul etti.

Hoşbulduk cnm,ben mobilden fazla anlamıyorum.Çıkmış sorulara nereden bakıyorsun tam olarak sitenin ismini yazar mısın.Geçen sene aof nin sitesinde vardı onlara mı bakıyorsun sadece yoksa başka bir site var mı?Detaylıca yazarsan çok sevinirim.Ben bugüne kadar sadece kitaptan çalıştım ama kitapların dili çok ağır öldürüyor beni.Zaman da azaldı iyice kasım sonuna ne kaldı.
Bu 4 yanlış 1 doğruyu götürüyor meselesinin doğru olduğuna şok oldum.Moralim sıfır oldu ya.Nasıl geçeceğiz arapçadan falan sinirlerim tavan.Dediğin gibi Allah yardımcımız olsun inş.

4 yanlış 1 doğruyu götürme olayı doğru yök istemiş okullarda kabul etti.
Yaktılar yani bizi (Of of..Çok üzüldüm bu haberin doğruluğuna.Ben ilahiyattayım,arapçada 20 soruyla uğraşmak zaten çok zordu bide bu çıktı.Soru sayısı da artar şimdi.

Yaktılar yani bizi (Of of..Çok üzüldüm bu haberin doğruluğuna.Ben ilahiyattayım,arapçada 20 soruyla uğraşmak zaten çok zordu bide bu çıktı.Soru sayısı da artar şimdi.
büyük ihtimalle artması gerek yani yoksa nasıl belirleyecekler.

Sosyal hizmete girişe geçtim az evvel, ekampusten sorularla öğrenelim bölümlerine baktım ünite 1-2 sonra alıştırma ve yaprak test çözdüm birazdan ünite 3ü şöyle bir okuyup önemli yerleri belirlemeye çalışacağım

Telefonun akilli telefon ise android market yada iphone kullanıyorsan Appstore dan uygulama indireceksin cnm .

Evet canım. Nasıl gidiyor dersler bu arada? Bizim topiğe de uğramıyorsun hiç kendi kendime yazıp duruyorum orda

Pek calısmıyorum canım fırsatım olmuyor ya. Daha sadece 2 ünite mat 2 ünite de işletme calıstım. Senin nasıl gidiyor?
Diğer topikte devam ettiğini bilmiyordum etiketlesene beni oraya kaybettim

Evet canim almaya gidicem bende:/

Kalabalık olmasa bari kayıt dönemi gibi ya

Kayit doneminde gittigimdede kalabalik degildi bizim burasi.
2 kisi vardi ben gittigimde =)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…