- 29 Şubat 2012
- 61.512
- 62.458
-
- Konu Sahibi Huy Meselesi
Disciye gidecegim yine bir 20lik dis operasyonu4 yanlış 1 doğruyu götürme olayı bizim üniversitede de başlamış.Dün yayınlandı.
Geçmiş olsun.Disciye gidecegim yine bir 20lik dis operasyonu
Hoşgeldin cnm öncelikle. Malesef doğru 4 yanlış 1 doğru meselesi. Bende 2.sınıfım sana tavsiyem yardımcı kitap alma çıkmış soruları da mobil uygulama ve aof un kendi sayfasından çalış . Ben murat aldım çıkmış soruları 26 soruluk testte 10 küsur yanlış cevap anahtarı şıkkı vardı attım bir kenara mobilden çalışıyorum. Hem daha rahat misal şuan yatağın içindeyim elimde telefon çıkmış sorulara bakıyorum. Yatmadan 1 ünite okuyorum aof sayfasından o ünite ile ilgili yaprak testi indirip çözüyorum sonra çıkmış sorulara bakıyorum. İlk defa bu sene elime kitap alıp çalışıyorum . Rabbim yardımcımız olsun inş.İyi akşamlar arkadaşlar.Geçen sene ki ilahiyat topiğini bulamadım ama orada yazışanların burada olduğunu farkettim.Bu gün kitaplarımı aldım yarında çalışmaya başlayacağım inşallah.İlahiyat 2.sınıfım.Bu sene sınav tarihi 2 hafta öne çekilmiş sinirrr oldum..4 yanlış bir doğruyu götürecekmiş diyorlar inş doğru değildir..İyice sıtkım sıyrıldı bu okuldan. İlahiyat 2.sınıf okuyan arkadaşlar;hangi yardımcı kitabı önerirsiniz.Bugüne dek hep okulun kitaplarıyla çalıştım şimdi çıkan soruların da olduğu bi set almak istiyorum.Öneriniz varsa yazarsanız sevinirim.
4 yanlış 1 doğruyu götürme olayı doğru yök istemiş okullarda kabul etti.İyi akşamlar arkadaşlar.Geçen sene ki ilahiyat topiğini bulamadım ama orada yazışanların burada olduğunu farkettim.Bu gün kitaplarımı aldım yarında çalışmaya başlayacağım inşallah.İlahiyat 2.sınıfım.Bu sene sınav tarihi 2 hafta öne çekilmiş sinirrr oldum..4 yanlış bir doğruyu götürecekmiş diyorlar inş doğru değildir..İyice sıtkım sıyrıldı bu okuldan. İlahiyat 2.sınıf okuyan arkadaşlar;hangi yardımcı kitabı önerirsiniz.Bugüne dek hep okulun kitaplarıyla çalıştım şimdi çıkan soruların da olduğu bi set almak istiyorum.Öneriniz varsa yazarsanız sevinirim.
Hoşbulduk cnm,ben mobilden fazla anlamıyorum.Çıkmış sorulara nereden bakıyorsun tam olarak sitenin ismini yazar mısın.Geçen sene aof nin sitesinde vardı onlara mı bakıyorsun sadece yoksa başka bir site var mı?Detaylıca yazarsan çok sevinirim.Ben bugüne kadar sadece kitaptan çalıştım ama kitapların dili çok ağır öldürüyor beni.Zaman da azaldı iyice kasım sonuna ne kaldı.Hoşgeldin cnm öncelikle. Malesef doğru 4 yanlış 1 doğru meselesi. Bende 2.sınıfım sana tavsiyem yardımcı kitap alma çıkmış soruları da mobil uygulama ve aof un kendi sayfasından çalış . Ben murat aldım çıkmış soruları 26 soruluk testte 10 küsur yanlış cevap anahtarı şıkkı vardı attım bir kenara mobilden çalışıyorum. Hem daha rahat misal şuan yatağın içindeyim elimde telefon çıkmış sorulara bakıyorum. Yatmadan 1 ünite okuyorum aof sayfasından o ünite ile ilgili yaprak testi indirip çözüyorum sonra çıkmış sorulara bakıyorum. İlk defa bu sene elime kitap alıp çalışıyorum . Rabbim yardımcımız olsun inş.
Yaktılar yani bizi4 yanlış 1 doğruyu götürme olayı doğru yök istemiş okullarda kabul etti.
büyük ihtimalle artması gerek yani yoksa nasıl belirleyecekler.Yaktılar yani bizi(Of of..Çok üzüldüm bu haberin doğruluğuna.Ben ilahiyattayım,arapçada 20 soruyla uğraşmak zaten çok zordu bide bu çıktı.Soru sayısı da artar şimdi.
Telefonun akilli telefon ise android market yada iphone kullanıyorsan Appstore dan uygulama indireceksin cnm .Hoşbulduk cnm,ben mobilden fazla anlamıyorum.Çıkmış sorulara nereden bakıyorsun tam olarak sitenin ismini yazar mısın.Geçen sene aof nin sitesinde vardı onlara mı bakıyorsun sadece yoksa başka bir site var mı?Detaylıca yazarsan çok sevinirim.Ben bugüne kadar sadece kitaptan çalıştım ama kitapların dili çok ağır öldürüyor beni.Zaman da azaldı iyice kasım sonuna ne kaldı.
Bu 4 yanlış 1 doğruyu götürüyor meselesinin doğru olduğuna şok oldum.Moralim sıfır oldu ya.Nasıl geçeceğiz arapçadan falan sinirlerim tavan.Dediğin gibi Allah yardımcımız olsun inş.
-Açıköğretim Fakültesi ders kitaplarına nasıl çalışırım ?
-Ders çalışma stratejim nasıl olmalı ?
-Ders kitapları dışında hangi kaynaklardan yararlanabilirim ?
Gibi sorularınızı soru&cevap şeklinde sorup ,sürekli iletişimde kalacağımız topiğe hoş geldiniz..
Öncelikle yerleşen herkese başarılar diliyorum
Bizlere kayıt döneminde yardımını esirgemeyenbulca arkadaşımıza çok teşekkür ediyoruz, gerçekten çok yardımcı oldu bizlere..
Bu sene yerleşen veya okuyan dostlarımızı bekliyoruz..
Adını yazdırmak isteyen veya listeden çıkmak isteyen varsa özel mesaj atabilir yada sayfamıza yazabilir..
CuriousCat - Sosyal Hizmetler
Tiramisu35 -Yönetim Bilişim Sistemleri
işletme 4.sınıf :)
Evelynn - Yönetim Bilişim Sistemleri
@yasilbuludd - Uluslararası ticaret ve lojistik yönetimi
bulca - Işletme
@Squidy-Sosyoloji
@witch hunt -Uluslararasi iliskiler
@Aofybs -Yönetim Bilişim Sistemleri
@cokpembix- Acil durum afet yönetimi / Çocuk Gelişimi
@aeben - İlahiyat
Powerfull -İlahiyat
@mikrodalga- İlahiyat
@Kozlenmis patates - Sosyal Hizmetler
@Yahyistannn -ilahiyat
@womennn -sosyal hizmetler
Kızlar kimlikler kaç ekimden sonra verilecekti 24 mü?
Evet canim almaya gidicem bende:/Kızlar kimlikler kaç ekimden sonra verilecekti 24 mü?
Hosgeldiniz =) oh ne guzel son sinifbende varım işletme son sınıf :)
Evet canım. Nasıl gidiyor dersler bu arada? Bizim topiğe de uğramıyorsun hiç kendi kendime yazıp duruyorum orda
Evet canim almaya gidicem bende:/
Kayit doneminde gittigimdede kalabalik degildi bizim burasi.Pek calısmıyorum canım fırsatım olmuyor ya. Daha sadece 2 ünite mat 2 ünite de işletme calıstım. Senin nasıl gidiyor?
Diğer topikte devam ettiğini bilmiyordum etiketlesene beni oraya kaybettim
Kalabalık olmasa bari kayıt dönemi gibi ya
Kayit doneminde gittigimdede kalabalik degildi bizim burasi.
2 kisi vardi ben gittigimde =)