2017-2018 Öğretim Yılı AÖF Öğrencilerinin Ders Programı Oluşturma/Bildirim Topiği

kızlar umarım herkesin çalışmaları düşündüğü gibi gidiyodur, ben evlilik dolayısıyla pek çalışamadım. Şimdi gene başladım yavaş yavaş önce tekrar yapıyorum unutmuşum bazı yerleri. İktisada Giriş I deki ilk 3 ünite çok keyifli çok basit geliyor ama boş vermemek lazım tabi kolay diye. Onları tekrar ettim. Bide ek kaynak aldım kendime murat yayınları bol bol soru çözüyorum. O dediğim uygulamadan da sıkıldıkça soru çözüyorum. İşletme İlkeleri ilk 2 üniteyi tekrar ettim, soru çözdüm. İletişim Bilgisi 4 üniteyi bitirmiştim ama unutmuş muyum diye bi tekrardan güzelcene okuyup test çözdüm. Lojistik ilkeri ilk 2 üniteye baktım. Hukuk, Davranış Bilimleri ve Muhasebeye daha hiç bakamadım bile.Muhasebe sıkıntı değilde Hukuk ve Davranış Bilimlerinden şimdiden kalcam gibi gözüküyor.

bu gelecek sınavda 4 yanlış 1 doğruyu bizde de götürcekmiş artık rektör trt okulda açıklama yaptı. Bütün açıköğretim sistemi olan okullara gelmiş bu. Geçmiş olsun şimdiden hepimize arkadaşlar.. Yapmış diyeyim daha doğrusu arkadaşlar, kendim görmedim yani. Youtube da gördüm bunu bizim üniversitenin aofdestek diye bi kanalı var ya orda yayınlamışlar.

Ataturk uni biliyordum da simdi anadolu unide de mi var yani ?

rektör öyle söylemiş canım. Bütün açıköğretim sistemi yapan okullara gelmiş bu dönem uygulamaya başlıcaz demiş. İstanbul,Atatürk,Anadolu hepsinde olacakmış bu dönem.

Simdi 2016 nin guz donemi sorularini cozdum
2 tane yanlisim cikti.
Yanlis cikan sorularin konusuda sunumlarla ilgili
Tekrar bir bakayim sunumlara

Sinavda bitiren cikabiliyor mu ?
evet 30 dk sonra çıkıyorsun birde sınavın son 15 dk kalaydı galiba çıkamıyorsun ilk 30 dk sınıfın yarısı boşalır kimisi tek ders oluyor kimisi 2 kimisi 3-4 ders oluyor 3 dersi bile 30 dk yapan var

bulca sen ne düşünüyorsun bu 4 yanlış 1 doğruyu götürme konusunda sence gerçekten böyle birşey uygulamaya koyulmuş olabilir mi? gerçi rektör söylemiş yani hani gerçeği şeyi olan bu. Ama gelir mi gerçekten ya çok şaşırdım ve üzüldüm ben bunu görünce

belli değil anadolu üniversitesi için henüz uygulamaya geçmemiş ama geçebilirlerde üniversiteden kaynaklı değil yök istiyormuş.Erzurum atatürk üniversitesi geçti anadoluda belli değil. ama büyük ihtimalle geçer yök istiyorsa.

belli değil anadolu üniversitesi için henüz uygulamaya geçmemiş ama geçebilirlerde üniversiteden kaynaklı değil yök istiyormuş.Erzurum atatürk üniversitesi geçti anadoluda belli değil.
bizim rektörde trt okulda demiş uygulamaya bu dönem geçiceğiz diye. Ay inşallah belli olmaz biz mezun olana kadar belli olmasın :) İyidi yani böyle :))

bizim rektörde trt okulda demiş uygulamaya bu dönem geçiceğiz diye. Ay inşallah belli olmaz biz mezun olana kadar belli olmasın :) İyidi yani böyle :))
henüz geçtik dememiş ama geçebiliriz demiş üniversitenin bir suçu yok, yök istiyormuş bu sene olmazsa seneye geçer buda bir çok ögrencinin mezun olamayacağı anlamına gelir.Hayır örgünde böyle birşey var mı yok o zaman niye aöf ye koyuyorlar zaten aöf nin taban puanları yükseldi artık öyle herkes gidemiyor.

aynen ya haksızlık resmen hani sadece bizim için değil bence atatürk üniversitesine falan koyulmasıda çok yanlış bir şey bu uygulamanın. Dediğin gibi yani artık AÖF'nin taban puanları örgünün puanlarını geçti yani. Bir çok örgün programdan daha yüksek taban puanlarımız var. Yani üniversiteyi suçlamıyorum zaten ben canım ya. Tek sinir olduğum şey bu uygulama. Hani YÖK'ün yaptığı bu uygulama gene çok ses getirecek bence. Hayırlısı olur inşallah hakkımızda. Madem böyle bişey var örgünede gelsin ben örgün öğretimde okurken inkilap,türk dili, ingilizce derslerini uzaktan öğretim olarak alıyorduk. AÖF gibi test sistemi vardı onlara da gelsin bu uygulama madem yani. Ay dellendim gene

aöf geldiyse uzaktan eğitim,örgün hepsine gelmeli,uzaktan eğitim de test usulu bizim gibi birçok ögrenci bu uygulama yüzünden mezun olamayacak yada donduracak istediğin kadar çalış çabala yanlışın çıkar o yanlışlarda doğruları götürecek 20 soru sayısı artacak o zaman.Bu sene dondurdum ben şehir dışına taşındım bir sürü masraf falan derken aöf vaktim kalmadı bakalım bu sene takip edeyim seneye nasıl olacak.

4 yanlış 1 doğru geliyorsa o zaman aöf ögrencileri için kanat notu gelsin ödev gibi en azından ödev ile geçeriz

hayırlı olsun evlenmişsin bu arada.

aynen canım ya bu nedir yani Sanki biz öğrenci değiliz, ÖSYM sınavları gibi.

Biten uniteler
Matematik unite 1 -2-3-4 bitirdim bugun
Calismiycam dedim ama bazi seyleri unutmusum =)
Temel bilgi teknolojileri unite 1-2-3-4 bitti
Cikmis sorularda sunumla ilgili soru yapamamistim tekrar ettim bugun.
Tibbi dokumantasyon unite 1-2 -3 -4 bitti.
Iktisat 1-2-3 bitti
Ayrica ingilizce cikmis sorulari cozdum ingilizce calismadim ama yapiliyor ya cok basit.
Iktisat unite 3 teki grafik ve formul calistim
Soru cozdum
Yoruldum ya

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…