2017-2018 Öğretim Yılı AÖF Öğrencilerinin Ders Programı Oluşturma/Bildirim Topiği

sosyal hizmet ve ilahiyatta çıkıyor en çok çıkmış sorular diğer bölümlerde de çıkıyor ama 2 bölüm kadar değil.

Bugün çalışmaya baslıyorum ben de. Sanırım matematikten baslarım. Unuttugum bazı konular var polinomlar vs.
Tiramisu35 naptın canım? Dersler dusundugumuz kadar sıkıcı mı?

Sürekli tanımlar var iflahım kesilmiş derecede aslında çalıştıkça seviyor insan ama o kadar tanım olmayaydı keşke. Sözel gibi bu dönem dersler merak ettim senin mesleğin neydi canım :))

maşallah canım çok iyisin...aynı bolumdeyiz ama ben daha hiç baslayamadim çalışmaya. kitaplarimi aldım sadece sosyal hizmete giriş kitabı kalmamış başka burodan al dediler. sana vermişler miydi canım. birde sınav yeri seçme 11 ekim son gün görünüyordu. ben kayıt esnasında secmistim suan sisteme giremedigim için bilemiyorum acaba tekrar mı seçmek gerekiyordu. bilgin varmı canım.

Sürekli tanımlar var iflahım kesilmiş derecede aslında çalıştıkça seviyor insan ama o kadar tanım olmayaydı keşke. Sözel gibi bu dönem dersler merak ettim senin mesleğin neydi canım :))

Ya benim ezberim fena değildir ama sınava kadar unutmam inşallah.
Kendi şirketimizin muhasebesine, satın almasına falan bakıyorum canım ben

canım nasıl bir fark var anlayamadım

Sosyal hizmetler 2yıllık, sosyal hizmet 4yıllık canım

Sosyal hizmetler 2yıllık, sosyal hizmet 4yıllık canım
evet canım benim ki iki yıllık olan.sanirim senin kasdettigin 4 yıllık olan için. çıkmış sorular değişebiliyor diye.benim ki iki yıllık çıkmış sorulardan yararlanabilirim diye düşünüyorum.

Ben kayıtların sonuna doğru almıştım kitaplarımı o günden beride düzenli çalışıyorum, kitaplarımı paketlenmiş olarak aldım hepsi tamdır. Sistemde görünmesi lazım neden giremiyorsun? Bende kayıtta seçmiştim aynısı görünüyor ekstra bir işlem yapmana gerek yok. İlk sene derslerimiz aynı sanırım seneye benim üst yıldan aldığım dersler olur fark. Ufak tefek testlere bakmıştım onlisans ve lisans soruları aynıydı.

Tibbi belgelemele unite 1-2 -3-4 bitti

Temel bilgi teknolojileri unite 1-2 -3 bitti simdi.
4. Uniteyide calisirim diyordum ama hic icimden gelmiyor suan ..

Tip terimleri unite 1-2 bitti. En zoruda bu ders. Insallah kalmam!

Iktisat , unite 1-2 bitti. Bol soru cozdum. Grafikler hesaplamalar ile ilgili. 3. Uniteye baslayacaktim aslinda basladim da ama tekrar basliycam yarin hallederim..

Isletme unite 1-2 bitti..

Bu yazdigim dersleri bitirmem lazim iki gune..
Yavas moda aldim kendimi sanarsin cok vaktim varmis gibi

Pof..

ne güzel canım benimkiler paketli değildi hukuk kitabı ve sosyal hizmete giriş kitabı yok.sende 1.ci sinifsin değilmi neden bana vermediler anlayamadım. sonuçta kayıt parası veriliyor herkese sayıyla gelmiş olmalı.ben bir yandan kpss lisansla uğraşıyorum ikisi birlikte yogun olacak ama inş bu yogunluga değer.

Arkadaşlar yardimci kitap kullanıyor musunuz.
AÖF kitaplarının anlatımı hiç keyifli değil.
Bazı forumlarda yardımcı kitaplar yeterli olmuyor demişler ters köşe olurmu diye de endişe ediyorum o nedenle kitaplara çalışıyorum ama bir de sizin fikrinizi almak istedim.

hızlısın :) ezberin nasıl terimleri ezberleyebildin mi?
tib terimlerini daha ezberleyemedim bulcam. Iki unite calistim bi onlar var aklimda. 2 unite daha var tip terimlerinden.
Ama ders calisirken kendime kolaylik sagmalasi acisindan terimleri kagida yazdim
2 gunde bir bakiyorum.
Ben ezberden cok tekrar ederek calisiyorum.
Yoksa unutuyorum.
Tip terimlerinden korkuyorum

Temel bilgi teknolojileri ezberimde
Ne nerden giriliyor nasil yapiliyor
Kodlamalar islemler vs
Tuslarin anlamlari falan bu derse hazirim hazir oldugumu dusunuyorum.. =)

Evet ben kullaniyorum calisirken iki kitabida yanima aliyorum dogru mu yanlis mi eksik bilgi verilmis mi diye baka baka gidiyorum

Ama bence mutlaka aof kitaplarina da bakilmali.

Evet ben kullaniyorum calisirken iki kitabida yanima aliyorum dogru mu yanlis mi eksik bilgi verilmis mi diye baka baka gidiyorum

Ama bence mutlaka aof kitaplarina da bakilmali.
bende öyle düşünüyorum canım kesinlikle AÖF kitaplarına bakilmali. senin yaptığın gibi yapmak en mantiklisi

bende öyle düşünüyorum canım kesinlikle AÖF kitaplarına bakilmali. senin yaptığın gibi yapmak en mantiklisi
Senin nasil gidiyor calismalar canim ?
Ben gunduz ders calisicam diyorum ama bir turlu gunduz calisamiyorum bir iki sefer denedim. Ama gece calismaya alismisim..

bilişimden geçmiştim öyle hatırlıyorum ama dikkat et bilişim soruları kazık oluyor beklediğimiz gibi çıkmıyor.

bilişimden geçmiştim öyle hatırlıyorum ama dikkat et bilişim soruları kazık oluyor beklediğimiz gibi çıkmıyor.
Simdi 2016 nin guz donemi sorularini cozdum
2 tane yanlisim cikti.
Yanlis cikan sorularin konusuda sunumlarla ilgili
Tekrar bir bakayim sunumlara

Sinavda bitiren cikabiliyor mu ?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…