- 28 Ocak 2009
- 33.615
- 54.387
-
- Konu Sahibi Huy Meselesi
2.3.4 ve dönem uzatan mezun olamayanlar için yada sadece stajı kalanlar için siz 1.sınıf iseniz size değil sizin ilk kayıt yenileme 2.dönem.bulca 7 ekime kadar kayıt yenileme varmış bizimde mi gitmemiz gerekiyor yoksa geçen senelerde okuyanlar için mi
Önlisans ilahiyat mezunları düz memur olamıyormuş , diplomada sadece diyanet için geçerli tarzı bi yazı varmış @Cesminazz var mi canım senin diplomada böyle bir yazı ?
Matematikle aran nasıl?Kızlar neler yapıyorsunuz?
Bu kadar yorma kendini dinlen biraz :)Valla ben sabahladım sosyoloji 2yi bitirdim.bir tek not alıcam oda hastane dönüşü, alerjim gecmeyince sabah sabah buraya geldim
gercekten mi...Allah Allah bilmiyorum canım..ben henüz almadım diplomamıÖnlisans ilahiyat mezunları düz memur olamıyormuş , diplomada sadece diyanet için geçerli tarzı bi yazı varmış @Cesminazz var mi canım senin diplomada böyle bir yazı ?
Valla ben sabahladım sosyoloji 2yi bitirdim.bir tek not alıcam oda hastane dönüşü, alerjim gecmeyince sabah sabah buraya geldim
2.dir bencede sosyoloji2 2.dönem olur şimdi 1.sınıflarda 1 yazar ilk dönem sende de öyledir.2 derken 2. Ünite mi ?
2.dir bencede sosyoloji2 2.dönem olur şimdi 1.sınıflarda 1 yazar ilk dönem sende de öyledir.
ne yapacaksın.yemek olarak kızlar çok mu küçükCatin çalışma tarzını seviyorum maaşallah ya ben oturup çalışamadım şimdi kızları uyuttum yemek yapıcaktkm ama kızlar uyandıktan sonra yaparım azıcık ders çalışayım olmazsa
Evet imam hatip canım. Benim memurluk kaygım yok ama diğer mezunlar için çok sinirlendim doğrusu eğer gerçekse bu çok büyük bir haksızlık. Bulcam sen biliyorsundur 2 yıllık çocuk gelişimi sonrası dgs ile geçiş yapılacak uzaktan eğitim var mi çocuk gelişimi yada okul öncesi ?iNternetten baktım öylemiş diyanete bağlı kurumlara atanmanız gerekmiş.90 puan aldın diyelim diyanet alım yapmazsa ne olacak yada düşük kişi alırsa yine atanamazsın.
Lise olarak imamhatip mi bitirdin onlar atanıyor mu düz memur olarak.
Doğu akdeniz de var galiba internetten yazdım bir sürü çıktı onlara tek tek bakmak lazım.Kim tamamlayacak?Evet imam hatip canım. Benim memurluk kaygım yok ama diğer mezunlar için çok sinirlendim doğrusu eğer gerçekse bu çok büyük bir haksızlık. Bulcam sen biliyorsundur 2 yıllık çocuk gelişimi sonrası dgs ile geçiş yapılacak uzaktan eğitim var mi çocuk gelişimi yada okul öncesi ?
Seneye benim Ata çocuk gelişimi okuma niyetim var cnm İlitam biraz zor benim için 4 yıllık da bitirmek istiyorum ya ilahiyat yada çocuk gelişimi okuyabilirim 4 yıllık olarak. Aslında ortaokuldan beri tek hayalim hukuk ama örgün okuyamam. Sence çocuk gelişimi bölümü nasıl ? İlerde de açık olur mu önü ? Bu sene 2.üniversite kapsamında kayıt olayım dedim ama 2 harç eşime fazla gelir diye vazgeçtim .Doğu akdeniz de var galiba internetten yazdım bir sürü çıktı onlara tek tek bakmak lazım.Kim tamamlayacak?
İlahiyat niye zor ilahiyatıda tamamlarsan uzaktan eğitim olacak çocuk gelişimide olsa uzaktan eğitim olacak bence başarılı olursun sonuçta ihl ve ilahiyat mezunusun.Aöf de adalet bölümüde var 2 yıllık sonra dgs ile hukuk fakültesine geçiş yaparsın.Hukukta devam zorunluluğu yok diyorlar.Seneye benim Ata çocuk gelişimi okuma niyetim var cnm İlitam biraz zor benim için 4 yıllık da bitirmek istiyorum ya ilahiyat yada çocuk gelişimi okuyabilirim 4 yıllık olarak. Aslında ortaokuldan beri tek hayalim hukuk ama örgün okuyamam. Sence çocuk gelişimi bölümü nasıl ? İlerde de açık olur mu önü ? Bu sene 2.üniversite kapsamında kayıt olayım dedim ama 2 harç eşime fazla gelir diye vazgeçtim .
ne yapacaksın.yemek olarak kızlar çok mu küçük
Sabahtan oglene kadar tip terimleri ezberledim. Aklimda bisiler kaliyor . Her ne kadar cogu aklimda yokmus gibi olsada teste gorunce hatirliyorum.
Cogunu yazarak calistim. Inanilmaz vakit kaybettim ama ne yapayim aklimda ancak yazarak calisinca kaliyor boyle zor kelimeleri..
Ogleden sonra ev isine verdim kendimi, sonra sizmisim kalkmisim oturdugum yerde..
Aksam biraz daha bakicam..
Sisteme girislerede bir sey kalmadi =)
CuriousCat gecmis olsun canim
Tiramisu35 canim sen ozet kitaplardan al varsa da onlardan calis aof kitaplari cidden cok uzun