2017-2018 Öğretim Yılı AÖF Öğrencilerinin Ders Programı Oluşturma/Bildirim Topiği

aa niye almadın ki daha.nerden çalıştın ki dil bilgisini fln kitapları almadıysan?
dersler zor değil,evet ama sınav sorularını biliyosun.alakasız,sırf zor sormak için kıyıdan köşeden soruyolar.bence bu sene de öyle yapacaklar.

Merhaba bende sosyal hizmet 1.ci sinifim canım bişey soracağım sana eğer yardimci olursan sevinirim topikten arkadaş senin kitapları aldığını söyledi.ben kayıt esnasında alamadım. daha sonra gelip alın dediler ama anadolu uni sitesinde ekitap vereceğini yazmış. sana hangi kaynakları verdiler yarın tekrar buroya gideceğim kafama takıldı.

Merhaba canım şimdi gördüm, evet doğru söylemişler bende Anadolu Üniversitesinde sosyal hizmet okuyorum hatta kitaplarımı kayıtların son günü alabildim ve hatta hatta yanlışlıkla bana onlisans kitaplarını vermişlerdi yani basılı olarak kitaplarını sana temin etmeleri lazım. Ara sor peşine düş onlara kalırsa bekletirler. Çoğunlukla derslerimiz aynı paslaşırız aklına takılan olursa ☺

canım çok sağol zaten vermeyeceğiz demediler kitap yok arada gelip sorun gelebilir dediler ama üniversitenin sitesinde ekitap vereceğiz diye yazinca üzüldüm doğrusu hatta gitmeyecektim buroya şimdi senden duyunca yarın ilk işim buroya gitmek olacak. teşekkür ederim canım paslasiriz seve seve. ..kolaylik diliyorum şimdiden. ..

Gelmemiş canım kitaplar daha büroya Grupta özetler paylaşılıyor ordan baktım bide çıkmış sorulara baktım . Bende ondan korkuyorum yine sağ gösterip sol vurarak zora sokmazlar inş bizi.

Hadi yaaa :/ Ben cogu dersimi okulun verdigi kitaptan calistim cbakalim daha calidmaya baslamadim bu kitaba yarin bakicam
2016 ymis kitAp
Bir çok kişi memnun ama murat yayınlarından ama işte hatada çıkabiliyor. Ders kitabi ile ortaklaşa çalışacaksan sorun olacağını sanmıyorum cnm. İyi çalışmalar :)

Anadolu nun verdiği kitaplarda bile hata var harftir vs hatalarını geçtim iletişim kitabında tanimda hata vardı az evvel tekrar ederken konuyu gözüme çarptı sayfa 7 kanal ve araçta televizyon bir araçtırin devamindaki cümlede ışık -ses dalgaları araç denmiş kaynak olacak sonra sınavda niye hata yapıyor bu öğrenciler

Günaydın kızlar .

Fıstıklar mazeretli ders şeçme işi neden olacak bi türlü bulamadım bi yardım ediverin bakim aplanıza

bulca

Günaydın kızlar .

Fıstıklar mazeretli ders şeçme işi neden olacak bi türlü bulamadım bi yardım ediverin bakim aplanıza

bulca
ögrenci yerinden olacak ders ekle sil butonundan yapacaksın da mazeretli yarın diye biliyorum ben ama yinede dene bir.

ögrenci yerinden olacak ders ekle sil butonundan yapacaksın da mazeretli yarın diye biliyorum ben ama yinede dene bir.
Buldum bulcam sağ ol .
Yok canım 6-7 si bugun başladı .

Şindi bu ek dersler içinde para yatırmam gerekecek dimi ?
Okudum şimdide taaa 28 mart 1 nisanda diyo yanlışlık olmasın ?

Bulcam. Marta ödenecek mazeretli derslerin ücretleri yazıyo dogrumu ?
Martta mı benim şimdi ödenir.Şubatta zaten 2.dönem kayıt yenileme başlıyacak.Ücret ödenmezse ders sistem de gözükmez ki kaç lira çıktı.EN iyisi çağrı merkezini ara büroyu değil.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…