- 28 Ağustos 2012
- 435
- 444
-
- Konu Sahibi Huy Meselesi
yanlış bilgi vermeyeyim ama 2-3 yıldır diye biliyorum.bu yıl baya alım yapar gibi geliyor canım durumlar malum
bide kaç yıldır almıyor?
bu sene şans fazla olur bence
İhtiyaç akademi konu anlatım seti çıkmış sorular kitabi ve soru bankası farklı bir yayın canım. İlahiyatı dondurmayı düşünmüştüm ama bulcam dondurma dedi inş kalmam ilahiyatta.bu kadar acik varken bence asıl canım hic belli olmaz..kpss kitabın hangi yayın
ben hic calismadim ne yapcam bakalim
Mikrom bizim kızlar hepden giriyo kpssye bu sene mezun olursun inşallah sende şansını dene canım açık çokdiyanet kaç yıldır alım yapmıyo ama sence bu boşalan kadrolardan dolayı alım olur mu bu yıldan itibaren,ne dersin?
DGS tercihleri başladı.sorumlu unıtelerini merak eden arkadaşlar her bölumun yada her senenin bir olmuyor...arama motoruna yazsanız bakabilirsiniz...
mesala 1. donem 10 üniteden vizelerde 6 sından sorumluyken..
2. dönem 10 ünitenin 4 ünden sorumlu olmustuk
abla sözü dinleyelim mademMikrom bizim kızlar hepden giriyo kpssye bu sene mezun olursun inşallah sende şansını dene canım açık çok
Ben dondurma demedim ki kpss önlisans olarak gir 2017 mezunsun zaten 2017 tercih verirdin dhbt girip 2018 beklemezdin boşuna ben onu dedim.İhtiyaç akademi konu anlatım seti çıkmış sorular kitabi ve soru bankası farklı bir yayın canım. İlahiyatı dondurmayı düşünmüştüm ama bulcam dondurma dedi inş kalmam ilahiyatta.
bulca bacım bu tercih işleri nasıl oluyo?Ben dondurma demedim ki kpss önlisans olarak gir 2017 mezunsun zaten 2017 tercih verirdin dhbt girip 2018 beklemezdin boşuna ben onu dedim.
çıkmış sorular kitabı var.Selam canlarim..
Bir kac gundur kitaplarin yuzune baktigim yok daha dogrusu firsat bulamadim.
Bugun iktisattan bir unite daha bitirdim.
Tip terimleri 2. Uniteyi calismaya basladim bu dersin unitelerini yavas yavas isliyorum cunku cok ezber ve yabanci terimler var diye..
Ingilizce unite 1 baktim cok eglenceli bi kitap sirf rahatlamak icin bakiyorum =)
Bu hafta ici murat yayinlari birinci donem derslerinin oldugu seti alicam. geri kalan derslerimi bu kitaplardan calisicam..
Cikmis sorularin bulundugu kitaplar var mi hic piyasada ?
Hosgeldin yesil gozlu kadin =)Ben de mi ekkensem acabaama sadece stajım kaldı dersleri verdim...
Elinin altinda kitap seklinde olunca daha iyi oluyor =)çıkmış sorular kitabı var.
geçen gün gittiğimde daha çıkmamıştı.
internette de var gerçi sorular ama kitap daha kullanışlı oluyo tabi.
Teşekkür ederim hosbuldumHosgeldin yesil gozlu kadin =)
Ah canım özürBen dondurma demedim ki kpss önlisans olarak gir 2017 mezunsun zaten 2017 tercih verirdin dhbt girip 2018 beklemezdin boşuna ben onu dedim.
Lise mezunu olarak girersen yaparsın tercih lise mezunu olarak,önlisans olarak sınava girersen mezun olunca yaparsın tercih.Tercihleri ösym açıklar hangi ayda yapılır diye.bulca bacım bu tercih işleri nasıl oluyo?
kpss ve dhbt ye girdin.aralıkta sınavlar bitti.ocak gibi açıklanır herhalde.tercihler ne zaman?mülakat ne zaman?okurken sınava girenler tercih yapabiliyo mu?alım olmasa da tercih yapılıyo mu?ne çok sordum