2017-2018 Öğretim Yılı AÖF Öğrencilerinin Ders Programı Oluşturma/Bildirim Topiği

-29 Eylül 2016/ Perşembe-
  • Temel Bilgi Teknolojileri 1 (2/4)
  • Sosyal Hizmete Giriş (2/4)
  • Sosyolojiye Giriş (1/4)
  • İletişim Bilgisi (1/4)
  • Psikoloji (1/4)
  • Sosyal Politika (1/4)
  • Hukukun Temel Kavramları (1/4)
  • Türk Anayasa Hukuku (1/4)
Sosyolojiye giriş ünite 2 ye başlayacağım bu akşam, önce ünite 1 hızlıca okurum, bilgilerimi tazeleyip öyle geçerim 2'ye, küçük bir tablo hazırlamış oldum, çalışma sıram bu şekilde ilerliyor, şimdilik 4 olarak farzettim sorumluluk ünitelerini 10'u gibi güncellenince tekrar düzenlerim:dondurma:

sorumlu unıtelerini merak eden arkadaşlar her bölumun yada her senenin bir olmuyor...arama motoruna yazsanız bakabilirsiniz...
mesala 1. donem 10 üniteden vizelerde 6 sından sorumluyken..
2. dönem 10 ünitenin 4 ünden sorumlu olmustuk

sorumlu unıtelerini merak eden arkadaşlar her bölumun yada her senenin bir olmuyor...arama motoruna yazsanız bakabilirsiniz...
mesala 1. donem 10 üniteden vizelerde 6 sından sorumluyken..
2. dönem 10 ünitenin 4 ünden sorumlu olmustuk
DGS tercihleri başladı.

İhtiyaç akademi konu anlatım seti çıkmış sorular kitabi ve soru bankası farklı bir yayın canım. İlahiyatı dondurmayı düşünmüştüm ama bulcam dondurma dedi inş kalmam ilahiyatta.
Ben dondurma demedim ki kpss önlisans olarak gir 2017 mezunsun zaten 2017 tercih verirdin dhbt girip 2018 beklemezdin boşuna ben onu dedim.

Ben dondurma demedim ki kpss önlisans olarak gir 2017 mezunsun zaten 2017 tercih verirdin dhbt girip 2018 beklemezdin boşuna ben onu dedim.
bulca bacım bu tercih işleri nasıl oluyo?
kpss ve dhbt ye girdin.aralıkta sınavlar bitti.ocak gibi açıklanır herhalde.tercihler ne zaman?mülakat ne zaman?okurken sınava girenler tercih yapabiliyo mu?alım olmasa da tercih yapılıyo mu?ne çok sordum:KK47:

Selam canlarim..
Bir kac gundur kitaplarin yuzune baktigim yok daha dogrusu firsat bulamadim.
Bugun iktisattan bir unite daha bitirdim.
Tip terimleri 2. Uniteyi calismaya basladim bu dersin unitelerini yavas yavas isliyorum cunku cok ezber ve yabanci terimler var diye..
Ingilizce unite 1 baktim cok eglenceli bi kitap sirf rahatlamak icin bakiyorum =)

Bu hafta ici murat yayinlari birinci donem derslerinin oldugu seti alicam. geri kalan derslerimi bu kitaplardan calisicam..

Cikmis sorularin bulundugu kitaplar var mi hic piyasada ?

Selam canlarim..
Bir kac gundur kitaplarin yuzune baktigim yok daha dogrusu firsat bulamadim.
Bugun iktisattan bir unite daha bitirdim.
Tip terimleri 2. Uniteyi calismaya basladim bu dersin unitelerini yavas yavas isliyorum cunku cok ezber ve yabanci terimler var diye..
Ingilizce unite 1 baktim cok eglenceli bi kitap sirf rahatlamak icin bakiyorum =)

Bu hafta ici murat yayinlari birinci donem derslerinin oldugu seti alicam. geri kalan derslerimi bu kitaplardan calisicam..

Cikmis sorularin bulundugu kitaplar var mi hic piyasada ?
çıkmış sorular kitabı var.
geçen gün gittiğimde daha çıkmamıştı.
internette de var gerçi sorular ama kitap daha kullanışlı oluyo tabi.

bulca bacım bu tercih işleri nasıl oluyo?
kpss ve dhbt ye girdin.aralıkta sınavlar bitti.ocak gibi açıklanır herhalde.tercihler ne zaman?mülakat ne zaman?okurken sınava girenler tercih yapabiliyo mu?alım olmasa da tercih yapılıyo mu?ne çok sordum:KK47:
Lise mezunu olarak girersen yaparsın tercih lise mezunu olarak,önlisans olarak sınava girersen mezun olunca yaparsın tercih.Tercihleri ösym açıklar hangi ayda yapılır diye.

Çalışamıyorummmm :deli: Ufak bir alerji krizi atlattım, antihistaminlerde deli uyku yapıyor günde 2 kez uyuyorum kalan saatlerde de kafam bir dünya algım yerlerde. Sosyoloji ünite1 i şöyle böyle tekrarladımda ünite 2nin yarısını okudum kafamda derin bir boşluk :skandal:Bakalım artık bugün pes ettim salı ilaçları bırakınca hızlanırım tekrar inşallah

Önlisans ilahiyat mezunları düz memur olamıyormuş , diplomada sadece diyanet için geçerli tarzı bi yazı varmış @Cesminazz var mi canım senin diplomada böyle bir yazı ?

X