- 19 Temmuz 2012
- 6.999
- 8.649
-
- Konu Sahibi Huy Meselesi
sogal abla hayırlısı insHayırlısı çezminazım
kpss ye nasıl çalışıyorsun canımEvet cnm o ekledigin derslerin ücretini ödeyeceksin. Dersi eklemenin de ayrı tarihi var canım parasını yatırma zamanı da var ayrıca . Aof sayfasında yazıyordur yada ben yarin kitapları almaya gideceğim büroya sorarım inş cnm
ağzından bal damlıyo abla inşallah.bu aralar her açıdan karışık,yoğun bi dönemdeyim.geçen seneki rahatlık yok,Allah yardım etsin hepimize.Video ve e-seminerlerde çok faydalı mikrom hem siz gençsiniz hafızanız açık yine güzelce verirsin derslerini
sen de mi kpss ve dhbtkpss ye nasıl çalışıyorsun canım
bende girecegim ama durumum vahim sanırım
matematigin var senin galiba
Sinavlara giderken yanimizda birini goturmemiz sart mi cantamizi tutsun diyeCumartesi_pazar 1.sınıflar sabah ama 4 değil 7 dersin yok mu senin? 3 tanesi bir gün 4 tanesi bir gün olur.Hangi derslerin hangi gün olacağı sınav giriş kağıdın açıklanınca belli olur.
Telefon yasak sadece gerisi serbestSinavlara giderken yanimizda birini goturmemiz sart mi cantamizi tutsun diye
Tek gidemiyor muyuz cantamizi alip..
Parada almiyorlar ucarak mi gidicez sinava
Bende kuzenimi alirim bari yanima =)Telefon yasak sadece gerisi serbestçanta,takı,para vs bazı yerlerde görevliler yasak falan diyormuş ama öyle birşey yok sınav giriş belgesini gösterince tamam derler zaten yazıyor orada da hatta bir ara görevli bizim bulunduğumuz yerde takı yasak falan dedi sonra içeriden bina görevlisi geldi ygs sınavında yasak dedi,dışarıda polisler oluyor üstünü başını iyice arıyorlar ama mübarek ygs sınavı sanki telefonu katiyen sokmuyorlar o yüzden kardeşim geliyordu benle sırf telefon için sonuçta yola gidiyorsun telefonsuz gidilmez ki başına bir iş gelir falan dışarıda emanetçiler var ama güvenemiyorum para karşılığı alıyorlar geçen sene telefon 3 ila 5 arası 5 liradan olsa günde 20 lira vermem gerek hem sabah hem öglen oturumu için 20 lira yemek param olur değişiyordu bazı yerlerde poşet falan verirsende fiyatı değişirmiş telefon ve diğer emanetin parası.
Sınava giderken topuklu giyme birdetak tak bir sürü ses sonra arkandan söylenirler.
Öyle deme millet bir giyiniyor ki sanki sınav değil defileBende kuzenimi alirim bari yanima =)
Topuklu giyersem sinava yetisemem
Öyle deme millet bir giyiniyor ki sanki sınav değil defiletopuklu ayakkabılar saç baş bide kendime bakıyorum yataktan kalkmış gibi hangi ara yapıyorlar zaten sabah sınavı 9.30 da başlar en erken yarım saat önceden orada olacaksın aöf sagolsun sınavı eve yakın yere vermez zaten en az 2 dolmuş yaparsın yada tek otobüs cumartesi-pazar olunca sabah erken saatte araç bulmakda zor oluyor.
Hosgeldin canim bolum nedir =)merhaba arkadaşlar ben de katılabilir miyim aranıza ben dgs ye önümüzdeki senelerde girip geciş yapmayı düşünüyordum fakat hem ona çalışır hem de başka bir bölüm okurum deyip bu yıl kayıt oldum burada ders programı mı oluşturuyoruz cok sayfa olmuş okuyamadım açıkçası
bölümüm tarım daha calışmaya başlamadım burada nasıl ders programı yapıyoruzkiHosgeldin canim bolum nedir =)
1.sayfada yazıyo kimin hangi bölümde olduğu.bölümüm tarım daha calışmaya başlamadım burada nasıl ders programı yapıyoruzkibenim de bir programa cok ihtiyacım var başka tarım okuyan var mı
calışanları görünce şevk gelir inşallah sınava ne kadar zaman var biliyo musunuz1.sayfada yazıyo kimin hangi bölümde olduğu.
program yapmak değil de herkes nasıl çalıştığını,ne kadar çalıştığını falan söylüyo.fikir alışverişi gibi düşün yani
Canım coğrafyayı videolu derslerden takip ediyorum matematigim var ama yinede tekrar yapmam lazim unuttuklarım var ona da test çözüyorum çözemediğim sorunun kitaptan konusunu youtube dan bulup seyrediyorum sonra çözüyorum direk çözümüne bakmıyorum Türkçe çalışmıyorum sadece test çözüyorum çıkmış sorularda genelde 26 27 doğrum var. Tarih hic çalışmadım çalışma gibi düşüncem de yok canım çünkü vakit yok. Amacım zaten denemek 2018 kpss ye sıkı hazırlanıp girerim diye düşünüyorumkpss ye nasıl çalışıyorsun canım
bende girecegim ama durumum vahim sanırım
matematigin var senin galiba
Canım bizim büroya kitaplar gelmemiş haftaya belki ! gelirmiş haftaya inş gittiğim de sorarım yada bi sorarım canım gruptaDers şeçme 6-7 si fakat para yatırma ne zaman bilmiyorum sorarsan çok sevinirim powerim
26-27 kasım vizeler.calışanları görünce şevk gelir inşallah sınava ne kadar zaman var biliyo musunuz
bu kadar acik varken bence asıl canım hic belli olmaz..kpss kitabın hangi yayınCanım coğrafyayı videolu derslerden takip ediyorum matematigim var ama yinede tekrar yapmam lazim unuttuklarım var ona da test çözüyorum çözemediğim sorunun kitaptan konusunu youtube dan bulup seyrediyorum sonra çözüyorum direk çözümüne bakmıyorum Türkçe çalışmıyorum sadece test çözüyorum çıkmış sorularda genelde 26 27 doğrum var. Tarih hic çalışmadım çalışma gibi düşüncem de yok canım çünkü vakit yok. Amacım zaten denemek 2018 kpss ye sıkı hazırlanıp girerim diye düşünüyorum
diyanet kaç yıldır alım yapmıyo ama sence bu boşalan kadrolardan dolayı alım olur mu bu yıldan itibaren,ne dersin?bu kadar acik varken bence asıl canım hic belli olmaz..kpss kitabın hangi yayın
ben hic calismadim ne yapcam bakalim
bu yıl baya alım yapar gibi geliyor canım durumlar malumdiyanet kaç yıldır alım yapmıyo ama sence bu boşalan kadrolardan dolayı alım olur mu bu yıldan itibaren,ne dersin?