2017-2018 Öğretim Yılı AÖF Öğrencilerinin Ders Programı Oluşturma/Bildirim Topiği

kpss ye nasıl çalışıyorsun canım
bende girecegim ama durumum vahim sanırım
matematigin var senin galiba

merhaba arkadaşlar ben de katılabilir miyim aranıza ben dgs ye önümüzdeki senelerde girip geciş yapmayı düşünüyordum fakat hem ona çalışır hem de başka bir bölüm okurum deyip bu yıl kayıt oldum burada ders programı mı oluşturuyoruz cok sayfa olmuş okuyamadım açıkçası

Cumartesi_pazar 1.sınıflar sabah ama 4 değil 7 dersin yok mu senin? 3 tanesi bir gün 4 tanesi bir gün olur.Hangi derslerin hangi gün olacağı sınav giriş kağıdın açıklanınca belli olur.
Sinavlara giderken yanimizda birini goturmemiz sart mi cantamizi tutsun diye
Tek gidemiyor muyuz cantamizi alip..
Parada almiyorlar ucarak mi gidicez sinava

Sinavlara giderken yanimizda birini goturmemiz sart mi cantamizi tutsun diye
Tek gidemiyor muyuz cantamizi alip..
Parada almiyorlar ucarak mi gidicez sinava
Telefon yasak sadece gerisi serbest çanta,takı,para vs bazı yerlerde görevliler yasak falan diyormuş ama öyle birşey yok sınav giriş belgesini gösterince tamam derler zaten yazıyor orada da hatta bir ara görevli bizim bulunduğumuz yerde takı yasak falan dedi sonra içeriden bina görevlisi geldi ygs sınavında yasak dedi,dışarıda polisler oluyor üstünü başını iyice arıyorlar ama mübarek ygs sınavı sanki telefonu katiyen sokmuyorlar o yüzden kardeşim geliyordu benle sırf telefon için sonuçta yola gidiyorsun telefonsuz gidilmez ki başına bir iş gelir falan dışarıda emanetçiler var ama güvenemiyorum para karşılığı alıyorlar geçen sene telefon 3 ila 5 arası 5 liradan olsa günde 20 lira vermem gerek hem sabah hem öglen oturumu için 20 lira yemek param olur değişiyordu bazı yerlerde poşet falan verirsende fiyatı değişirmiş telefon ve diğer emanetin parası.

Sınava giderken topuklu giyme birde tak tak bir sürü ses sonra arkandan söylenirler.

Bende kuzenimi alirim bari yanima =)

Topuklu giyersem sinava yetisemem

Bende kuzenimi alirim bari yanima =)

Topuklu giyersem sinava yetisemem
Öyle deme millet bir giyiniyor ki sanki sınav değil defile topuklu ayakkabılar saç baş bide kendime bakıyorum yataktan kalkmış gibi hangi ara yapıyorlar zaten sabah sınavı 9.30 da başlar en erken yarım saat önceden orada olacaksın aöf sagolsun sınavı eve yakın yere vermez zaten en az 2 dolmuş yaparsın yada tek otobüs cumartesi-pazar olunca sabah erken saatte araç bulmakda zor oluyor.

Sinav zamanlari dolmuslarda belediye otobuslerinde yer zor buluyorum ben =D
Tiklim tiklim oluyor..
yaaaaaa oyle deme bende cok susluyumdur ama hic bir sinavada topuklu ayakkabi giyip gitmedim hahaha =D

Hosgeldin canim bolum nedir =)

bölümüm tarım daha calışmaya başlamadım burada nasıl ders programı yapıyoruzki benim de bir programa cok ihtiyacım var başka tarım okuyan var mı
1.sayfada yazıyo kimin hangi bölümde olduğu.
program yapmak değil de herkes nasıl çalıştığını,ne kadar çalıştığını falan söylüyo.fikir alışverişi gibi düşün yani

1.sayfada yazıyo kimin hangi bölümde olduğu.
program yapmak değil de herkes nasıl çalıştığını,ne kadar çalıştığını falan söylüyo.fikir alışverişi gibi düşün yani
calışanları görünce şevk gelir inşallah sınava ne kadar zaman var biliyo musunuz

kpss ye nasıl çalışıyorsun canım
bende girecegim ama durumum vahim sanırım
matematigin var senin galiba
Canım coğrafyayı videolu derslerden takip ediyorum matematigim var ama yinede tekrar yapmam lazim unuttuklarım var ona da test çözüyorum çözemediğim sorunun kitaptan konusunu youtube dan bulup seyrediyorum sonra çözüyorum direk çözümüne bakmıyorum Türkçe çalışmıyorum sadece test çözüyorum çıkmış sorularda genelde 26 27 doğrum var. Tarih hic çalışmadım çalışma gibi düşüncem de yok canım çünkü vakit yok. Amacım zaten denemek 2018 kpss ye sıkı hazırlanıp girerim diye düşünüyorum

bu kadar acik varken bence asıl canım hic belli olmaz..kpss kitabın hangi yayın
ben hic calismadim ne yapcam bakalim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…