2017-2018 Öğretim Yılı AÖF Öğrencilerinin Ders Programı Oluşturma/Bildirim Topiği

Sağol balım Huy Meselesi Tiramisu35 sen bana bakma kuzum ben biraz kontrol manyağıyım, olmuşken ortalamamda düzgün olsun diye bu çaba yoksa daha az çalışmaylada geçer not alınabilir, özellikle 1-2 ünite bakınca biraz daha rahat kavranıyor hangi kısımlar önemli, nereleri gereksiz detay.. Çocuklarla zor olur gerçekten , Marga'nın dediği gibi ek kaynaktan çalışabilirsin, hazır özetlenmiş onlar, özellikle sözel derslerde çok fazla mecaz, dil sanatı vs kullanılmış, aslında basit olan bir cümlelik tanımı 3 paragrafla arap saçına çevirmişler. Eğer zorlanıyorsan nereleri önemli ünitede diye o ünitenin soru kısmını inceleyebilirsin okumadan böylece nerelere dikkat etmen gerektiğini daha rahat kavrarsın. Daha 2 ay var panik yok zaman çok

Ortalama işini ben de düşünüyorum canım amacım sadece geçmek değil her ne kadar ders çalışamasam da. 2 ay bar ama bakmadığım dersler de var en önemlisi de matematik mesela daha hiç bakmadım sanki biliyormuşum gibi bugün rektörden mesaj geldi bu arada size de geldi mi :))

Cok sukur hareket sistem tibbi terimlerini ezberledim
Sonunda ya
3. Uniteye gecicem ama bugun degil 2m uniteyi tekrar edicem biraz daha ezber yapayim ki unutmayayim

Allah yardimcin olsun canim son haftaya birakirsan zorlanirsin yarim saatcik bile olsa bakmaya calis her gun

Mesela bende zorlandigim bir ders vardi.
Pratik yontemini buldum.
Mesela bastaki ekleri terimleri calistim. Sonra ekleri isimleri birlestirip anatomik terimler olusturmuslar.
Anatomik terimleri cok rahat yapiyorum
Halbuki o kadar cok gozume buyuyordu ki anlatamam..

Ben anatomi dersi görmüştüm canım çok da severim zevkli derstir yani püf noktasını bulduktan sonra gerisi çorap söküğü gibi geliyor. Bana şu ders zor geliyor diyemiyorum hani basit de değil tabii de çalışamamak beni üzüyor dediğin gibi yarım saat ders baksam kardır artık biraz daha ağırlık vermeye çalışacağım .

Elindeki ozet kitaplardan gunde bi sabah yarim saat birde aksam yarim saat calissan ufaktan ufaktan halledersin sinavlara kadar canim

Aynen oyle ben cok korkuyordum ama megerse kolaymis.
Kisaltmalari kokleri ekleri iyi bildikten sonra gerisi geliyo bi sekilde..

İlahiyatin dersleri çok agir cnm o nedenle ilitami okuyamam diyorum aof yine çıkmış sorulardı ihl den kalan bilgilerdi derken okuyorum iyi kötü ama ilitam farklı. Hukuk devam zorunluluğu olmadığını duymadım hic ah keske öyle bisey olsa seneye anında başlarım adalete hemde sevdiğim bir bölüm olduğu için seve isteye okurum.

daha neler duyacaz bakalım
bu sene de baya dil bilgisi,tarih,psikoloji falan var.arapça olmasa ilahiyat okuduğumu unutucam
İnş doğru değildir. Psikoloji baktım geçen hafta çok çok zor değil gibi dil bilgisine de bu hafta bakıyorum oda zor değil gibi ama bakalım sınavlarda napıcaz ters köşe yapacaklar mi daha kitapları da almadim mikrom ben yaaa.. İnş bu hafta gelir kitaplar.

evet devam zorunluluğu yokmuş

dogruymuş internetten yazıncada çıkıyor.

Selam arkadaşlar anadolu uni kitap vermeyecekmis öyle mi daha birinci yilim bende dokuman veriyor diye anadolu yu tercih etmiştim ne yapabilirim arkadaşlar siz nasıl kaynak buldunuz bölüm sosyal hizmet

Selam arkadaşlar anadolu uni kitap vermeyecekmis öyle mi daha birinci yilim bende dokuman veriyor diye anadolu yu tercih etmiştim ne yapabilirim arkadaşlar siz nasıl kaynak buldunuz bölüm sosyal hizmet
Vermez olur mu veriyor kim dedi vermedi diye sadece 1-2 kitap eksik olabiliyor yada basım hatası o yüzden aöf nün sitesinden çalışın diyorlar.Büroya gidip kayıt yaptığınız an veriyorlar.

Vermez olur mu veriyor kim dedi vermedi diye sadece 1-2 kitap eksik olabiliyor yada basım hatası o yüzden aöf nün sitesinden çalışın diyorlar.Büroya gidip kayıt yaptığınız an veriyorlar.
canım bana vermediler sordum buroda gelecek dediler ama sitesinde açıklama yapılmış e kitap hazirlaniyormus elden kitap verilmeyecekmis bende ekitap sevmiyorum ya çıktı da bir sürü para

canım bana vermediler sordum buroda gelecek dediler ama sitesinde açıklama yapılmış e kitap hazirlaniyormus elden kitap verilmeyecekmis bende ekitap sevmiyorum ya çıktı da bir sürü para
Sen tekrar git büroya elden de vermeleri gerek CuriousCat sosyal hizmet okuyor o aldı kitaplarını

aaaa Sağol canım gideyim o zaman hemen gerçi yarın gidebilirim mesai bitti çünkü. çok sevindim anadolu üniversite mi onun ki. çok mutlu oldum Sağol
evet anadolu üniversitesi 4 yıllık e kampüste 10 ekimde açılacak.

evet anadolu üniversitesi 4 yıllık e kampüste 10 ekimde açılacak.
ben iki yıllığına başvurdum canım DGS ile 4 yıllaga tamamlayacagim inş. tabi bu şuan hayalim umarım gerceklestirebilirim.iyiki sormusum çok yardımcı oldun canım çok sağol

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…