- 15 Aralık 2013
- 15.519
- 35.619
-
- Konu Sahibi Huy Meselesi
Takip et bildirim gelir yazan olursa.Ay konuyu kaybetmiştim buldum neyse
Takip et bildirim gelir yazan olursa.
girdim canım...@Cesminazz dgs girdin mi?
Uzaktan eğitim mi hangi okul hangi bölüm uzaktan eğitimde final sınavında kazandığın okula gideceksin.girdim canım...
ins bu sene 3. sınıftan devam ederim...
henüz yerlestirmeler olmadı
harc paralarindan dert yanmışsiniz kizlar...
banada çok geliyordu
bu sene benim bi dönem 760 gibi bi rakam olacak sanirim
yeni ögetim yılı herkese hayırlı olsun
bulca canım yerlesebilir miyim bilmiyorum
dua edin bana yerleseyim kızlar istedigim üni gecen yıl 269 puanla kapatmış
benim puanım 272..
İyi etmişssin bu sene kış sert geçecek diyorlar zaten seneye devam edersin.bende aöf kamu yönetimi okuyorum hamile olduğum için kayıdımı dondurmak zorundayim maalesef.
ikinci dönemde varim inş.
bebek aöften herşeyden önemli. karlı kışlı olunca sinava giremem diye düşündüm.
evet canim ist.ilitamUzaktan eğitim mi hangi okul hangi bölüm uzaktan eğitimde final sınavında kazandığın okula gideceksin.
canım konuyu kaybettiginde kendi son yazdığın mesajlarına bakarak kısa sürede bulabilirsinAy konuyu kaybetmiştim buldum neyse
öle yapıcam ikinci dönemde az dersim var onlari da verdim mi tmmdir seneyede 4.sinifin alicam inş.İyi etmişssin bu sene kış sert geçecek diyorlar zaten seneye devam edersin.
evet canim ist.ilitam
biliyorum bu sene vizede de gitmek gerekiyor
1.dönem girmediğin için 2.dönem gno nasıl olacak 1.dönem notlarıda önemli çünkü gno belirlenirken.öle yapıcam ikinci dönemde az dersim var onlari da verdim mi tmmdir seneyede 4.sinifin alicam inş.
seneye birinci dönemde 3.sinif ikinci dönemdede 4.sinif olucak. inş.
canım konuyu kaybettiginde kendi son yazdığın mesajlarına bakarak kısa sürede bulabilirsin
4 tanesi cumartesi,4 tanesi pazar günü olacak.1.sınıfların 9.30 da başlar her ders 30 dk toplam 120 dk 4 ders.Derslerin hepsi aynı kitapçıkta zaten ygs gibi.bulca yok balım 8 dersim var. Henüz guncellenmemis anadolu nun sayfasındaki bilgiler sanırım. Sosyal hizmete giriş, sosyoloji, psikoloji, iletişim, hukukun temel kavramları, Türk anayasa hukuku, sosyal politika birde temel bilgi teknolojileri var ☺
Evet cnm o ekledigin derslerin ücretini ödeyeceksin. Dersi eklemenin de ayrı tarihi var canım parasını yatırma zamanı da var ayrıca . Aof sayfasında yazıyordur yada ben yarin kitapları almaya gideceğim büroya sorarım inş cnmek paramı yatırcaz powerim ? Onun prosedürü tarihi varmı kuzum ?
Tevekkeli biz diger arkadaşlardan 4 tl eksik yatırdık bizden banka 221 tl aldı . Diger dersi kalmayan arkadaşlardan 225 aldı bizde dedik niye böyle oldu
Allah yardımcın olsun.Aslında deneme amaçlı giriyorum canım . Ortaöğretim den gireceğim . Şöyle bir sistem yaptım her hafta bir dersin çıkmış sorularını ezberleyeceğim bunun içinde hergun o dersin 1 sene ki çıkmış sorularını ezberliyorum extradan çalışma zamanım yok. Kpss ye de coğrafyaya tatilde iken baktım biraz sonra mat ve türkçe ye ağırlık vermeye karar verdim mat iyi zaten benim şuan mat tekrarı yapıp test çözüyorum geceleri. Dhbt sadece face de gruplarda soru paylaşımı yapılıyor onları takip ediyorum . Bu sene ilahiyat biterse inş 2018 dhbt ye girerim tekrar zaten atama yok son bir kaç yıldır. Ama mülakatlar korkutuyor beni çok detay soruyorlar
iyi ne güzel.Evet mikrom türk dil kurumunda bir kurs bulduk haftada 2 gün toplam 5 saat digeri yetmiyordu ,arkadaşlarla topluca gidelim dedik oraya gidicez inşallah yanıt bekliyoruz . Yalnız kurs kasım başı başlıycakmış .ilk sınava çok yetişmez arapçaya şimdiden başlamam lazım ..
Ders şeçme 6-7 si fakat para yatırma ne zaman bilmiyorum sorarsan çok sevinirim powerimEvet cnm o ekledigin derslerin ücretini ödeyeceksin. Dersi eklemenin de ayrı tarihi var canım parasını yatırma zamanı da var ayrıca . Aof sayfasında yazıyordur yada ben yarin kitapları almaya gideceğim büroya sorarım inş cnm
Video ve e-seminerlerde çok faydalı mikrom hem siz gençsiniz hafızanız açık yine güzelce verirsin dersleriniiyi ne güzel.
geçen sene arapçadan yardım alma imkanım vardı,bu sene o da gitti.Allah kerim
Hayırlısı çezminazımgirdim canım...
ins bu sene 3. sınıftan devam ederim...
henüz yerlestirmeler olmadı
harc paralarindan dert yanmışsiniz kizlar...
banada çok geliyordu
bu sene benim bi dönem 760 gibi bi rakam olacak sanirim
yeni ögetim yılı herkese hayırlı olsun
bulca canım yerlesebilir miyim bilmiyorum
dua edin bana yerleseyim kızlar istedigim üni gecen yıl 269 puanla kapatmış
benim puanım 272..