2017-2018 Öğretim Yılı AÖF Öğrencilerinin Ders Programı Oluşturma/Bildirim Topiği

anladım.yok abla kalmamıştı.
teknoloji yok mu bu sene?
Mikrom bugun arapça için bir kitap aldık . Hikmet cücen'in . Kitabın yazarınından aldık hemde arapça kitabının türkçe çevirisi gibi birşeymiş diyanet yayın evlerinden bulabilirmişsin . Mezun olan bir arkadaş çok önerdi . Biz bu kitaptan çalışıyorduk hiç kursa gitmedim dedi ve arapçadan hep geçmiş . Ek yayın almak istersen arapçadan

aa öyle mi çok sağol ya söylediğin için.
evet aöf nin arapça kitabını anlamak ayrı bi olay zaten.

aa dhbt ye mi giriyosunn??
ben de kitapları almadım aynı durumdayım.
çalışıyo musun peki kpss ve dhbt ye?ya da nasıl çalışıyosun?
Aslında deneme amaçlı giriyorum canım . Ortaöğretim den gireceğim . Şöyle bir sistem yaptım her hafta bir dersin çıkmış sorularını ezberleyeceğim bunun içinde hergun o dersin 1 sene ki çıkmış sorularını ezberliyorum extradan çalışma zamanım yok. Kpss ye de coğrafyaya tatilde iken baktım biraz sonra mat ve türkçe ye ağırlık vermeye karar verdim mat iyi zaten benim şuan mat tekrarı yapıp test çözüyorum geceleri. Dhbt sadece face de gruplarda soru paylaşımı yapılıyor onları takip ediyorum . Bu sene ilahiyat biterse inş 2018 dhbt ye girerim tekrar zaten atama yok son bir kaç yıldır. Ama mülakatlar korkutuyor beni çok detay soruyorlar

Canım ayni hatayı geçen sene bahar döneminde yeğenim de yaptı. Direk ödemeyi yapınca sistem ders ekle sil sayfanı kapatıyor. Daha sonra mazeretli ders ekleme zamanında girip o dersleri de ekledi ve para yatırma Zamanın da da yatırıp kitaplarını aldı . Sende merak etme denilen tarihte girip kalan o 2 dersi de ekleyip kitaplarını alırsın.

Hatuncumlar bu arada aklıma takılıyor ne zamandır sormayı unutuyorum, sınavlara 2 gün olarak gidiyoruz değil mi? 4'er dersten ?
Cumartesi_pazar 1.sınıflar sabah ama 4 değil 7 dersin yok mu senin? 3 tanesi bir gün 4 tanesi bir gün olur.Hangi derslerin hangi gün olacağı sınav giriş kağıdın açıklanınca belli olur.

Verilmeyen kitaplarınız varsa not düşmüşlerdir ya sonra alın yada internet sitesinden bakın diye.Eğer bir daha aöf okursanız bir üst sınıfa geçtiğinizde önce ders ekle sil işlemi yaparsanız sonra para eğer altan dersiniz kalırsa sistem üst sınıfın derslerini dışarıda bırakır.Mazeretli kayıtlarda eklemediğin derslerini ekleyebilirsin yoksa dönem uzar.

Geçen yıl arapçadan kaldın diye eksik kitap vermezler 2.sınıfın dersleri ayrı ne kadar dersin varsa o kadar verirler 2.sınıf kitaplarını arapça hariç ha bazen ellerinde olmuyor o zaman ya sonra alırsın yada sistemden indirirsin.

iyiymiş.sen arapça kursuna devam edicen mi peki?
Evet mikrom türk dil kurumunda bir kurs bulduk haftada 2 gün toplam 5 saat digeri yetmiyordu ,arkadaşlarla topluca gidelim dedik oraya gidicez inşallah yanıt bekliyoruz . Yalnız kurs kasım başı başlıycakmış .ilk sınava çok yetişmez arapçaya şimdiden başlamam lazım ..

ek paramı yatırcaz powerim ? Onun prosedürü tarihi varmı kuzum ?
Tevekkeli biz diger arkadaşlardan 4 tl eksik yatırdık bizden banka 221 tl aldı . Diger dersi kalmayan arkadaşlardan 225 aldı bizde dedik niye böyle oldu

Hatuncumlar bu arada aklıma takılıyor ne zamandır sormayı unutuyorum, sınavlara 2 gün olarak gidiyoruz değil mi? 4'er dersten ?
Evet curi 2 gün sabahları sınav oluyor ama geçmiş seneden dersin kaldıysa onada öyleden sonra giriyorsun
Ders sayısı konusundada aldıgın derse göre değişiyor

yok bulcam kitaplar vardı ellerinde .sistemde 2 ders görünmeyince kitaplar verilmiyor . Diger arkadaşlar aldılar . Biz iki arkadaş alamadık o dersin kitabını .
Artık mazeret döneminde yapıcaz ek iş oldu bize bilmedik hiç ders seçiminin kayıttan önce oldugunu .

2 dersi ekleyip parasını yatırınca alırsınız o zaman.

Allah kolaylık versin powerim sanada

Evet curi 2 gün sabahları sınav oluyor ama geçmiş seneden dersin kaldıysa onada öyleden sonra giriyorsun
Ders sayısı konusundada aldıgın derse göre değişiyor
Senin sınavlar bu sene öğleden sonra sadece kaldığın ders sabah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…