2017-2018 Öğretim Yılı AÖF Öğrencilerinin Ders Programı Oluşturma/Bildirim Topiği

Osmanlıca var. Özet kitap aldım kendimde özet çıkarıyorum. Osmanlıcaya başlıyorum o zaman ben teşekkürler

Canım bence özet kitap al ya da kendin özet cıkar. Mesela akım-öncüleri-özellikleri gibi. Ama ezberini sınava yakın yap yoksa unutursun. Tabi dil dersin varsa osmanlıca falan ona simdiden basla.

Kendin hiç özet çıkarma zor olur ben ilk yıl kendim çıkardım 1.dönem mübarek kitabın her tarafını özet olarak yazdım.ALAmadığın kitap varsa 10 ekimde yüklenecek sisteme.

Aslında var alamadıgım kitap 3 tane ama şimdi kitapların içeriğine baktım iğrenç. Direkt ekkaynak alıp ondan mı calıssam diyorum.
Hele matematik 1 kitabı bildiğim matematiği unutturdu bana o nasıl bir şey
Murat yayınlarından baska var mı ekkaynak olarak tavsiyen

Murat yayınları iyidir ama lider.karacan.egem.uzman bunlarda olabilir.

Nokta atisi sorular vardi bi ara
Ama en iyisi murat bence

O zaman ben de en kisa surede planimi yapip baslayayim calismaya yoksa bu tembelligim hic bitmeyecek cok tesekkurler canim benim

İktisat kalan ünitelerimi tamamlamaya çalışıyorum bende
Büyük olasılıkla yarın geceye bitiririm gibi tabi içimden çalışmak gelirse
Bu dersin videoları iyi ki var , videolarla çalışıp kitapta ne yazıyo diye bakıyorum bir yandan da not alıyorum yoruldum of..
Başım inanılmaz ağrıdı , bi kahve müzik molası
Daha uyku faslı var dimi..
Vallahi yoruldum uyumak bile gözüme büyüyo şuan
Depresyondayım

Sinavlar ne zaman margi

Ben de ne yapacagimi şaşırdım 3 hafta arka arkaya sınavım olacak . Önce kpss sonraki hafta aof sınavı sonraki hafta dhbt ve henüz kitapları almadim oyyy ben nerelere gidem.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…