- 15 Ağustos 2014
- 1.376
- 1.101
-
- Konu Sahibi Huy Meselesi
Canım bence özet kitap al ya da kendin özet cıkar. Mesela akım-öncüleri-özellikleri gibi. Ama ezberini sınava yakın yap yoksa unutursun. Tabi dil dersin varsa osmanlıca falan ona simdiden basla.
Kendin hiç özet çıkarma zor olur ben ilk yıl kendim çıkardım 1.dönem mübarek kitabın her tarafını özet olarak yazdım.ALAmadığın kitap varsa 10 ekimde yüklenecek sisteme.
Senin 8 ders 300 nasıl oluyor.Bende 253 çıkıyor 10 ders.Kaçıncı senen onunda payı olur birde bu dönem zam geldi galiba.Hayirlisiyla biter insallah
Bende 1.5 yil dondurdum
Simdiye coktan biter di de ahhh iste
Ooo benim kayit 2010Senin 8 ders 300 nasıl oluyor.Bende 253 çıkıyor 10 ders.Kaçıncı senen onunda payı olur birde bu dönem zam geldi galiba.
Murat yayınları iyidir ama lider.karacan.egem.uzman bunlarda olabilir.Aslında var alamadıgım kitap 3 tane ama şimdi kitapların içeriğine baktım iğrenç. Direkt ekkaynak alıp ondan mı calıssam diyorum.
Hele matematik 1 kitabı bildiğim matematiği unutturdu bana o nasıl bir şey
Murat yayınlarından baska var mı ekkaynak olarak tavsiyen
Benim ki 2014Ooo benim kayit 2010
Seninki yeniymis dahaBenim ki 2014
Nokta atisi sorular vardi bi araAslında var alamadıgım kitap 3 tane ama şimdi kitapların içeriğine baktım iğrenç. Direkt ekkaynak alıp ondan mı calıssam diyorum.
Hele matematik 1 kitabı bildiğim matematiği unutturdu bana o nasıl bir şey
Murat yayınlarından baska var mı ekkaynak olarak tavsiyen
26-27 Kasım diye biliyorum değişmezse yine.. bu arada sisteme girişler 10 Ekim e ertelenmiş. Sana bağlı kuzum ben kitapları alır almaz başladım çalışmaya, son güne bırakmanın stresi yoruyor beni konularına bir bak ona göre planını yaparsın
Oo iyiymis tamam canim sagol tesekur ederimmAnadolu üniversitesi gibi okullarda yüzyüze olacak.
Sinavlar ne zaman margiİktisat kalan ünitelerimi tamamlamaya çalışıyorum bende
Büyük olasılıkla yarın geceye bitiririm gibi tabi içimden çalışmak gelirse
Bu dersin videoları iyi ki var , videolarla çalışıp kitapta ne yazıyo diye bakıyorum bir yandan da not alıyorum yoruldum of..
Başım inanılmaz ağrıdı , bi kahve müzik molası
Daha uyku faslı var dimi..
Vallahi yoruldum uyumak bile gözüme büyüyo şuan
Depresyondayım
26 - 27 Kasım da en zor dersleri sona attım ne halt yicem bilmiyorumSinavlar ne zaman margi
Gecersiiiiiiiiiinnnnnnnnn26 - 27 Kasım da en zor dersleri sona attım ne halt yicem bilmiyorum
İnşallah canım ilk defa gireceğim için o yüzden bu kadar stresliyim kasıyorumGecersiiiiiiiiiinnnnnnnnn
Takma kafana ..
Kolay oldugunu goreceksin sende
Yok yok hic kasmaİnşallah canım ilk defa gireceğim için o yüzden bu kadar stresliyim kasıyorum
Ben çok panik yapan biriyim, düşünemiyorum son haftaya bıraktığımıYok yok hic kasma
Sen yeterince calis gerisi kolay
Ben gibi son gece sabahlayip sinava girme