2017-2018 Öğretim Yılı AÖF Öğrencilerinin Ders Programı Oluşturma/Bildirim Topiği

Ben çok panik yapan biriyim, düşünemiyorum son haftaya bıraktığımı:KK53:
Birde ders çalışmadan önce korku filmi izlemiycem bir daha hep korkudan ağrıyor başım :KK53:
Bak ben napiyorum
1 ay oncesinden oooo daha bir ay var kolay diyorum
2 haftaya dusunce kitaplari masama koyuyorum
1 hafta kalinca her gune bir ders diyorum
3 gun kalinca gunde 2 ders bitirsem diyorum
Son gece tirsip ders calisiyorum :KK70:
Ornek degildir yapmayin :halay:

Bak ben napiyorum
1 ay oncesinden oooo daha bir ay var kolay diyorum
2 haftaya dusunce kitaplari masama koyuyorum
1 hafta kalinca her gune bir ders diyorum
3 gun kalinca gunde 2 ders bitirsem diyorum
Son gece tirsip ders calisiyorum :KK70:
Ornek degildir yapmayin :halay:
Yolundan gelicem ama önce bir girip çıkmam lazım ne nasıl öğrenmem lazım :rapci:

Ben de ne yapacagimi şaşırdım 3 hafta arka arkaya sınavım olacak . Önce kpss sonraki hafta aof sınavı sonraki hafta dhbt ve henüz kitapları almadim oyyy ben nerelere gidem.
Dhbt dısında sanırım aynı durumdayız :KK43:
Benimde kpss aof aralikta da ata aofden sınavlarım var üstelik 3 aylık bir bebegim vee kv kp vsvs varr :KK51:
:rolleyes:

İstediğiniz zaman alırsınız artık sınavlarda öğrenci kimlik şartı gösterme kalktı ve bandrol uygulamasıda kalktı.
Sinava girecegimiz yerleri ekimde sisteme girip secicez herhalde
Olduki secmedim otomatik olarak kayit yaptirdigim ilde olurum herhalde dimi

Bu arada bulca sen ne okuyorsun listede eksik sen kaldin yavv =)

Sinava girecegimiz yerleri ekimde sisteme girip secicez herhalde
Olduki secmedim otomatik olarak kayit yaptirdigim ilde olurum herhalde dimi

Bu arada bulca sen ne okuyorsun listede eksik sen kaldin yavv =)
İşletme.
Zaten kayıt esnasında sınav merkezini seçtin.EĞER farklı ilde girmeyeceksen değiştirme onunda belli tarihleri var vize için 15 ekim son.

Yaparsin sen =) onlarda biraz anlayisli olsunlar sinava yakin =)
Gündüzleri hiç izin vermiyor bebiş :KK43:
Geceleride benim canim istemiyor yarim saat 1 saat anca calisiyorum oda verimsiz geciyor biliyorum :KK43:
Insallah yaparim canım :KK43: kuzum gündüz yuzlerini gormuyorum ki gunde yatim saat 1 saat anca hep bagda bahcede kadın. Aksamda yorgun oluyomuş direk yatiyo. Yani bana benden başkasinın faydasi yok. Bebis uyudukca bakıcam başımın caresine :KK43:

Geceleride benim canim istemiyor yarim saat 1 saat anca calisiyorum oda verimsiz geciyor biliyorum :KK43:
Insallah yaparim canım :KK43: kuzum gündüz yuzlerini gormuyorum ki gunde yatim saat 1 saat anca hep bagda bahcede kadın. Aksamda yorgun oluyomuş direk yatiyo. Yani bana benden başkasinın faydasi yok. Bebis uyudukca bakıcam başımın caresine :KK43:
Allah kolaylik versin canim firsat buldykca bakabildigin kadar bakarsin sende =)
Bebisini opuyorummmmm ♡♡

Bag bahçe işide çok zor yorar insanı.Sizin hangi bölüm neden Atatürk üniversitesini tercih ettiniz ygs mi 2.üniversite mi.Gerçi bu sene aöf puanları çok yükselmiş.

X