2017-2018 Öğretim Yılı AÖF Öğrencilerinin Ders Programı Oluşturma/Bildirim Topiği

Kızlar ben dün çalışmaya başladım, Türk dili ve edebiyatı okuyorum sınava kadar yetiştirebilirim dimi konuları panik yapmaya başladım bile

Selam canim
Bende oyle bir sey yok herhalde =)
Bölümün 4 yıllıksa 2.sınıfta 3.sınıf derslerini ve 2.sınıf derslerini 3.sınıfta da 4.sınıf derslerini alırsın 3 yılda biter ama 1.sınıftan dersin kalırsa 2.sınıfta sadece 1.ve 2.sınıf derslerini alırsın.

Resime gerek yok almıyorlar bile bakıp geri veriyorlar hatta bakmıyorlar bile.Ösym de ki resim kullanılıyor.Hatta elektronik imzaya bile gerek yok normal çıktı alınıp siyah tükenmez kalem ile de atılır.

Son düzenleme:

Aaa üstten ders alıp erken bitirebiliyor muyuz ya baska birine sormustum yok öyle demişti ay cok sevindim suan. Alttan bırakmamam lazımmm

Aaa üstten ders alıp erken bitirebiliyor muyuz ya baska birine sormustum yok öyle demişti ay cok sevindim suan. Alttan bırakmamam lazımmm
Evet bitirirsin lisans için böyle birşey var.DGS ile yerleşenler için yok belki o kişi dgs ile yerleşmiştir yada önlisanstır.

Kızlar ben dün çalışmaya başladım, Türk dili ve edebiyatı okuyorum sınava kadar yetiştirebilirim dimi konuları panik yapmaya başladım bile

Canım bence özet kitap al ya da kendin özet cıkar. Mesela akım-öncüleri-özellikleri gibi. Ama ezberini sınava yakın yap yoksa unutursun. Tabi dil dersin varsa osmanlıca falan ona simdiden basla.

Kacinci sinif 3.donemden bi tane dersim kaldi diye 7.donemden ders alamadim
Toplam 8 derse 304 lira olur mu ya
Insaf
şimdi baktım 253 küsürmüş 1.sınıftan 3 tane 2.sınıftan hepsi toplam 10 ders geçen yıl dondurdum yoksa 3.sınıftım 2.sınıf şimdi.

Canım bence özet kitap al ya da kendin özet cıkar. Mesela akım-öncüleri-özellikleri gibi. Ama ezberini sınava yakın yap yoksa unutursun. Tabi dil dersin varsa osmanlıca falan ona simdiden basla.
Kendin hiç özet çıkarma zor olur ben ilk yıl kendim çıkardım 1.dönem mübarek kitabın her tarafını özet olarak yazdım.ALAmadığın kitap varsa 10 ekimde yüklenecek sisteme.

Kitapları acıyorum önüme sonra 2 satır bakıp kapatıyorum ya hiç içimden gelmiyor.
İngilizce falan olsaymıs bari bu dönemin dersleri valla cok sıkıcı.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…