- 2 Mart 2010
- 10.523
- 29.495
-
- Konu Sahibi Huy Meselesi
Bak ben napiyorumBen çok panik yapan biriyim, düşünemiyorum son haftaya bıraktığımı
Birde ders çalışmadan önce korku filmi izlemiycem bir daha hep korkudan ağrıyor başım
Yolundan gelicem ama önce bir girip çıkmam lazım ne nasıl öğrenmem lazımBak ben napiyorum
1 ay oncesinden oooo daha bir ay var kolay diyorum
2 haftaya dusunce kitaplari masama koyuyorum
1 hafta kalinca her gune bir ders diyorum
3 gun kalinca gunde 2 ders bitirsem diyorum
Son gece tirsip ders calisiyorum
Ornek degildir yapmayin
Az kaldiYolundan gelicem ama önce bir girip çıkmam lazım ne nasıl öğrenmem lazım
Bu öğrenci kimlik kartını çıktığı gün gidip almam şart mıAz kaldi
Olur olur hatta o olmasa bile gecici kagit veriyolar sinav icinBu öğrenci kimlik kartını çıktığı gün gidip almam şart mı
kasım ayında gitsem olmuyo mu
Aaa ayni benBak ben napiyorum
1 ay oncesinden oooo daha bir ay var kolay diyorum
2 haftaya dusunce kitaplari masama koyuyorum
1 hafta kalinca her gune bir ders diyorum
3 gun kalinca gunde 2 ders bitirsem diyorum
Son gece tirsip ders calisiyorum
Ornek degildir yapmayin
Bu öğrenci kimlik kartını çıktığı gün gidip almam şart mı
kasım ayında gitsem olmuyo mu
Olur olur hatta o olmasa bile gecici kagit veriyolar sinav icin
Diyelim kaybettin yani
Dhbt dısında sanırım aynı durumdayızBen de ne yapacagimi şaşırdım 3 hafta arka arkaya sınavım olacak . Önce kpss sonraki hafta aof sınavı sonraki hafta dhbt ve henüz kitapları almadim oyyy ben nerelere gidem.
ERzurum Atatürk üniversitesinde testlerde 4 yanlış 1 doğuruyu götürecek diyorlar bakalım olacak mı.Dhbt dısında sanırım aynı durumdayız
Benimde kpss aof aralikta da ata aofden sınavlarım var üstelik 3 aylık bir bebegim vee kv kp vsvs varr
Inşallah götürmez yaERzurum Atatürk üniversitesinde testlerde 4 yanlış 1 doğuruyu götürecek diyorlar bakalım olacak mı.
Oh iyi bariOlur olur hatta o olmasa bile gecici kagit veriyolar sinav icin
Diyelim kaybettin yani
Sinava girecegimiz yerleri ekimde sisteme girip secicez herhaldeİstediğiniz zaman alırsınız artık sınavlarda öğrenci kimlik şartı gösterme kalktı ve bandrol uygulamasıda kalktı.
Yaparsin sen =) onlarda biraz anlayisli olsunlar sinava yakin =)Dhbt dısında sanırım aynı durumdayız
Benimde kpss aof aralikta da ata aofden sınavlarım var üstelik 3 aylık bir bebegim vee kv kp vsvs varr
İşletme.Sinava girecegimiz yerleri ekimde sisteme girip secicez herhalde
Olduki secmedim otomatik olarak kayit yaptirdigim ilde olurum herhalde dimi
Bu arada bulca sen ne okuyorsun listede eksik sen kaldin yavv =)
Tamamdir simdi anladimmm tesekkur ettim ekliyorummmİşletme.
Zaten kayıt esnasında sınav merkezini seçtin.EĞER farklı ilde girmeyeceksen değiştirme onunda belli tarihleri var vize için 15 ekim son.
Gündüzleri hiç izin vermiyor bebişYaparsin sen =) onlarda biraz anlayisli olsunlar sinava yakin =)
Allah kolaylik versin canim firsat buldykca bakabildigin kadar bakarsin sende =)Gündüzleri hiç izin vermiyor bebiş
Geceleride benim canim istemiyor yarim saat 1 saat anca calisiyorum oda verimsiz geciyor biliyorum
Insallah yaparim canımkuzum gündüz yuzlerini gormuyorum ki gunde yatim saat 1 saat anca hep bagda bahcede kadın. Aksamda yorgun oluyomuş direk yatiyo. Yani bana benden başkasinın faydasi yok. Bebis uyudukca bakıcam başımın caresine
Bag bahçe işide çok zor yorar insanı.Sizin hangi bölüm neden Atatürk üniversitesini tercih ettiniz ygs mi 2.üniversite mi.Gerçi bu sene aöf puanları çok yükselmiş.Gündüzleri hiç izin vermiyor bebiş
Geceleride benim canim istemiyor yarim saat 1 saat anca calisiyorum oda verimsiz geciyor biliyorum
Insallah yaparim canımkuzum gündüz yuzlerini gormuyorum ki gunde yatim saat 1 saat anca hep bagda bahcede kadın. Aksamda yorgun oluyomuş direk yatiyo. Yani bana benden başkasinın faydasi yok. Bebis uyudukca bakıcam başımın caresine
Tesekkur ederim canim benimmm :)Allah kolaylik versin canim firsat buldykca bakabildigin kadar bakarsin sende =)
Bebisini opuyorummmmm ♡♡