- 24 Ağustos 2016
- 3.623
- 27.687
- Konu Sahibi Huy Meselesi
Ayy kalktimi yazmiyor sayfada ben gormedim nolcak simdi nasil oluyor sinavlarrr canımmİnternet sınavları kalktı.WEB sitesinde daha detaylı yazar.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Ayy kalktimi yazmiyor sayfada ben gormedim nolcak simdi nasil oluyor sinavlarrr canımmİnternet sınavları kalktı.WEB sitesinde daha detaylı yazar.
Bulcam kayıt yenilemek için bankaya para yatması yeterlimi , kayıt birosuna gitmek gerekmiyor dimi ?İnternet sınavları kalktı.WEB sitesinde daha detaylı yazar.
Yeterli gitmek zorunda değilsin eğer kitapları almayacaksan eşin yada çocukların da alabilir kitapları öğrenci kimliğinle ve kimliğinleBulcam kayıt yenilemek için bankaya para yatması yeterlimi , kayıt birosuna gitmek gerekmiyor dimi ?
Anadolu üniversitesi gibi okullarda yüzyüze olacak.Ayy kalktimi yazmiyor sayfada ben gormedim nolcak simdi nasil oluyor sinavlarrr canımm
yetişir hatta çoğunu unutursun bile diyebilirim.Eylül ayı çıksaydı daha iyiydi aslında.Kızlar ben dün çalışmaya başladım, Türk dili ve edebiyatı okuyorum sınava kadar yetiştirebilirim dimi konuları panik yapmaya başladım bile
Bölümün 4 yıllıksa 2.sınıfta 3.sınıf derslerini ve 2.sınıf derslerini 3.sınıfta da 4.sınıf derslerini alırsın 3 yılda biter ama 1.sınıftan dersin kalırsa 2.sınıfta sadece 1.ve 2.sınıf derslerini alırsın.Selam canim
Bende oyle bir sey yok herhalde =)
Resime gerek yok almıyorlar bile bakıp geri veriyorlar hatta bakmıyorlar bile.Ösym de ki resim kullanılıyor.Hatta elektronik imzaya bile gerek yok normal çıktı alınıp siyah tükenmez kalem ile de atılır.@Tiramisu35 sizin resminiz değiştimi yoksa ösymden geleni mi kullandınız kayıt için ? Ben kayıt için 4 tane teslim ettim, evraklarım elden gönderilince resimlerim kaybolmuş ? Şimdi imza ve resim için tekrar büroya gitmem gerekiyor, sistemde uyarı veriyor zaten sınava kadar resminizi güncelleyin diye.. Ne çektik bu sene
yetişir hatta çoğunu unutursun bile diyebilirim.Eylül ayı çıksaydı daha iyiydi aslında.
Bölümün 4 yıllıksa 2.sınıfta 3.sınıf derslerini ve 2.sınıf derslerini 3.sınıfta da 4.sınıf derslerini alırsın 3 yılda biter ama 1.sınıftan dersin kalırsa 2.sınıfta sadece 1.ve 2.sınıf derslerini alırsın.
Benimde 10 derse 253 küsür çıktı akşam bir daha bakarım.Selam kizlar kayit yenileme basladi
304.015 lira odicem
Ama cok fazla ya ...
8 dersim var
Hepimize kolay gelsin
Uluslararasi iliskiler 3.sinif beni de ekle Huy Meselesi
Evet bitirirsin lisans için böyle birşey var.DGS ile yerleşenler için yok belki o kişi dgs ile yerleşmiştir yada önlisanstır.Aaa üstten ders alıp erken bitirebiliyor muyuz ya baska birine sormustum yok öyle demişti ay cok sevindim suan. Alttan bırakmamam lazımmm
Kacinci sinif 3.donemden bi tane dersim kaldi diye 7.donemden ders alamadimBenimde 10 derse 258 küsür çıktı akşam bir daha bakarım.
Kızlar ben dün çalışmaya başladım, Türk dili ve edebiyatı okuyorum sınava kadar yetiştirebilirim dimi konuları panik yapmaya başladım bile
Evet bitirirsin lisans için böyle birşey var.DGS ile yerleşenler için yok belki o kişi dgs ile yerleşmiştir yada önlisanstır.
şimdi baktım 253 küsürmüş 1.sınıftan 3 tane 2.sınıftan hepsi toplam 10 ders geçen yıl dondurdum yoksa 3.sınıftım 2.sınıf şimdi.Kacinci sinif 3.donemden bi tane dersim kaldi diye 7.donemden ders alamadim
Toplam 8 derse 304 lira olur mu ya
Insaf
Kendin hiç özet çıkarma zor olur ben ilk yıl kendim çıkardım 1.dönem mübarek kitabın her tarafını özet olarak yazdım.ALAmadığın kitap varsa 10 ekimde yüklenecek sisteme.Canım bence özet kitap al ya da kendin özet cıkar. Mesela akım-öncüleri-özellikleri gibi. Ama ezberini sınava yakın yap yoksa unutursun. Tabi dil dersin varsa osmanlıca falan ona simdiden basla.
Hayirlisiyla biter insallahşimdi baktım 253 küsürmüş 1.sınıftan 3 tane 2.sınıftan hepsi toplam 10 ders geçen yıl dondurdum yoksa 3.sınıftım 2.sınıf şimdi.