- 29 Şubat 2012
- 61.512
- 62.458
-
- Konu Sahibi Huy Meselesi
Onu bilemiyorum tatlimBebegim bu nasil cozecegimizi anlatmis ama benim sordugum. Evde kendi bilgisayarimdan mi cozcem bunlari. O zaman herkes kopya cekerr
Final sinavindada tum unitelerden sorumlu olcaz yani himmm offffBildiğim kadarıyla kitap kaç üniteyse onun yarısından sorumlu oluyoruz vizelerdeHuy Meselesi
Yok canım öyle değil .Bildiğim kadarıyla kitap kaç üniteyse onun yarısından sorumlu oluyoruz vizelerdeHuy Meselesi
Evet finalde tüm ünitelerden geliyor sorular .Final sinavindada tum unitelerden sorumlu olcaz yani himmm offff
Her dersin unite sayisi degisiyor herhalde abla ?Yok canım öyle değil .
Evet bazı kitaplar 8 ünite çoguda 10 üniteydi ilahiyatın .Her dersin unite sayisi degisiyor herhalde abla ?
Kesinlikle katiliyorum sanki zor gibi sinavlar :/ biraz goz gezdirdim deYani hanımlar okadar farklı sorular geliyorkigeçen yıl isyan etmiştik gözünüzü korkutmak gibi olmasında
Geçmiş yıl sorularına baktıkça gördükki sorular hepten zorlaşıyor .
Murat yayınlarının çıkmış soru ve konu özet kitaplarını tavsiye ederim . Elinizdeki kitapların özet ve sorularını kapsıyor , eger vakit sorununuz varsa kitaptaki ayrıntılarla bogulmak yerine bu yardımcı kitaplardanda çalışabilirsiniz
Benim konulu tum derslerim sagol mikrom10 konu olan derslerde ilk dönem vize 6 konu,final tamamı.ikinci dönem vize 4 konu final tamamı.8 konulu derslerde vize dört final tamamı her iki dönemde de.
Kitabın yarısından sorumluyuz. Örneğin 8 ünite varsa toplamda, 4 üniteye kadar çalışmamız gerekiyor.Konu sondaki sorulari rahat cozuyorum ama bugun 4. Uniteyo calistiktan sonra kitaptaki testleri cozerken cidden kafam karisti son unite de hic eglenceli degilmis..
Canim bisi sorucam.
Simdi biz vizeye gircez ya kasimda..
O zamanki sinavda bir dersten kac tane uniteden cikacak ? Bilgin var mi..
http://www.muratyayinlari.com/TR/be...tim-bilisim-sistemleri-1-sinif-1-yariyil.html
Şunu alayım diyorum ya.
Tiramisu35 sen aldınmı ekkaynak canım?
Canım 7 ekimden sonra indirebilirsin. Hepimizin E-kampus girişi o zaman açılacak tüm dönemlerin kayıtları tamamlanınca
26-27 Kasım diye biliyorum değişmezse yine.. bu arada sisteme girişler 10 Ekim e ertelenmiş. Sana bağlı kuzum ben kitapları alır almaz başladım çalışmaya, son güne bırakmanın stresi yoruyor beni konularına bir bak ona göre planını yaparsınÇok teşekkur ederim canimsin ya ben de niye yok bu kitaplar diyordum acaba kaydım tamamlanmadi mi falan diye kuruntu yaptim
Peki sinav tarihleri hakkinda bilgin var mi canim ne zaman calişmaya başlasam iyi olur
Hosbuldum canımEkledim canim ♡ hosgeldin aramiza
Sınav tarihleri değişmez.Karda olsa sel de olsa değişmiyor.26-27 Kasım diye biliyorum değişmezse yine.. bu arada sisteme girişler 10 Ekim e ertelenmiş. Sana bağlı kuzum ben kitapları alır almaz başladım çalışmaya, son güne bırakmanın stresi yoruyor beni konularına bir bak ona göre planını yaparsın
İnternet sınavları kalktı.WEB sitesinde daha detaylı yazar.Hayır canım bugun aradım taradım bulamadım. yariyil sinavlari internetten sadece donem sonu sinavlari yuzyuze anadolu gibi.
Internetten nasil gircem sinava onu merak ediyorum. Mesela hepimizi bilgisayarli bi odaya toplayip sinav mi yapicaklar yoksa sinav tarihinde kendi bilgisayarlarimizdan mi sinava giricez nasıl olacak onu anlayamadim henüz. Nettende dogru düzgün bir bilgi bulamadim bebegim.