- 28 Ocak 2009
- 33.614
- 54.381
-
- Konu Sahibi Huy Meselesi
- #3.001
Evet haftada 1 gün diye biliyorum.Haklısın cnm.. para fln istemiyorum zaten merak ettim.. benimki haftada 1 gün mü dedin ??
Hayır stajda maaş yok. Goreve başladığında maaş var ama oda sözleşmeli olacağımız icin asgari ucret ne yazık ki. Dgsye girip uzatmayı düşünüyorum ben.Stajda maaşta mı var?? Bakim oğlumun okuluna başvurucam inş..
Dgs ile uzatmak için örgün eğitime geçmen lazım..Hayır stajda maaş yok. Goreve başladığında maaş var ama oda sözleşmeli olacağımız icin asgari ucret ne yazık ki. Dgsye girip uzatmayı düşünüyorum ben.
Biliyorum muhendislik fakultesinde okuyordum sonra evlilik falan olunca bıraktım ama şimdi asgari ucretle o kadar saat çalışmak işime gelmiyor dgs ikinci ogretimle is çıkışı yapablirsem deniycemDgs ile uzatmak için örgün eğitime geçmen lazım..
Hayırlısı olsun cnm..Biliyorum muhendislik fakultesinde okuyordum sonra evlilik falan olunca bıraktım ama şimdi asgari ucretle o kadar saat çalışmak işime gelmiyor dgs ikinci ogretimle is çıkışı yapablirsem deniycem
aof sosyal hizmet okudum dgs ile aof sosyolojiye devam ediyorum.Dgs ile açıktan devam edilmiyor mu ?
Ben mesela sosyal hizmetlerden sosyolojiye geçmek isterim açıköğretim olarak. Bu mümkün değil mi ?
Teşekkürler cevap için. 2. Yıl mı girdiniz dgs ye ? Kaç aldınız kaç puan yeterli.aof sosyal hizmet okudum dgs ile aof sosyolojiye devam ediyorum.
amacım. Sosyal hizmete devam etmekti ama taban puanı sosyal hizmetin 275 ti olmadı yani... puanın sanırım 230 falandi sosyoloji oldu .rica ederim.Teşekkürler cevap için. 2. Yıl mı girdiniz dgs ye ? Kaç aldınız kaç puan yeterli.
Daha ilk dönem bitmeden gözümü yükseklere dikmiş gibi oldum ama
Sosyal hizmette stajda mı var dı ?Ben dgs son sınavda girdim yani geçen temmuzda sanırım .. bitmişti aslında sosyal hizmet 2016 da ama stajim kalmıştı.. geçici Mezuniyetle dgs ye geçiş yaptım şimdi staj bitti çok şükür.
2014 girislilere evet sonra kalktı stajSosyal hizmette stajda mı var dı ?
1 dersim vardı sıkıntılı gelir diyordum 10 gelmiş :) doğrular gide gide 10 kalmış,henüz ingilizce görmedim ama videolu dersleri dinle derim belki faydası olur,birde ingilizce unutulmaması için günlük tekrar şart diyorlar,eskiden ingilizce 3-4 varmış kaldırdılar kimse geçemiyormuş sanırım.Kızlar bana bir fikir verin ya. 4. Sınıftayim lakin şu ingilizce 1,2 derslerini geçemiyorum:/nasıl çalıştınız o derslere çok sıkılıyor canım 10 almişim önceden bari 40 aliyordum yanlışlar doğrulari götürmeden önce
Bana verebileceğiniz tavsiye varmı
Bulcacım merhaba1 dersim vardı sıkıntılı gelir diyordum 10 gelmiş :) doğrular gide gide 10 kalmış,henüz ingilizce görmedim ama videolu dersleri dinle derim belki faydası olur,birde ingilizce unutulmaması için günlük tekrar şart diyorlar,eskiden ingilizce 3-4 varmış kaldırdılar kimse geçemiyormuş sanırım.
Henüz değil.. daha bir yere başvuru yapamadım.. ama aklımda bikaç yer var bakalım..
1 dersim vardı sıkıntılı gelir diyordum 10 gelmiş :) doğrular gide gide 10 kalmış,henüz ingilizce görmedim ama videolu dersleri dinle derim belki faydası olur,birde ingilizce unutulmaması için günlük tekrar şart diyorlar,eskiden ingilizce 3-4 varmış kaldırdılar kimse geçemiyormuş sanırım.
Hayır cnm.. benim bildiğim sen okulu bulup aöf e uygun olup olmadığını soruyorsun..Merhaba ben de Anadolu aöf çocuk gelişimi 2. sınıfım staj dördüncü dönem ama bildiğim kadarıyla staj yerini aöf kendi belirliyor kendimiz ayarlamıyoruz