2017-2018 Öğretim Yılı AÖF Öğrencilerinin Ders Programı Oluşturma/Bildirim Topiği

Teşekkürler cevap için. 2. Yıl mı girdiniz dgs ye ? Kaç aldınız kaç puan yeterli.
Daha ilk dönem bitmeden gözümü yükseklere dikmiş gibi oldum ama
amacım. Sosyal hizmete devam etmekti ama taban puanı sosyal hizmetin 275 ti olmadı yani... puanın sanırım 230 falandi sosyoloji oldu .rica ederim.

Ben dgs son sınavda girdim yani geçen temmuzda sanırım .. bitmişti aslında sosyal hizmet 2016 da ama stajim kalmıştı.. geçici Mezuniyetle dgs ye geçiş yaptım şimdi staj bitti çok şükür.

Kızlar bana bir fikir verin ya. 4. Sınıftayim lakin şu ingilizce 1,2 derslerini geçemiyorum:/ nasıl çalıştınız o derslere çok sıkılıyor canım 10 almişim önceden bari 40 aliyordum yanlışlar doğrulari götürmeden önce
Bana verebileceğiniz tavsiye varmı

1 dersim vardı sıkıntılı gelir diyordum 10 gelmiş :) doğrular gide gide 10 kalmış,henüz ingilizce görmedim ama videolu dersleri dinle derim belki faydası olur,birde ingilizce unutulmaması için günlük tekrar şart diyorlar,eskiden ingilizce 3-4 varmış kaldırdılar kimse geçemiyormuş sanırım.

Bulcacım merhaba
İlk kez 10 aldım ben de:))Benimde türk dili ve ingilizce kötü küçük bebeğim var firsat buldukça çalıştım zaten ama bu sene bitirmek istiyorum bu ingilizcelerden geçemiyorum maalesef okulda sadece ilkokul düzeyinde görmüştüm dersi o kadar başkada görmedik:/ videolara baktım sözde de yine aynı işte

Aöf yüzyüze ingilizce kurs veriyor haftasonlari katılabilirsiniz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…