- 28 Ağustos 2012
- 435
- 444
-
- Konu Sahibi Huy Meselesi
- #3.041
Vize döneminde gelmiş oluyo genelde..hanımlar öğrenci kimlikleri bürolara gelmiş mi haberiniz var mı?
Kızlar çok sıkıştım yine
Benimde 4 kitabım bitti 4 kitap kaldı.. tekrara fırsatım yokAyy ben de yaaaaaaaaaaa napcazzzz
İlk kez bu kadar stres oldum. Vizeler neyse de finalde adam gibi çalışmak lazımdı yaaa
Benimde 4 kitabım bitti 4 kitap kaldı.. tekrara fırsatım yokanca çocuklar uyurken ders çalışabiliyorum.. evin halini görsen
Dur bakim yetiştirirsem tekrar yaparım inş :))Tekrar da şart bu sınavda cunku vize konuları da var of ki ne of.
vizede gelmemişti.hatta bürodakiler sınava girerken şart değil sorun olmaz demişlerdi.Vize döneminde gelmiş oluyo genelde..
Yok gelmemişti.. bem ilk aldığımda vize zamanı almıştım.. alırsın inşvizede gelmemişti.hatta bürodakiler sınava girerken şart değil sorun olmaz demişlerdi.
belki şimdi gelmiştir.
sanki geçen senelerde kimlikler bürolara geldiğinde sms geliyodu diye hatırladım da.
4 dersim kaldı
Her gune 1 ders bitircem bakalım
Canım ben çok fenayim dersleri bitiremedim hiç bi fikrim de yok :| artık calisasim da kalmadı geçen sene oğlum oglenciydi gece çalışıyordum sabah Gec kalkabiliyordum. 1 ay kala böyle azar azar çalışıyordum 2 hafta kala da geceleri geç saatte çalışıyordum bana yetiyordu . ben yazarak çalışıyorum çünkü. Bu sene oğlum sabahçı 6'da kalkiyorum . gece çalışma şansım kalmadı çünkü çocuklar zaten 24te yatıyor. İş yerinde calismaya çalışıyorum ama verimli olmuyor bölünüyor sürekli çalışmam haliyle. O yüzden istek de kalmadı. Eskiden daha hevesliydim. İşletim sistemlerini hiç sorma ben 1.25 almisim nasıl basardimsa. İşin garibi 10 yıldır son kullanıcı bilgisayar desteği veren bi insanımnasıl olacak hiç bilmiyorum