- 28 Ocak 2009
- 33.614
- 54.381
-
- Konu Sahibi Huy Meselesi
- #3.021
Yok kendin ayarlıyorsun diğer örgün öğretim ve lise stajlarında olduğu gibi,aöf ye onaylıyor sadece staj yapacağın yeri.Merhaba ben de Anadolu aöf çocuk gelişimi 2. sınıfım staj dördüncü dönem ama bildiğim kadarıyla staj yerini aöf kendi belirliyor kendimiz ayarlamıyoruz
Neden yok itiraz ettin mi eğer muaf olmuş olsaydın soruları çözmezdin.Kizlar ben 5.yarıyıl sosyoloji okuyorum 7 dersten sınava girdim ama 6 derse girmişim gibi ingilizce ortada yok ne puanı ne adı. ..Bu arada 11 puanım bile var rezalet sonuçlarım.
evet bulca henüz itiraz etmedim benim zaten sorunlu ..staj bitmeden 4 Yıllığa şartlı geçiş vs. Pazartesi buroya gidicem hem staj dosyası teslim edicem hem sorucam ing. Muaf olsam soru cozdurmezlerdi sosyal hizmet okurken zaten muaftım ing.denNeden yok itiraz ettin mi eğer muaf olmuş olsaydın soruları çözmezdin.
İtiraz süresi bitti canım 8 aralıkta geçen seneye kadar 5 gündü bu sene 3 güne düşürdüler bende bir dersime itiraz ettim 10 geldievet bulca henüz itiraz etmedim benim zaten sorunlu ..staj bitmeden 4 Yıllığa şartlı geçiş vs. Pazartesi buroya gidicem hem staj dosyası teslim edicem hem sorucam ing. Muaf olsam soru cozdurmezlerdi sosyal hizmet okurken zaten muaftım ing.den
10 mu geldi ..itiraza degmezmisİtiraz süresi bitti canım 8 aralıkta geçen seneye kadar 5 gündü bu sene 3 güne düşürdüler bende bir dersime itiraz ettim 10 geldidün baktığımda itiraz inceleniyor diyordu daha bakmadım bugün.
Staj yapmadan geçebiliyor musun 4 yıllığa eskiden geçilmiyor diye biliyordum.
Öğrenci sayfasından itiraz ediyorsun sonucum beklediğimden düşük geldi diye inceliyorlar eğer gerçekten düşükse yanlışlık olmuşsa düzeltiyorlarmış ilk kez itiraz ettim bende.Bu arada itiraz etsem ne olcakbulca ben resmi olarak sosyoloji okuyor gözükmüyorum şifre yok nerden itiraz etcem
sosyal hizmet stajimdan dolayi mezun degilim aktif hale getirdim sataj yapiyim diye o aktif olunca sistem sosyoljiyi kabul etmedi ayni anda 2 kez aof okunamaz ya hani ondan....sorun aöf halkla iliskiler aktif göründüğü için sosyoloji öğrenci Sayfam yok valla karanlık işlerÖğrenci sayfasından itiraz ediyorsun sonucum beklediğimden düşük geldi diye inceliyorlar eğer gerçekten düşükse yanlışlık olmuşsa düzeltiyorlarmış ilk kez itiraz ettim bende.
Ne okuyor görünüyorsun peki karanlık işler gibi olmuş hem varsın hem yoksun.
Hayır cnm.. benim bildiğim sen okulu bulup aöf e uygun olup olmadığını soruyorsun..
Hayır cnm.. benim bildiğim sen okulu bulup aöf e uygun olup olmadığını soruyorsun..
Anladım cnm saol.. bende yarın arıyim bakim..444 10 26 nolu AÖF çağrı merkezini arayıp sordum 4. dönem uygulamalı dersiniz var dedi onu da aöf size mesajla bildirecek gideceğimiz okulu hatta staj değil ama staj gibi dedi uygulamalı ders devam zorunluluğu var hafta da 1 gün 12 hafta hepimize hayırlısı olsun artık
Benim bildiğim kadarıyla staj yerini kendin buluyorsun uygulama dersini okul ayarlıyor çünkü kız kardeşim yaşlı bakımı okuyor onun öyle oldu
Sistem mi değişmiş yoksa ben mi anlamadımsosyal hizmet stajimdan dolayi mezun degilim aktif hale getirdim sataj yapiyim diye o aktif olunca sistem sosyoljiyi kabul etmedi ayni anda 2 kez aof okunamaz ya hani ondan....sorun aöf halkla iliskiler aktif göründüğü için sosyoloji öğrenci Sayfam yok valla karanlık işlertüm sorun mezun olunca sosyal hız. Geçecek
şartlı geçiş var işte canım tek ders ya da staji kalana .Sistem mi değişmiş yoksa ben mi anlamadımstaj yapmayınca mezun olamadığın için dgs ile okul kazansanda kayıt yaptıramıyordun lisans bölümüne sen yinede en yakın zamanda aöf bürosuna git derim girdiğin sınavdan neden not gelmemiş durumunu tam bir öğren sonra yanlışlık olmasın.
Büroya verdiniz mi sanırım önlisans notlarınızı istiyor not birleşim için galiba.iktisat okuyan var mı? ben bayadır ara vermiştim bu sene kayıt yaptım tekrar 5 ders aldım 1 derse hiç çalışmadım haliyle çok kötü geldi. diğer notlarım iyi ama bahar dönemi daha zorlu olacak sanırım.
bir de sormak istediğim birşey var ben lisans tamamlıyorum. benden sürekli not durum çizelgesi istiyr. ara sınavdan önce e devletten belge yükledim. sınav dan sonra bi daha istediler hep böyle mi olacak
telefonla görüştüm öğrenci sayfanızdan belge yükleyebilirsiniz dedi ama hine aynı oldu karmakarışık oldu herşey yaa sürekli bi sistem değişmecelerBüroya verdiniz mi sanırım önlisans notlarınızı istiyor not birleşim için galiba.
Ben özetlerden çalıştım notlarım çoğunluk 60 70 falan dediğin gibi. Bazı sorular hiç görmediğim duymadığım yerlerden çıkmıştı mesela. Muhtemelen onlar kitapta olan bilgiler. Valla keşke vaktim olsa da okusam ama mübarek kitap gibi yazmışlar uzuuuun uzzuuuunAy 28 gün kalmış
Pazartesi calısmaya baslamayı düşünüyorum
Şunu farkettim ki kitaptan her satırı okuyarak çalıştığım derslerim 90larda. Zamanım kalmadığı için sadece özete ve sorularla öğrenelime baktıgım dersler daha düşük.
Hepsini okumayı istiyorum finallerde.