- 3 Ocak 2017
- 2.494
- 4.541
- 30
-
- Konu Sahibi Huy Meselesi
- #2.981
Anladım canım teşekkür ederim cevabın için. Sosyolojiye zor diyolardı hepsi düşük almıştır inş deyim o zaman ne diyeyim demesem mi tövbe estfDeğil aslında geçer not diyede birşey yok :) çan eğrisi notu 30 ama şimdi şu oluyor x dersin ortalaması düşük olursa 30_31 lede geçersin,yüksek olursa 40 lada kalırsın 50 ilede kalırsın,tüm öğrencilerin notu çok önemli.
Bende başlamalıyım hemen..Ay rüyamda gördüğüm notun aynısı geldi 52.50 ben loto oynamaya gidim
10 dersin 3ü 90 3ü 60larda 4ü de 50lerde.
Finallerde çalışcam artık böyle abuk sabuk 1 haftaya 10ders sıkıstırmıcam.
Daha ilk sınavın olacak o kadar, şuan ne tarz sorular ve nerelerden çıktığını gördün, bir sonraki sınava hazırlanırken daha rahat görmeye başlarsın aa bu da çıkabilir diye.. Sosyoloji güzel bir ders aslında ben liste yaparak çalıştım ona mesela görüş karşısına temsilcileri, belli başlı önemli olaylar örneğin, Marksizm- Karl Marx ve 1867 das kapital gibi. Bu sene öğrendiğin herşey 2. yıl önüne çıkacak sosyal güvenlik sosyal politikanın, topluma hizmet ve toplumsal yapı sosyolojinin devamı gibi o yüzden sıkı tut pes etme.Vay be yırtına yırtına çalışmıştım en yüksek notum 71. Sizleri görünce bi içerledim. Tebrik ediyorum.
Çalışıpta yapamayan öğrenci depresyonuna girdim şu an
Zaten stresim yüksekti biyerlerde bi aksilik yaptığım belliydi. Offf offff
Daha nolsun maşallah valla.. benimde amacım geçmek inş.. ders bırakmamak..Kızlar notlarım böyle çok şükür. Üstten 4 ders aldım toplam 10 ders.
Finaller daha zor olacak, 40 ünite daha eklenecek, toplam 80 ünite olacak, o yüzden vize gibi çalışabileceğimi sanmıyorum ama hayırlısı bakalım. Amacım geçmek olacak, yüksek geçmek değil.
Herkese başarılar.
Daha ilk sınavın olacak o kadar, şuan ne tarz sorular ve nerelerden çıktığını gördün, bir sonraki sınava hazırlanırken daha rahat görmeye başlarsın aa bu da çıkabilir diye.. Sosyoloji güzel bir ders aslında ben liste yaparak çalıştım ona mesela görüş karşısına temsilcileri, belli başlı önemli olaylar örneğin, Marksizm- Karl Marx ve 1867 das kapital gibi. Bu sene öğrendiğin herşey 2. yıl önüne çıkacak sosyal güvenlik sosyal politikanın, topluma hizmet ve toplumsal yapı sosyolojinin devamı gibi o yüzden sıkı tut pes etme.
çok teşekkür ederim canımDaha nolsun maşallah valla.. benimde amacım geçmek inş.. ders bırakmamak..
-Açıköğretim Fakültesi ders kitaplarına nasıl çalışırım ?
-Ders çalışma stratejim nasıl olmalı ?
-Ders kitapları dışında hangi kaynaklardan yararlanabilirim ?
Gibi sorularınızı soru&cevap şeklinde sorup ,sürekli iletişimde kalacağımız topiğe hoş geldiniz..
Öncelikle yerleşen herkese başarılar diliyorum
Bizlere kayıt döneminde yardımını esirgemeyenbulca arkadaşımıza çok teşekkür ediyoruz, gerçekten çok yardımcı oldu bizlere..
Bu sene yerleşen veya okuyan dostlarımızı bekliyoruz..
Adını yazdırmak isteyen veya listeden çıkmak isteyen varsa özel mesaj atabilir yada sayfamıza yazabilir..
CuriousCat - Sosyal Hizmetler
@Tiramisu35 -Yönetim Bilişim Sistemleri
Evelynn - Yönetim Bilişim Sistemleri
@yasilbuludd - Uluslararası ticaret ve lojistik yönetimi
bulca - Işletme
@Squidy-Sosyoloji
@witch hunt -Uluslararasi iliskiler
@Aofybs -Yönetim Bilişim Sistemleri
@cokpembix- Acil durum afet yönetimi / Çocuk Gelişimi
@aeben - İlahiyat
@Powerfull -İlahiyat
@mikrodalga- İlahiyat
@Kozlenmis patates - Sosyal Hizmetler
@Yahyistannn -ilahiyat
@womennn -sosyal hizmetler
@ebruli-- Türk Dili ve Edebiyat
sadevehuzurlu - Sağlık Yönetimi
hippotalamus - cocuk gelisimi
-Açıköğretim Fakültesi ders kitaplarına nasıl çalışırım ?
-Ders çalışma stratejim nasıl olmalı ?
-Ders kitapları dışında hangi kaynaklardan yararlanabilirim ?
Gibi sorularınızı soru&cevap şeklinde sorup ,sürekli iletişimde kalacağımız topiğe hoş geldiniz..
Öncelikle yerleşen herkese başarılar diliyorum
Bizlere kayıt döneminde yardımını esirgemeyenbulca arkadaşımıza çok teşekkür ediyoruz, gerçekten çok yardımcı oldu bizlere..
Bu sene yerleşen veya okuyan dostlarımızı bekliyoruz..
Adını yazdırmak isteyen veya listeden çıkmak isteyen varsa özel mesaj atabilir yada sayfamıza yazabilir..
CuriousCat - Sosyal Hizmetler
@Tiramisu35 -Yönetim Bilişim Sistemleri
Evelynn - Yönetim Bilişim Sistemleri
@yasilbuludd - Uluslararası ticaret ve lojistik yönetimi
bulca - Işletme
@Squidy-Sosyoloji
@witch hunt -Uluslararasi iliskiler
@Aofybs -Yönetim Bilişim Sistemleri
@cokpembix- Acil durum afet yönetimi / Çocuk Gelişimi
@aeben - İlahiyat
@Powerfull -İlahiyat
@mikrodalga- İlahiyat
@Kozlenmis patates - Sosyal Hizmetler
@Yahyistannn -ilahiyat
@womennn -sosyal hizmetler
@ebruli-- Türk Dili ve Edebiyat
sadevehuzurlu - Sağlık Yönetimi
hippotalamus - cocuk gelisimi
Aynı bölümdeyiz ben ikinci sınıfımBende aof çocuk gelişimi okuyorum 1. Sinif. Vizeler bitti 7 derside verdim. Anadolunun kendi programnda sorularla öğrenelim kısmı çok faydalı.
Yaa o zaman ben senden ogrenmeliyim. Staja başladın mı.Aynı bölümdeyiz ben ikinci sınıfım
Henüz değil.. daha bir yere başvuru yapamadım.. ama aklımda bikaç yer var bakalım..Yaa o zaman ben senden ogrenmeliyim. Staja başladın mı.
Anladm. Devlette yapmak daha verimli oluyormuş halam okuloncesi öğretmeni kadrolu o tabi yanına çok geliyormus aof çıkışlı ogretmenler tek fark maaşları az oluyor ışteHenüz değil.. daha bir yere başvuru yapamadım.. ama aklımda bikaç yer var bakalım..
Stajda maaşta mı var?? Bakim oğlumun okuluna başvurucam inş..Anladm. Devlette yapmak daha verimli oluyormuş halam okuloncesi öğretmeni kadrolu o tabi yanına çok geliyormus aof çıkışlı ogretmenler tek fark maaşları az oluyor ışte
Asgari ücretin çok az bir kısmını veriyorlardı 300-400 ama vermeyen yerde çok kardeşim haftada 3 gün yapıyordu,sizin ki 1 gün sanırım vermezler,stajını bu sene yap derim,yapmazsan dönem uzar,hem bence başvurlara başla derim sonuçta üniversitede onay verecek işlemler uzun sürebilir.Stajda maaşta mı var?? Bakim oğlumun okuluna başvurucam inş..
Haklısın cnm.. para fln istemiyorum zaten merak ettim.. benimki haftada 1 gün mü dedin ??Asgari ücretin çok az bir kısmını veriyorlardı 300-400 ama vermeyen yerde çok kardeşim haftada 3 gün yapıyordu,sizin ki 1 gün sanırım vermezler,stajını bu sene yap derim,yapmazsan dönem uzar,hem bence başvurlara başla derim sonuçta üniversitede onay verecek işlemler uzun sürebilir.