2017-2018 Öğretim Yılı AÖF Öğrencilerinin Ders Programı Oluşturma/Bildirim Topiği

Değil aslında geçer not diyede birşey yok :) çan eğrisi notu 30 ama şimdi şu oluyor x dersin ortalaması düşük olursa 30_31 lede geçersin,yüksek olursa 40 lada kalırsın 50 ilede kalırsın,tüm öğrencilerin notu çok önemli.
Anladım canım teşekkür ederim cevabın için. Sosyolojiye zor diyolardı hepsi düşük almıştır inş deyim o zaman ne diyeyim demesem mi tövbe estf :KK70::KK70::KK70:

Ay rüyamda gördüğüm notun aynısı geldi 52.50 ben loto oynamaya gidim:p
10 dersin 3ü 90 3ü 60larda 4ü de 50lerde.
Finallerde çalışcam artık böyle abuk sabuk 1 haftaya 10ders sıkıstırmıcam.

Vay be yırtına yırtına çalışmıştım en yüksek notum 71. Sizleri görünce bi içerledim. Tebrik ediyorum.
Çalışıpta yapamayan öğrenci depresyonuna girdim şu an :işsiz:

Zaten stresim yüksekti biyerlerde bi aksilik yaptığım belliydi. Offf offff

Vay be yırtına yırtına çalışmıştım en yüksek notum 71. Sizleri görünce bi içerledim. Tebrik ediyorum.
Çalışıpta yapamayan öğrenci depresyonuna girdim şu an :işsiz:

Zaten stresim yüksekti biyerlerde bi aksilik yaptığım belliydi. Offf offff
Daha ilk sınavın olacak o kadar, şuan ne tarz sorular ve nerelerden çıktığını gördün, bir sonraki sınava hazırlanırken daha rahat görmeye başlarsın aa bu da çıkabilir diye.. Sosyoloji güzel bir ders aslında ben liste yaparak çalıştım ona mesela görüş karşısına temsilcileri, belli başlı önemli olaylar örneğin, Marksizm- Karl Marx ve 1867 das kapital gibi. Bu sene öğrendiğin herşey 2. yıl önüne çıkacak sosyal güvenlik sosyal politikanın, topluma hizmet ve toplumsal yapı sosyolojinin devamı gibi o yüzden sıkı tut pes etme.

Kızlar notlarım böyle çok şükür. Üstten 4 ders aldım toplam 10 ders.
Finaller daha zor olacak, 40 ünite daha eklenecek, toplam 80 ünite olacak, o yüzden vize gibi çalışabileceğimi sanmıyorum ama hayırlısı bakalım. Amacım geçmek olacak, yüksek geçmek değil.
Herkese başarılar.

Eklentiler

• 20171206_154839-1.jpg
    20171206_154839-1.jpg
    53,8 KB · Görüntüleme: 34
Kızlar notlarım böyle çok şükür. Üstten 4 ders aldım toplam 10 ders.
Finaller daha zor olacak, 40 ünite daha eklenecek, toplam 80 ünite olacak, o yüzden vize gibi çalışabileceğimi sanmıyorum ama hayırlısı bakalım. Amacım geçmek olacak, yüksek geçmek değil.
Herkese başarılar.
Daha nolsun maşallah valla.. benimde amacım geçmek inş.. ders bırakmamak..

Sonuçlarına itiraz etmek isteyen varsa süre başladı arkadaşlar,8 aralık da son 3 güne indirdiler.

Daha ilk sınavın olacak o kadar, şuan ne tarz sorular ve nerelerden çıktığını gördün, bir sonraki sınava hazırlanırken daha rahat görmeye başlarsın aa bu da çıkabilir diye.. Sosyoloji güzel bir ders aslında ben liste yaparak çalıştım ona mesela görüş karşısına temsilcileri, belli başlı önemli olaylar örneğin, Marksizm- Karl Marx ve 1867 das kapital gibi. Bu sene öğrendiğin herşey 2. yıl önüne çıkacak sosyal güvenlik sosyal politikanın, topluma hizmet ve toplumsal yapı sosyolojinin devamı gibi o yüzden sıkı tut pes etme.

Cevabın için teşekkür ederim.
Tavsiyeni dikkate alacağım.
Haklısın bu ilkti çokta fena saymıyorum kendimi.

-Açıköğretim Fakültesi ders kitaplarına nasıl çalışırım ?
-Ders çalışma stratejim nasıl olmalı ?
-Ders kitapları dışında hangi kaynaklardan yararlanabilirim ?
Gibi sorularınızı soru&cevap şeklinde sorup ,sürekli iletişimde kalacağımız topiğe hoş geldiniz..:halay:

Öncelikle yerleşen herkese başarılar diliyorum :oops:

Bizlere kayıt döneminde yardımını esirgemeyen bulca bulca arkadaşımıza çok teşekkür ediyoruz, gerçekten çok yardımcı oldu bizlere..:KK22:

Bu sene yerleşen veya okuyan dostlarımızı bekliyoruz..:KK28:
Adını yazdırmak isteyen veya listeden çıkmak isteyen varsa özel mesaj atabilir yada sayfamıza yazabilir..:rapci:

CuriousCat CuriousCat - Sosyal Hizmetler

@Tiramisu35 -Yönetim Bilişim Sistemleri

Evelynn Evelynn - Yönetim Bilişim Sistemleri

@yasilbuludd - Uluslararası ticaret ve lojistik yönetimi

bulca bulca - Işletme

@Squidy-Sosyoloji

@witch hunt -Uluslararasi iliskiler

@Aofybs -Yönetim Bilişim Sistemleri

@cokpembix- Acil durum afet yönetimi / Çocuk Gelişimi

@aeben - İlahiyat

@Powerfull -İlahiyat

@mikrodalga- İlahiyat

@Kozlenmis patates - Sosyal Hizmetler

@
Yahyistannn -ilahiyat

@
womennn -sosyal hizmetler

@
ebruli-- Türk Dili ve Edebiyat

sadevehuzurlu sadevehuzurlu - Sağlık Yönetimi

hippotalamus hippotalamus - cocuk gelisimi

Bende aof çocuk gelişimi okuyorum 1. Sinif. Vizeler bitti 7 derside verdim. Anadolunun kendi programnda sorularla öğrenelim kısmı çok faydalı.
-Açıköğretim Fakültesi ders kitaplarına nasıl çalışırım ?
-Ders çalışma stratejim nasıl olmalı ?
-Ders kitapları dışında hangi kaynaklardan yararlanabilirim ?
Gibi sorularınızı soru&cevap şeklinde sorup ,sürekli iletişimde kalacağımız topiğe hoş geldiniz..:halay:

Öncelikle yerleşen herkese başarılar diliyorum :oops:

Bizlere kayıt döneminde yardımını esirgemeyen bulca bulca arkadaşımıza çok teşekkür ediyoruz, gerçekten çok yardımcı oldu bizlere..:KK22:

Bu sene yerleşen veya okuyan dostlarımızı bekliyoruz..:KK28:
Adını yazdırmak isteyen veya listeden çıkmak isteyen varsa özel mesaj atabilir yada sayfamıza yazabilir..:rapci:

CuriousCat CuriousCat - Sosyal Hizmetler

@Tiramisu35 -Yönetim Bilişim Sistemleri

Evelynn Evelynn - Yönetim Bilişim Sistemleri

@yasilbuludd - Uluslararası ticaret ve lojistik yönetimi

bulca bulca - Işletme

@Squidy-Sosyoloji

@witch hunt -Uluslararasi iliskiler

@Aofybs -Yönetim Bilişim Sistemleri

@cokpembix- Acil durum afet yönetimi / Çocuk Gelişimi

@aeben - İlahiyat

@Powerfull -İlahiyat

@mikrodalga- İlahiyat

@Kozlenmis patates - Sosyal Hizmetler

@
Yahyistannn -ilahiyat

@
womennn -sosyal hizmetler

@
ebruli-- Türk Dili ve Edebiyat

sadevehuzurlu sadevehuzurlu - Sağlık Yönetimi

hippotalamus hippotalamus - cocuk gelisimi

Stajda maaşta mı var?? Bakim oğlumun okuluna başvurucam inş..
Asgari ücretin çok az bir kısmını veriyorlardı 300-400 ama vermeyen yerde çok kardeşim haftada 3 gün yapıyordu,sizin ki 1 gün sanırım vermezler,stajını bu sene yap derim,yapmazsan dönem uzar,hem bence başvurlara başla derim sonuçta üniversitede onay verecek işlemler uzun sürebilir.

Asgari ücretin çok az bir kısmını veriyorlardı 300-400 ama vermeyen yerde çok kardeşim haftada 3 gün yapıyordu,sizin ki 1 gün sanırım vermezler,stajını bu sene yap derim,yapmazsan dönem uzar,hem bence başvurlara başla derim sonuçta üniversitede onay verecek işlemler uzun sürebilir.
Haklısın cnm.. para fln istemiyorum zaten merak ettim.. benimki haftada 1 gün mü dedin ??

X