2017-2018 Öğretim Yılı AÖF Öğrencilerinin Ders Programı Oluşturma/Bildirim Topiği

Haklısın canım ya hiç uzatmak istemiyorum. Bitsin 2 yılda.

Program yapayım bari ocağa kadar bitiriyim. Ocakta da tekrar yaparım.
Sen program yapıyor musun ? Nasıl yapıyorsun ?
Canım maalesef program yapamıyorum.. her gün 1 ünite yapmaya çalışıyorum .kitabı bitirince çıkmış soruları çözüyorum.. oğlum uyudukça ders çalışabiliyorum anca..

sorular yayınlandı.
iki tanesi iyi üçü orta biri kötü geldi.
çok şaşırdım bu kadar yanlış çıkmasını beklemiyordum iletişim bilgisinden.
sonuçlar hepimize hayırlı olsun.

sorular yayınlandı.
iki tanesi iyi üçü orta biri kötü geldi.
çok şaşırdım bu kadar yanlış çıkmasını beklemiyordum iletişim bilgisinden.
sonuçlar hepimize hayırlı olsun.
Allah seni kalbime indirdin.. sonuçlar açıklandı sandım.. sorular ertesi gün açıklandı zati..

Allah seni kalbime indirdin.. sonuçlar açıklandı sandım.. sorular ertesi gün açıklandı zati..
Ben de açıklandı zannettim :) bugün açıklanır mı sence sanırım 5 kadar açıklanırsa açıklanır 5 ten sonra hiç açıklandığını görmedim,birde açık uçlu soruları elle okuyorlarmış galiba.

Canım beni de ekler misin bölümü m laborant ve veteriner sağlık

Kızlar sonuçlar nasıl ?
Benim 8 dersim vardı
5i geçer not
Diğer 3 ünden
Biri 42
Biri 48
Biri 25

25 e şaşırmadım çalışamamıştım zaten kötü bekliyodum
Diğer 2 sini kurtarırımda o 25 i ne halt edeceğim ya sosyolojiye giriş dersi kendisi

Bölüm sosyal hizmetler bu arada

42 -48 de geçer not oluyor :) benim de 1 ders sorunlu diğerleri normal,şu 4 yanlış doğruları götürmeseydi daha yüksek olurdu aslında notlar.

Bende geçen dönem 25i kurtarmıştım finalde.. ama ekstra çalışmıştım.. not çıkardım o derse yoğunlaştım.. geçer not 30 yani 6 net..

Kızlar bende bi dersten 32 almışım diğerleri 50 60 75 fln.. aman hayırlısı ile ders bırakmıyim de.. daha finallere çalışmaya başlayamadım ama başlamalıyım..

Bende geçen dönem 25i kurtarmıştım finalde.. ama ekstra çalışmıştım.. not çıkardım o derse yoğunlaştım.. geçer not 30 yani 6 net..
Allah allah ya ama 50 geçer oluyor yazıyor kızlar ben tabi acemiyim daha

Ortalamayla falan mı oluyor nasıl oluyor

Ay iyi sevindim valla o 25 i hallederim ben inş

Öyle mi oluyor ? 50 değil mi geçer not ?

Evet bende sinir oluyorum ya yanlışların cezasını niye doğrular çekiyor yahu
Değil aslında geçer not diyede birşey yok :) çan eğrisi notu 30 ama şimdi şu oluyor x dersin ortalaması düşük olursa 30_31 lede geçersin,yüksek olursa 40 lada kalırsın 50 ilede kalırsın,tüm öğrencilerin notu çok önemli.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…