2017-2018 Öğretim Yılı AÖF Öğrencilerinin Ders Programı Oluşturma/Bildirim Topiği

Osmanlı türkçesi: 1-2-3. Üniteler bitti
Tarih metodu: 1-2. Üniteler bitti.

Yarınki hedef: osmanlı türkçesi 4. Üniteye çalışılacak tüm üniteler tekrar edilip soru çözülecek. Yazma ve okuma çalışması yapılacak

Tarih metodu 3. Ünite çalışılıp soru çözülecek

Sınavlar 27 kasım mıydı?

kaç kez denedim.tc ve telefon no istiyo.giriyorum kabul etmiyor.kayıtla ilgili bi sorun mu var acaba?
Kardeşimde şifresini unutmuştu hatta telefonu güncel değildi telefon numarasını değişmişti çagrı merkezini arayıp telefon numarasını güncelleti ondan sonra şifremi unuttum yaptı ama şöyle birşey var bir ay içinde sınırlı sayı hakkın bulunuyormuş galiba kardeşim 2 kere unutmuştu bu ay içinde şu kadar hakkınız var gibi birşey yazıyormuş gelen mesajda.

telefonumu da hiç değiştirmedim ki.canlı dersler başladı diye bi msj geldi.kayıtta sorun olsaydı gelmezdi diye düşünüyorum.
artık dediğiniz gibi büroya gitmem gerekecek.

Ben canlı derslerdeki bazı hocalara geçen seneden beri taktım. Hiç utanmadan kitabın aynısını okuyup dersi bitirenler var. Bazı dersler çok karmaşık oluyor ve bilen birinin anlatımına ıhtiyaç duyuyorum. Koskoca üniversite o kadar para alıp böyle yayın yapılmasına izin vermemeli. Sizce bunun şikayetini nereye yazmalıyım?

Kızlar tarih çalışırken psikolojim bozuldu ya.. çanakkale cephesinden sonra ara verdim

Selam herkese arkadaşlar ben 2.sınıfım bu dönem çok yoğun geçecek o nedenle yardımcı bir kaynak almak istiyorum tavsiye edebileceğiniz bir kaynak var mı

murat yayınları sıkıcı konu anlatımı ama bol sorulu dediler
birde uzman kariyer gördüm nette fasikül fasikül dersleri ayırmışlar
kararsız kaldım bilgisi olan öneride bulunursa çok sevinirim

bürodan şifre aldım sonunda.
öğrenci kimlikleri henüz gelmemiş.sınavdan sonra bile gelebilirmiş.sınav için de gerekli değil zaten artık.
çocuk gelişimi için de çıkmış sorular kitabı yokmuş.tercih edilmediği için.

kimsenin bir fikri yok sanırım

Bence murat yayınları ama ,karacan,lider bunlarada bakabilirsin.

Kızlar proje ödevi gelmiş.Aöf tarih,edebiyat,sosyoloji ve felsefe bölümlerine 4.sınıfta yapılacakmış sanırım aranızda son sınıf olan var mı?

Evet ben de bugün gördüm bakalım nasıl işleyecek diğer bölümlerede gelecek mi nasıl yapacaklar.
Amaç, diğer üniversitelerle aöf arasında yapılan ayırımı ortadan kaldırmakmış. Bu şimdilik pilot uygulamadır. Diğerlerine de sıra gelir.

Selam kızlar.
Kaç ünite bitirdiniz ? Ne durumdasınız.
Ben 10 ünite falab çalıştım ama verimli olduğunu düşünmüyorum.
Az kaldı sınavlara. Yetişecek mi diye tedirginim.
Bu ara elim ders çalışmaya da gitmiyor.
Sizler ne durumdasınız ? Biraz konuşalım sessiz buralar

Geçen seneki halimden eser yok, işe girdim gireli canım hiç ders çalışmak istemiyor zor bela,3. ünitelere başladım ama zorlanıyorum yani özellikle istatistik ve inkilap başıma bela olacak, formül ve ezber bilmiyorum bakalım notlarım baş üstü çakılacak gibi

aynen ben de ilk bölüm kadar hevesli değilim.geçecek kadar not almayı planlıyorum=)
istatistiği bilemem ama inkılabı çalış derim.en ne soracakları belli olmayan ders.bu bölümde muaf sayılmazsam yarıda bırakmayı bile düşünebilirim.beni o kadar sinir etmişti bu ders.gözünü korkutmayayım da

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…