- 16 Mayıs 2016
- 15.732
- 66.718
-
- Konu Sahibi Huy Meselesi
- #2.821
Ben ben...İkinci sene çocuk gelişimi var mı kızlar?? Daha kitap bitirdim yazmıssınız :)
Şifremi unuttum yap telefonuna geçiçi şifre yollarlar.öğrenci kimlikleri gelmiş mi haberi olan var mı?
kayıt esnasında geçici bir şifre vermişlerdi.onu kaybettim sanırım siteye giremiyorum.
kaç kez denedim.tc ve telefon no istiyo.giriyorum kabul etmiyor.kayıtla ilgili bi sorun mu var acaba?Şifremi unuttum yap telefonuna geçiçi şifre yollarlar.
Büroya git bence..kaç kez denedim.tc ve telefon no istiyo.giriyorum kabul etmiyor.kayıtla ilgili bi sorun mu var acaba?
Kardeşimde şifresini unutmuştu hatta telefonu güncel değildi telefon numarasını değişmişti çagrı merkezini arayıp telefon numarasını güncelleti ondan sonra şifremi unuttum yaptı ama şöyle birşey var bir ay içinde sınırlı sayı hakkın bulunuyormuş galiba kardeşim 2 kere unutmuştu bu ay içinde şu kadar hakkınız var gibi birşey yazıyormuş gelen mesajda.kaç kez denedim.tc ve telefon no istiyo.giriyorum kabul etmiyor.kayıtla ilgili bi sorun mu var acaba?
telefonumu da hiç değiştirmedim ki.canlı dersler başladı diye bi msj geldi.kayıtta sorun olsaydı gelmezdi diye düşünüyorum.Kardeşimde şifresini unutmuştu hatta telefonu güncel değildi telefon numarasını değişmişti çagrı merkezini arayıp telefon numarasını güncelleti ondan sonra şifremi unuttum yaptı ama şöyle birşey var bir ay içinde sınırlı sayı hakkın bulunuyormuş galiba kardeşim 2 kere unutmuştu bu ay içinde şu kadar hakkınız var gibi birşey yazıyormuş gelen mesajda.
Selam herkese arkadaşlar ben 2.sınıfım bu dönem çok yoğun geçecek o nedenle yardımcı bir kaynak almak istiyorum tavsiye edebileceğiniz bir kaynak var mı
murat yayınları sıkıcı konu anlatımı ama bol sorulu dediler
birde uzman kariyer gördüm nette fasikül fasikül dersleri ayırmışlar
kararsız kaldım bilgisi olan öneride bulunursa çok sevinirim
Bence murat yayınları ama ,karacan,lider bunlarada bakabilirsin.Selam herkese arkadaşlar ben 2.sınıfım bu dönem çok yoğun geçecek o nedenle yardımcı bir kaynak almak istiyorum tavsiye edebileceğiniz bir kaynak var mı
murat yayınları sıkıcı konu anlatımı ama bol sorulu dediler
birde uzman kariyer gördüm nette fasikül fasikül dersleri ayırmışlar
kararsız kaldım bilgisi olan öneride bulunursa çok sevinirim
Ben de bugün gördüm. Inanamadim. Seneye ben de o dersi alacağım. Bakalim nasil olacak.Kızlar proje ödevi gelmiş.Aöf tarih,edebiyat,sosyoloji ve felsefe bölümlerine 4.sınıfta yapılacakmış sanırım aranızda son sınıf olan var mı?
Evet ben de bugün gördüm bakalım nasıl işleyecek diğer bölümlerede gelecek mi nasıl yapacaklar.Ben de bugün gördüm. Inanamadim. Seneye ben de o dersi alacağım. Bakalim nasil olacak.
Amaç, diğer üniversitelerle aöf arasında yapılan ayırımı ortadan kaldırmakmış. Bu şimdilik pilot uygulamadır. Diğerlerine de sıra gelir.Evet ben de bugün gördüm bakalım nasıl işleyecek diğer bölümlerede gelecek mi nasıl yapacaklar.
aynen ben de ilk bölüm kadar hevesli değilim.geçecek kadar not almayı planlıyorum=)Geçen seneki halimden eser yok, işe girdim gireli canım hiç ders çalışmak istemiyor zor bela,3. ünitelere başladım ama zorlanıyorum yani özellikle istatistik ve inkilap başıma bela olacak, formül ve ezber bilmiyorum bakalım notlarım baş üstü çakılacak gibi