- 6 Ekim 2017
- 21
- 19
- 34
- Konu Sahibi Huy Meselesi
- #2.801
öğrenci girişi kısmından gırıs yapın. kıtap kısmını goruceksınız orda sorumlu oldugunuz unıteler yer alıyor.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Hah çok sağolun onu buldum ama açılmıyo benim telde mi bi srun vvar acaba bulucam inşallahöğrenci girişi kısmından gırıs yapın. kıtap kısmını goruceksınız orda sorumlu oldugunuz unıteler yer alıyor.
8 üni ise 4.. 9 üni ise 5 ünite genelde . Yani yarısı.. anadolu üni programını indirsene tele..Arkadaşlar merhaba
Anadolu üni aöf ikinci üni kapsamında tarih bölümüne kayıt yaptırdım ama sınav sorumluluk ünitelerini göremiyorum. Aşağı yukarı kaç üniteden sorumlu olunur sınavlarda
Neyi anlamadın??tam anlayamadım?
Telefona indirdim uygulamayı ama ne uugulamada ne de internet sitesinde gösterdi sorumluluk ünitelerini.8 üni ise 4.. 9 üni ise 5 ünite genelde . Yani yarısı.. anadolu üni programını indirsene tele..
ekampus.anadolu.edu.tr adresine tıkla. Kullanıcı adın tc kimlik numaran. Şifreni de aöf yi arayarak alabilirsin. Uygulaması da var. Istersen indirerek o şekilde de kullanabilirsin. Kusura bakma çok geç cevap verdim. Iyi dersler.Merhaba ben bu sene başladım aöf ye e kampüs e nasıl giriş yapabilirim
Çok teşekkür ediyorumekampus.anadolu.edu.tr adresine tıkla. Kullanıcı adın tc kimlik numaran. Şifreni de aöf yi arayarak alabilirsin. Uygulaması da var. Istersen indirerek o şekilde de kullanabilirsin. Kusura bakma çok geç cevap verdim. Iyi dersler.
E kampüse giremşyorım bende mi sorun var sadece acaba
Sorun sadece benimkinde sandım bian.Ben de giremiyorum ticketnotfound diyor
Sorun sadece benimkinde sandım bian.
Ay nolduki ne güzel ordan özetlerden çalışıyordum
Haa iyi o zaman.Ayyy herkes baslamıs calısmaya ben daha yaz tatilinde gibi hissediyorum kendimi ne cabuk geldi sınavlar ya
Arada gidiyor böyle ekampüs, düzelir kısa zamanda.