2017-2018 Öğretim Yılı AÖF Öğrencilerinin Ders Programı Oluşturma/Bildirim Topiği

Arkadaşlar merhaba

Anadolu üni aöf ikinci üni kapsamında tarih bölümüne kayıt yaptırdım ama sınav sorumluluk ünitelerini göremiyorum. Aşağı yukarı kaç üniteden sorumlu olunur sınavlarda
8 üni ise 4.. 9 üni ise 5 ünite genelde . Yani yarısı.. anadolu üni programını indirsene tele..

8 üni ise 4.. 9 üni ise 5 ünite genelde . Yani yarısı.. anadolu üni programını indirsene tele..
Telefona indirdim uygulamayı ama ne uugulamada ne de internet sitesinde gösterdi sorumluluk ünitelerini.

Çok tesadüfi bir şekilde açmayı başardım ve buldum sonunda :halay:

Aynen dediğin gibiymiş. 8 ünite olanların ilk 4 ünitesinden, 10 ünite olanların ilk 5 ünitesinden sorumluymuşum:rapci:

Merhaba ben bu sene başladım aöf ye e kampüs e nasıl giriş yapabilirim
ekampus.anadolu.edu.tr adresine tıkla. Kullanıcı adın tc kimlik numaran. Şifreni de aöf yi arayarak alabilirsin. Uygulaması da var. Istersen indirerek o şekilde de kullanabilirsin. Kusura bakma çok geç cevap verdim. Iyi dersler.

ekampus.anadolu.edu.tr adresine tıkla. Kullanıcı adın tc kimlik numaran. Şifreni de aöf yi arayarak alabilirsin. Uygulaması da var. Istersen indirerek o şekilde de kullanabilirsin. Kusura bakma çok geç cevap verdim. Iyi dersler.
Çok teşekkür ediyorum

Ayyy herkes baslamıs calısmaya ben daha yaz tatilinde gibi hissediyorum kendimi ne cabuk geldi sınavlar ya:KK43:
Arada gidiyor böyle ekampüs, düzelir kısa zamanda.
Haa iyi o zaman.
Valla bende çok stresteyim 9 ünite bitirdim toplam da. Ama sanki unutuyorum ve hiç verimli olmuyo gibi. Kafam dolu ondan mı ney. Ama vazgeçmeden tüm üniteleri bitircem. Son 2 hafta da çıkmış sorulara çalışmayı düşünüyorum inş

öğrenci kimlikleri gelmiş mi haberi olan var mı?
kayıt esnasında geçici bir şifre vermişlerdi.onu kaybettim sanırım siteye giremiyorum.

X