2017-2018 Öğretim Yılı AÖF Öğrencilerinin Ders Programı Oluşturma/Bildirim Topiği

Arkadaşlar merhaba

Anadolu üni aöf ikinci üni kapsamında tarih bölümüne kayıt yaptırdım ama sınav sorumluluk ünitelerini göremiyorum. Aşağı yukarı kaç üniteden sorumlu olunur sınavlarda
8 üni ise 4.. 9 üni ise 5 ünite genelde . Yani yarısı.. anadolu üni programını indirsene tele..

8 üni ise 4.. 9 üni ise 5 ünite genelde . Yani yarısı.. anadolu üni programını indirsene tele..
Telefona indirdim uygulamayı ama ne uugulamada ne de internet sitesinde gösterdi sorumluluk ünitelerini.

Çok tesadüfi bir şekilde açmayı başardım ve buldum sonunda

Aynen dediğin gibiymiş. 8 ünite olanların ilk 4 ünitesinden, 10 ünite olanların ilk 5 ünitesinden sorumluymuşum

Merhaba ben bu sene başladım aöf ye e kampüs e nasıl giriş yapabilirim
ekampus.anadolu.edu.tr adresine tıkla. Kullanıcı adın tc kimlik numaran. Şifreni de aöf yi arayarak alabilirsin. Uygulaması da var. Istersen indirerek o şekilde de kullanabilirsin. Kusura bakma çok geç cevap verdim. Iyi dersler.

Çok teşekkür ediyorum

Ayyy herkes baslamıs calısmaya ben daha yaz tatilinde gibi hissediyorum kendimi ne cabuk geldi sınavlar ya
Arada gidiyor böyle ekampüs, düzelir kısa zamanda.
Haa iyi o zaman.
Valla bende çok stresteyim 9 ünite bitirdim toplam da. Ama sanki unutuyorum ve hiç verimli olmuyo gibi. Kafam dolu ondan mı ney. Ama vazgeçmeden tüm üniteleri bitircem. Son 2 hafta da çıkmış sorulara çalışmayı düşünüyorum inş

öğrenci kimlikleri gelmiş mi haberi olan var mı?
kayıt esnasında geçici bir şifre vermişlerdi.onu kaybettim sanırım siteye giremiyorum.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…