2017-2018 Öğretim Yılı AÖF Öğrencilerinin Ders Programı Oluşturma/Bildirim Topiği

selam, bu canlı dersler cok sıkıcı ve sankı zorla okuyolar gıbı bısı. murat yayınları yeterlı olur mu kı sızce? alttan derslerı almak cok zor tekrar tekrar. verım alamıyorum, okudugumu anlayamıyorum, siz nasıl çalışıyorsunuz?

Ben sadece aöfün kendi kitabından calısıyorum ekampüsten. Bazen de sadece özet ve sorularla öğrenelim kısmına bakıyorum.

Verdiler canım ama ben ilk günden almıştım kitapları . Ama daha çalışmak kısmet olmadı . İşin kötüsü de Excel hiç bilmiyorum :// senin 10 dersin nasıl oluyor bu arada?

Excel ben biliyorum biraz ama kitaba baktıgımda zorlanıyorum excelde calısmak kitaba calısmaktan daha kolay.
Ben üstten ders aldım canım bu dönem 45 kredilik.

Excel ben biliyorum biraz ama kitaba baktıgımda zorlanıyorum excelde calısmak kitaba calısmaktan daha kolay.
Ben üstten ders aldım canım bu dönem 45 kredilik.

Ben üstten ders seçemedim neden acaba ? Sistemde başka ders yoktu sadece olanları aldım. Bi de geçen seneden finalden sıfır alınca muhasebeden kalmıştım ya , muhasebe de var bu dönem yine ://

Ben üstten ders seçemedim neden acaba ? Sistemde başka ders yoktu sadece olanları aldım. Bi de geçen seneden finalden sıfır alınca muhasebeden kalmıştım ya , muhasebe de var bu dönem yine ://

İlk başta ben de seçemedim, cıkmadı bu dönem dısındaki dersler buraya da yazmıstım seni etiketleyip. Sonra mail attım düzeldi öyle sectim.

Belki de alttan ders olunca secilmiyordur bilemedim

kızlar gecen donem bende de oyle oldu. sadece 6 ders secebıldım, hatta sevınmıstım bıtıyo dıye. suan yıne 11 ders verdı sıstem

Alttan dersin olunca seçersin sanırım hiç alamadın sistemden kaynaklı sorun olmuştur Evelynn gibi sonradan düzelmiş sistem.

İlk başta ben de seçemedim, cıkmadı bu dönem dısındaki dersler buraya da yazmıstım seni etiketleyip. Sonra mail attım düzeldi öyle sectim.

Belki de alttan ders olunca secilmiyordur bilemedim

Beni etiketledin mi ben hiç görmedim canım ya :/ üstten ders seçebileceğim hiç aklıma gelmemişti sistemde bi sorun olduğunu düşünmedim bile . Neyse vardır herşeyde bi hayr çünkü şu an 8 dersim var onlar bile yetişmedi nasıl yapıcam hiç bilmiyorum . 10 ders olsaydı onu düşünemiyorum bile :/ sen yapıyorsun ama maaşallah .

Yavastan programlama dersleri baslıyorya mutluyum valla verseler ileri programlamayı da alırdım

Yavastan programlama dersleri baslıyorya mutluyum valla verseler ileri programlamayı da alırdım

Aaaa deli mi ne şimdi başlangıç olduğu için biraz basit geldi ama sonra ne yapıcaz hiç bilmiyorum . Kaynak filan bulmak lazım şimdiden değil mi ? Ya şu çok tanım dersleri bar çok ezber gerektiriyor onlar de olmasa daha mutlu olcam. Bitirdin mi dersleri ne alemde çalışma ?

Kızlar çıkmış soru kitabını hangi yayından alıyorsunuz ben geçen sene murat yayınlarını almıştım
bu sene daha almadım
sadece e kampüsteki sorulara çalışsak yeterli olur mu acaba ?

Kızlar çıkmış soru kitabını hangi yayından alıyorsunuz ben geçen sene murat yayınlarını almıştım
bu sene daha almadım
sadece e kampüsteki sorulara çalışsak yeterli olur mu acaba ?
E kampüste tüm çıkmış sorular var diye gördüm ben. Ekstra bişey almamıza gerek var mı ki orda var zaten yani

E kampüste tüm çıkmış sorular var diye gördüm ben. Ekstra bişey almamıza gerek var mı ki orda var zaten yani
Evet bende bu sene öyle düşündüm almak istemedim ordan çözerim artık

E kampüste sadece cevapları var bazen cevabı görünce sorunun nasıl yapıldığını anlayamayabiliriz. Soru kitapçıklarında nasıl bir çözüm yolu izlendiği de yazıyor özellikle sayısal dersler için daha verimli oluyor . Sözel derslerde bi sorunun ulaşılabilecek 1 tane doğru cevabı var zaten ama sayısallarda gidişatı da bilmek zorundayız ya . Bilmiyorum hangi derslerin var seni zorlayacak türden dersler varsa o tarz kitaplarda kolay çözüm yolları filan oluyor . Murat yayınlarının ana çalışma kitabını aldım ben geçen sene iki dönemde de , ama bu sefer Murat yayınları bizi yolda bıraktı. Benim bölümüm için kitap çıkaramamış ha bugün ha yarın derken kaldı vizelere 2 hafta. Böyle güvenemediğim bi firmayla bi daha çalışmak istemem açıkcası . Vardır bir bildikleri ama önlerinde koca yaz tatili vardı kaydı bile rylül sonunda yaptık zaten . Kaynağın faydası olur tebi de vize için biraz geç kalındı sanki final için bi seçenek olabilir bence yine de .

Benim sayısal dersim yok hiç. O yüzden gerek yok heralde. Bilmiyorum ki. Bu dönem notlarım istediğim gibi gelmezse almayı düşünüyorum kaynak kitap. Bakalım.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…