- 3 Ocak 2017
- 2.494
- 4.541
- 30
-
- Konu Sahibi Huy Meselesi
- #2.781
Daha calismaya bile baslamadim =)Kızlar sosyal hizmetlere giriş 3 üniteyi bitirdim.
Ekampüsten konu özetini okuyup sonra mp3 ü dinliyorum. Ardından 30 40 soru çözüyorum. 1 2 yanlışım çıkıyo.
4 ünite bitirdikten sonra çıkmış sorulara çalışcam.
Siz nasıl çalışıyorsunuz ??
Alınmıyor diye biliyorum geçmiş olduğun için sistem ders eklede yüklemiyor alacağın dersleri yüklüyor sadece.Arkadaşlar 2.sınıfım
1.sınıftan cc olan bir dersi seçip yükseltmek için alamıyor muyuz tekrar.
bilginiz varmı
aöf sitesinde bilgi bulamadım
Alınmıyor diye biliyorum geçmiş olduğun için sistem ders eklede yüklemiyor alacağın dersleri yüklüyor sadece.
Rica ederim belki örgünde alınıyordur yaz okulu vs tam bilmiyorum örgünü ama aöf de yaz okulu yok.ya o yüzden alınmaz niye almak istemiştin.Sağol bulcam herzaman sorularıma cevap veriyorsun teşekkür ediyorum
bende araştırdım netten yok malesef
hani belki AÖF sitesinde paylaşılmamıştır diye buraya yazdım
sende yorum yapınca emin oldum çok sağol
Arkadaşlar 2.sınıfım
1.sınıftan cc olan bir dersi seçip yükseltmek için alamıyor muyuz tekrar.
bilginiz varmı
aöf sitesinde bilgi bulamadım
Teknolji dersinden muaf olunmuyormuş artık M mikrodalga açıklamış.diploma notunu yükseltmek isteyenlere ben şöyle tavsiyede bulunuyorum tabi ikinci üniversite kapsamında okuyorsa iyi olduğu dersten muaf olma diyorum mesala ingilizce veya bilgi teknolojileri gibi ortalamayı bayağı yükseltiyor ve yapan bir sürü kişi tanıyorum
Teknolji dersinden muaf olunmuyormuş artık M mikrodalga açıklamış.
Vermek zorunluymuş not birleştirme diyorlar sanırım faydasıda varmış öyle duydum not ortalaması yükseliyormuş.Kizlar selam,
Bir sorum olacak, bu sene islerim cok yogun oldugundan bir seyi atlamisim size danismak istedim.
4 senelik lisans mezunuyum.
Acikogretim onlisans mezunuyum. Sonra dikey gecis uluslararasi iliskiler okudum, gecen sene para yatirmadim son sinif ogrencisiyim, sadece 2. Donemden 4 dersim var. ancak, onlisans transkriptim isteniyor. Ya buroya goturmem lazimis ya da internetten yuklemem.
Benim anlamadigim zaten aof'ten onlisans diplomasi aldim, sacmalik degil mi bu?
Yardimci olabilir misiniz konuyla ilgili bilginiz var ise
kızlar bu sosyal hızmetler ıcın cıkmıs soruları telefondan ındırmeyı dusunuyorum hangısını onerıyosunuz?
Anca vakit buldum yazmaya geçen yıl kendi kitaplarından çalıştım üniversitenin verdiği, e kampusle beraber ilk dönem 3,96 ikinci dönem 4 ortalamayla bitti. Kaynak kitabı esas alma önemli olan üniversitenin kitabı, çoğu soru kitaptan alınmış cümleler olarak soruluyor göz aşinalığı olmadan zorlanırsın.Selam kızlar, ben murat yayınlarından calısmaya basladım, sızce kıtap mı yardımcı kıtap mı?
Anca vakit buldum yazmaya geçen yıl kendi kitaplarından çalıştım üniversitenin verdiği, e kampusle beraber ilk dönem 3,96 ikinci dönem 4 ortalamayla bitti. Kaynak kitabı esas alma önemli olan üniversitenin kitabı, çoğu soru kitaptan alınmış cümleler olarak soruluyor göz aşinalığı olmadan zorlanırsın.